Skip to content

Despre Noi

Povestea noastră

Database-Apps.com este un site web care oferă descărcări de software pentru smartphone-uri fondat în 2017 de Database-Apps Team și a devenit unul dintre cele mai importante site-uri românești din industria software-ului pentru smartphone-uri.

Misiunea noastră

Oferind o experiență de descărcare software mai sigură, mai bună și mai rapidă pentru fanii noștri din întreaga lume. Oferim una dintre cele mai cuprinzătoare colecții de aplicații, jocuri și listă de versiuni istorice. Toate lucrările de descărcare garantează 100% nu este necesară o extensie suplimentară. Credem că toți voi meritați un mod mai bun de a vă bucura de viața mobilă. Echipa Database-Apps este întotdeauna pregătită să-i ajute pe toți utilizatorii să-și rezolve problemele legate de instalarea, actualizarea și actualizarea aplicațiilor smartphone-urilor.

Notă importantă

Database-Apps.com NU este asociat sau afiliat în niciun fel cu Google, Google Play sau Android. Android este o marcă comercială a Google Inc. Toate aplicațiile și jocurile sunt proprietate și marcă comercială a dezvoltatorului sau editorului respectiv și numai pentru uz casnic sau PERSONAL. Vă rugăm să rețineți că Database-Apps.com DISTRIBUȚI DOAR LINKUL ORIGINAL PENTRU APLICAȚII GRATUITE SAU PLĂTITE NU GĂȘTEM NICIUN FIȘIER APK ÎN SERVICIILE NOASTRE, AȘA ESTE SIGUR SĂ UTILIZAȚI SERVICIUL NOSTRU CA MOTOR DE COMPARAȚIE ȘI SĂ FIȚI REDIRECȚIȚI LA GOOGLE PLAY FĂRĂ NICI UN TRĂMĂTURĂ, PATCH DE AUR NELIMITAT SAU ORICE ALTE MODIFICĂRI.

Probleme cu site-ul Database-Apps

Ați întâmpinat probleme la accesarea serviciului nostru sau a vreunei funcții ale acestuia? – Anunță-ne

Altele (feedback general, sugestii etc.)

Dacă doriți să ne trimiteți feedback-ul dvs., împărtășiți sugestii sau spuneți cât de mult vă place Database-Apps.com;) – Folosiți acest formular