Skip to content

Bacovia Parking pentru Android | iOS

Dezvoltator > Municipiul Bacau

    Parcare Bacovia   PEGI 3       Traduceți descrierea în engleză (Statele Unite) folosind Google Translate?Traduceți descrierea înapoi în română     „Bacovia Parking” este o aplicație oficială a Primăriei Municipiului Bacău. Aplicația permite achitarea tarifelor pentru utilizarea ocazională a parcărilor publice precum și solicitarea și plata abonamentelor de parcare. Pentru alte […]

 

 

Parcare Bacovia

 

PEGI 3

 

 

 

Traduceți descrierea în engleză (Statele Unite) folosind Google Translate?Traduceți descrierea înapoi în română

 

 

„Bacovia Parking” este o aplicație oficială a Primăriei Municipiului Bacău.
Aplicația permite achitarea tarifelor pentru utilizarea ocazională a parcărilor publice precum și solicitarea și plata abonamentelor de parcare.
Pentru alte servicii online oferite de Primăria Municipiului Bacău accesați https://portal.municipiulbacau.ro/.
„Parcare Bacovia” este o aplicație oficială a Primăriei Bacău.
Aplicația permite plata tarifelor pentru utilizarea ocazională a parcărilor publice precum și solicitarea și plata abonamentelor de parcare.
Pentru alte servicii online oferite de Primăria Bacău accesați https://portal.municipiulbacau.ro/.

 

 

 

 

Cum să parchezi în Bacău?

În Bacău, există mai multe opțiuni pentru parcare, inclusiv parcări publice și private, parcări cu plată și parcări gratuite. Este important să citiți semnele de parcare și să respectați regulile, precum limitările de timp și interdicțiile de parcare, pentru a evita amenzile. Când parcați într-un loc public, asigurați-vă că ați lăsat suficient spațiu pentru alte vehicule și pietoni.

Trebuie să plătesc pentru a parca în Bacău?

În Bacău, există atât parcări publice cu plată, cât și parcări gratuite. Parcările publice cu plată pot fi identificate prin semnele de parcare cu tarif sau prin aparatele de taxare instalate în apropiere. În general, tarifele variază în funcție de zona și durata parcării. Parcările gratuite pot fi identificate prin semnele de parcare fără tarif sau prin absența aparatelor de taxare. Este important să citiți semnele de parcare și să respectați regulile, precum limitările de timp și interdicțiile de parcare, pentru a evita amenzile.

Informații suplimentare

Parcarea și șofatul sunt două aspecte importante ale circulației rutiere în orașul Bacău. Acestea sunt reglementate prin Legea circulației rutiere și anumite reguli și regulamente specifice orașului.

Parcarea este una dintre cele mai importante reguli de circulație în Bacău. Există mai multe zone de parcare în oraș, cum ar fi parcările publice, parcările private și parcarea cu plată. Toate acestea sunt reglementate de regulamentele locale. De exemplu, în parcările publice, o persoană poate parca gratuit pentru o perioadă limitată de timp, în timp ce în parcările private se poate plăti o taxă. De asemenea, în parcarea cu plată se pot plăti taxe suplimentare, în funcție de durata și tipul de parcare.

Șofatul în Bacău este, de asemenea, reglementat de legislația locală. Toate regulile de bază se aplică șoferilor, cum ar fi limita de viteză, regimul de frânare și distanța de siguranță. Șoferii trebuie să respecte semnalele de circulație și să se asigure că nu încălcați nicio regulă în timp ce conduceți.

În plus, șoferii trebuie să fie atenți și să respecte regulile de circulație pentru a se asigura că sunt în condiții de siguranță pe șosele. Există mai multe zone în Bacău unde șoferii trebuie să se abțină de la depășirea vitezei legale și să respecte semafoarele și indicatorii de circulație.

În final, parcarea și șofatul în Bacău sunt reglementate de lege și trebuie respectate de șoferi pentru a se asigura că sunt în condiții de siguranță pe șosele. Prin urmare, toți șoferii care conduc în Bacău trebuie să fie conștienți de regulile de circulație și să le respecte pentru a-și asigura o călătorie sigură și plăcută.

Actualizat

 

4 mai 2022

 

Dimensiune

 

6,9 milioane

 

Se instalează

 

100+

 

Versiune curentă

 

1.0.0

 

Necesită Android

 

5.1 și mai sus

 

Evaluarea conținutului

 

 

PEGI 3

 

 

 

Permisiuni

 

 

 

 

 

Oferit de

 

Google Commerce Ltd

 

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Bacovia Parking

Bacovia Parking
Bacovia Parking
Developer: Municipiul Bacau
Price: Free
  • Bacovia Parking Screenshot
  • Bacovia Parking Screenshot
  • Bacovia Parking Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Bacovia #Parking

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS