Skip to content

felyx e-scooter sharing pentru Android | iOS

Dezvoltator > felyx

4.2stea 5.61K recenziiinformație 500K+ descărcări PEGI 3 informație Călătoriți prin oraș rapid și oricând doriți cu aplicația de partajare a scuterelor electrice felyx. Găsiți cel mai apropiat e-scooter felyx, rezervați și activați scuterul partajat în aplicație și gata! Partajarea scuterelor electrice Felyx este acum disponibilă în mai mult de 10 orașe din Țările de Jos […]

4.2
5.61K recenzii
500K+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran

Călătoriți prin oraș rapid și oricând doriți cu aplicația de partajare a scuterelor electrice felyx. Găsiți cel mai apropiat e-scooter felyx, rezervați și activați scuterul partajat în aplicație și gata!

Partajarea scuterelor electrice Felyx este acum disponibilă în mai mult de 10 orașe din Țările de Jos și Belgia, inclusiv Amsterdam, Rotterdam, Haga, Groningen, Bruxelles și multe altele.

Avantajele aplicației de partajare a scuterelor electrice felyx
🕑Carte : Puteți rezerva gratuit o trotinetă electronică pentru până la 10 minute și 0,15 cenți de euro pe minut extins.
🔔Funcție radar inteligentă: Primiți notificări când un scuter partajat devine disponibil în zona dvs.
🆓Câștigați minute gratuite de conducere: Invitați-vă prietenii să împărtășească trotineta electrică felyx și primiți 15 minute de călătorie gratuite.
🅿️Mod parcare: Doriți să parcați trotineta electrică felyx pentru o perioadă, dar nu doriți să riscați ca altcineva să o închirieze? Utilizați opțiunea de parcare și păstrați scuterul electric comun pentru 0,10 EUR pe lună (NL) și 0,15 EUR pe lună (BE).
🔋Starea bateriei: Aflați cantitatea de încărcare a bateriei pentru fiecare e-scooter înainte de a o rezerva.
👷Căști disponibile: Vedeți câte căști sunt disponibile cu trotineta electrică înainte de a o rezerva.

Cum funcționează partajarea scuterelor electrice felyx?
1. Înscrieți-vă în câteva minute 📱 Înregistrați-vă ușor cu sistemul convenabil de verificare a permisului de conducere al aplicației. Adăugați informațiile de plată și sunteți gata de călătorie.
2. Găsiți și închiriați 🔍 Găsiți o trotinetă electrică felyx în zona dvs. în aplicație și rezervați-o prin apăsarea unui buton.
3. Activează și pleacă! 🚀 Activați partajarea scuterelor în aplicație și conduceți peste tot rapid și ușor. Ne asigurăm că bateriile sunt pline și de întreținere.
4. Parcă și pleacă 🅿️ Ai ajuns? Parcați trotineta electrică cu grijă în zona de service și finalizați închirierea cu aplicația. Nicio problemă cu plata, minutele de conducere sunt taxate automat.

Întrebări frecvente despre partajarea scuterelor electrice Felix

Ce faci cu igiena unui scuter electric felyx?
Atât trotinetele, cât și căștile sunt curățate și dezinfectate zilnic. Toate trotinetele electrice sunt echipate cu căști și plase de păr.

Nu locuiesc într-un oraș felyx, pot închiria un scuter electric?
Dacă puteți! Înregistrarea în Țările de Jos este rapidă și ușoară, atâta timp cât aveți o adresă de reședință olandeză (temporară). Aceasta înseamnă că este ideal dacă doriți să utilizați aplicația de partajare a scuterelor electrice felyx pentru una sau mai multe zile. În Bruxelles poți conduce și ca turist cu reședința în străinătate.

Cât costă felyx?
Cu felyx prețul pe minut este de 0,33 EUR/min. Doriți să vă parcați scuterul electric pentru o perioadă, dar să îl păstrați pentru o utilizare ulterioară? Utilizați modul de parcare. Momentan nu plătiți nicio taxă de înregistrare!

Trebuie să am permis de conducere și, dacă da, ce tip?
Permis de clasa B (care vă permite și să conduceți o mașină), permis de clasa A sau de moped (clasa AM).

Pot să conduc și să parchez în afara unei zone de serviciu?
Puteți merge cu trotineta electrică felyx în afara zonelor marcate cu verde în aplicație. Cu toate acestea, activarea și încheierea închirierii este posibilă numai în aceste zone verzi. Este posibil să utilizați opțiunea de parcare în afara zonei de serviciu la 0,10 EUR p/m (NL) și 0,15 EUR p/m (BE). Zona de servicii a unui oraș dat poate fi găsită pe harta aplicației. Asigurați-vă că parcați corect trotineta electrică: nu blocați calea pietonilor, scaunelor cu rotile și cărucioarelor pentru copii.

Despre partajarea scuterelor electrice felyx
Suntem o companie olandeză cu planuri ambițioase pentru transportul suburban durabil. Vrei să afli mai multe despre noi? Ai sugestii sau idei? Trimiteți-ne un e-mail (klantenservice@felyx.nl) sau vizitați site-ul nostru web.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca felyx e-scooter sharing

felyx e-scooter sharing
felyx e-scooter sharing
Developer: felyx
Price: Free
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
  • felyx e-scooter sharing Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#felyx #escooter #sharing

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS