Skip to content

Taxsee Driver pentru Android | iOS

Dezvoltator > Technologiya

4.2stea 412 mii de recenziiinformație peste 10 milioane descărcări PEGI 3 informație Această aplicație este pentru cei care doresc să câștige bani din mașini, să recupereze costurile de întreținere a mașinii sau să își înceapă propria afacere de transport. Veți putea lucra cu mai multe companii de taxi simultan. Bucurați-vă de un program de lucru […]
4.2
412 mii de recenzii
peste 10 milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Această aplicație este pentru cei care doresc să câștige bani din mașini, să recupereze costurile de întreținere a mașinii sau să își înceapă propria afacere de transport. Veți putea lucra cu mai multe companii de taxi simultan. Bucurați-vă de un program de lucru flexibil și nu trebuie să fiți limitat la un birou.

Filtrați comenzile după tarif și destinație pentru a selecta cele mai potrivite comenzi pentru dvs. din listă. Alternativ, puteți activa un mod în care serviciul nostru vă oferă automat comenzile cele mai apropiate, permițându-vă să le finalizați una câte una. Acest lucru vă permite să câștigați mai mult în timp ce petreceți mai puțin timp și combustibil.

Diferite categorii de tarife determină prețul final al comenzii. Veți ști un preț fix în avans. Un taximetru este folosit pentru a taxa pentru timp și distanță. Dacă un pasager schimbă ruta în timpul călătoriei sau vă cere să așteptați, este ușor să editați singur comanda, să calculați noul preț și să vă adaptați la dorințele pasagerului.

Puteți face tot ce este necesar pentru muncă, fără a fi nevoie să vizitați biroul: de exemplu, completați contul personal cu un card bancar sau treceți o verificare foto.

În caz de urgență, puteți folosi un buton de alarmă pentru a apela alți șoferi pentru ajutor.

Această aplicație practică facilitează munca într-o companie de taxi. Include un curs de instruire video pentru a vă ajuta să vă stăpâniți rapid toate funcțiile.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Taxsee Driver

Taxsee Driver
Taxsee Driver
Developer: PT. SITO
Price: Free
  • Taxsee Driver Screenshot
  • Taxsee Driver Screenshot
  • Taxsee Driver Screenshot
  • Taxsee Driver Screenshot
  • Taxsee Driver Screenshot
  • Taxsee Driver Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Taxsee #Driver

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS