Skip to content

SHARE NOW (car2go & DriveNow) pentru Android | iOS

Dezvoltator > SHARENOW GmbH

4.3stea 75.1K recenziiinformație 1 milion+ descărcări PEGI 3 informație Mii de mașini la îndemâna ta. Cu SHARE NOW vei avea mereu o mașină în orașul tău. La fel ca și în cazul car2go și DriveNow, mașinile noastre premium circulă liber prin centrele mari ale orașelor, făcându-vă ușor să sari în prima care vă atrage atenția. […]

4.3
75.1K recenzii
1 milion+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran

Mii de mașini la îndemâna ta. Cu SHARE NOW vei avea mereu o mașină în orașul tău. La fel ca și în cazul car2go și DriveNow, mașinile noastre premium circulă liber prin centrele mari ale orașelor, făcându-vă ușor să sari în prima care vă atrage atenția. Car-sharingul este o nouă modalitate de a închiria mașini, fără birouri de închiriere, fără documente și fără așteptare. Parcarea și alimentarea cu combustibil sunt gratuite. Toate avantajele de a avea propria mașină, fără condiții. Închiriază o mașină cu ușurință. Aceasta este aplicația SHARE NOW de partajare a mașinii.

DISTRIBUIE ACUM Este perfect pentru:

CĂLĂTORII SPONTANE
Acesta este carpooling, așa cum o cunoașteți cel mai bine: excursii super scurte și spontane pentru a face cumpărături, a face naveta și a ajunge de la A la B în orașul dvs. Găsiți, rezervați și deblocați mașini SHARE NOW în mai puțin de două secunde. Când ați terminat, pur și simplu parcați mașina oriunde în zona de domiciliu a orașului. E la fel de simplu.

EXcursii rutiere de WEEKEND
Ai planuri? Puteți închiria mașinile noastre flotante la tarife pe oră. Facem, de asemenea, drumuri de lungime medie, de la o singură zi la un weekend complet – ieșiți în natură sau vizitați centrul dvs. comercial preferat. Tu ești la conducere.

ÎNCHIRIAT AUTO PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ
Car sharing este, de asemenea, ideal pentru călătorii mai lungi de până la 30 de zile pentru călătorii de vacanță. Puteți păstra o mașină mai mult timp (plătiți pe km) și scăpați de stresul din închirierea unei mașini. Umblă liber în afara zonei de pornire și aventurează-te dincolo de limitele orașului. Oferim și rezervare prealabilă pentru călătorii mai lungi. Spune-ne când și unde vrei mașina ta și de restul ne ocupăm noi.

AEROPORT SOSIRE/PLECARE
Indiferent dacă prindeți un zbor sau doar aterizați, mașinile noastre sunt disponibile în mai multe aeroporturi importante din principalele destinații ale Europei, cu parcare dedicată în multe locații. Partajarea mașinii este mai ieftină decât taxiurile și nu va trebui niciodată să stați la coadă – pur și simplu deschideți aplicația SHARE NOW și rezervați o mașină cu câteva atingeri. Acesta este un lucru mai puțin pentru care să vă faceți griji.

CĂLĂTORIE DE AFACERI
Car sharing vă oferă o modalitate convenabilă și rentabilă de a călători pentru afaceri, cu mașini premium și facturare corporativă convenabilă. Gestionați toate cheltuielile de călătorie ale colegilor dvs. într-un singur panou de administrare. Aceasta este o închiriere de mașini corporative ca niciodată înainte.

BENEFICII CORPORATE
Partajarea mașinii este un avantaj de mobilitate corporativă accesibil pentru compania dumneavoastră. Oferiți echipelor dvs. acces la carpooling și oferiți o modalitate convenabilă pentru angajații dvs. de a călători pentru afaceri. SHARE NOW Mobility Allowance vă permite să acordați credit pentru partajarea mașinii angajaților individuali printr-un singur cont corporativ.

A CASTIGA PREMII
Câștigați puncte pur și simplu conducând cu SHARE NOW Rewards. Pe măsură ce treci de nivel, vei debloca avantajele și ofertele partenerilor, cum ar fi timpul suplimentar de rezervare și tarifele pe oră, asistență pentru clienți VIP, un cupon de ziua de naștere și rezervare peste noapte. Ne-am făcut echipă cu companii similare pentru a vă aduce oferte speciale de la cei cărora le pasă să distribuie la fel de mult ca noi. SHARE ACUM Joining Rewards este complet gratuit.

INVITA PRIETENI
Invitați-vă prietenii trimițându-le un cod personal prin aplicații de mesagerie, cum ar fi WhatsApp, sau prin e-mail sau SMS. Dacă vă înscrieți folosind codul promoțional, fiecare dintre voi va primi credite gratuite pentru conducere. Este un câștig-câștig!

Bucurați-vă de cea mai mare flotă de mașini electrice în partajare din Europa cu SHARE NOW. Misiunea noastră: să ne creștem flota electrică în fiecare an. Alăturați-vă mișcării de mobilitate acum.

📍 DEscoperă ACUM CAR-SHARTING ÎN ORAȘUL TĂU:
SHARE NOW este disponibil în 16 orașe majore din 8 țări din Europa, inclusiv Amsterdam, Berlin, Köln, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Stuttgart, Madrid, Milano, Roma, Torino, Paris, Viena, Budapesta și Copenhaga.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca SHARE NOW (car2go & DriveNow)

SHARE NOW | Free2move
SHARE NOW | Free2move
Developer: Free2move SAS
Price: Free
  • SHARE NOW | Free2move Screenshot
  • SHARE NOW | Free2move Screenshot
  • SHARE NOW | Free2move Screenshot
  • SHARE NOW | Free2move Screenshot
  • SHARE NOW | Free2move Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#SHARE #car2go #DriveNow

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS