Skip to content

Atlys – Visas On Time pentru Android | iOS

Dezvoltator > Atlys

100K+ descărcări PEGI 3 informație Vrei să călătorești prin lume, dar ești îngrijorat de procesul de obținere a vizei? Atlys este aici pentru a vă ajuta! Cu aplicația noastră simplă și ușor de utilizat, veți putea aplica pentru o viză în cel mai scurt timp; Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu […]
100K+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran

Vrei să călătorești prin lume, dar ești îngrijorat de procesul de obținere a vizei? Atlys este aici pentru a vă ajuta! Cu aplicația noastră simplă și ușor de utilizat, veți putea aplica pentru o viză în cel mai scurt timp; Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu documentele sau procesele complicate. Descărcați acum Atlys – cel mai convenabil mod de a aplica pentru o viză!

VIZE UȘOARE!
Nu te mai lupta cu portaluri sparte, cerințe confuze și termene limită incerte. Obțineți Visa prin Atlys în câteva minute.

PROCES SIMPLIFICAT
Scanați-vă documentele, rezervați programări pentru viză, faceți fotografii pentru viză, notarizați documente și multe altele. Atlys oferă o călătorie simplă cu date transparente, în timp real, pentru a evita problemele de ultim moment.

EXPLORAȚI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE VIZE
Căutați cerințele pentru viză pentru peste 150 de țări. Avem o echipă de foști ofițeri consulari, ambasadori și sisteme avansate care actualizează automat informațiile pe măsură ce reglementările privind vizele se modifică.

DEBLOCAȚI Peste 150 de vize printr-o singură aplicație
Atlys reutiliza informațiile dvs. pentru toate cererile viitoare de viză. Pur și simplu selectați o țară, introduceți noi date de călătorie și trimiteți solicitarea!

Disclaimer
Aplicația Atlys nu reprezintă o entitate guvernamentală. Informațiile furnizate în aplicația Atlys sunt disponibile și prin publicațiile oficiale ale guvernului pentru oricare dintre cele peste 180 de destinații pe care le deservim.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Atlys – Visas On Time

Atlys - Visas On Time
Atlys - Visas On Time
Developer: Atlys
Price: Free
  • Atlys - Visas On Time Screenshot
  • Atlys - Visas On Time Screenshot
  • Atlys - Visas On Time Screenshot
  • Atlys - Visas On Time Screenshot
  • Atlys - Visas On Time Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Atlys #Visas #Time

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS