Skip to content

Tractor Farming — Tractor Game pentru Android | iOS

Dezvoltator > Elixir Studio Games

Agricultură cu tractoare — Joc cu tractoare Toata lumea Conține reclame · Bine ați venit la agricultura cu tractoare — joc cu tractoare gratuit. Doriți să obțineți cea mai bună experiență din jocul de agricultură cu tractoare? Experimentați jocul de conducere cu tractor offline, unde puteți conduce un tractor și puteți cultiva câmpurile dacă sunteți […]

Agricultură cu tractoare — Joc cu tractoare

Toata lumea

Conține reclame

·

Bine ați venit la agricultura cu tractoare — joc cu tractoare gratuit.

Doriți să obțineți cea mai bună experiență din jocul de agricultură cu tractoare? Experimentați jocul de conducere cu tractor offline, unde puteți conduce un tractor și puteți cultiva câmpurile dacă sunteți jocuri offline. Veți obține experiența unui fermier adevărat în acest joc cu tractoare. Veți învăța cum să cultivați pământul și cum să creșteți culturile. Noul joc de simulare de conducere a tractorului vă va permite să vă planificați propriul câmp de culturi pas cu pas. Simulatorul de joc de exploatare a tractoarelor nu este doar un joc de exploatare a tractoarelor, ci este o parte a culturii noastre subcontinentale, de aceea îl putem numi un joc de conducere.

Să presupunem că îți place să mergi pe câmpuri, dar nu poți să faci asta practic pentru că locuiești într-o zonă urbană departe de un câmp de câmpie pentru a avea experiența agriculturii, fără griji! Jocul de simulare pentru cultivarea tractoarelor oferă o experiență captivantă, deoarece vă va oferi o experiență 3D de conducere a tractorului, cu o gamă largă de tractoare din care să alegeți. Recoltați recoltele și creșteți câmpurile.

Este sezonul grâului și trebuie să recoltați cu tractoare agricole grele pentru a tăia culturile. Utilizați diferite tehnici agricole pentru agricultură în acest joc cu tractor 4×4. Finalizați-vă datoria de cultivare a tractorului pentru a reduce recoltele de grâu, așa că începeți să conduceți tractorul de fermă și atașați plugul în simulatorul de joc de agricultură cu tractoare. Luați doi la câmp și începeți să arați în jocul simulator de conducere a tractorului. În acest joc de agricultură cu tractoare off-road, următorul pas este să arăți câmpurile în jocurile de conducere cu tractoare de recoltare, să transportați animalele de fermă în oraș pentru vânzare. Începeți cariera în jocul de conducere cu tractor agricol și fiți bun în timp ce îndepliniți misiunile pe câmp, jucând jocul de conducere cu cărucior cu tractor off-road.

Deveniți fermier în jocul de agricultură 2022 – jocuri de conducere a tractorului! Bucurați-vă de călătorie în simulatorul de fermier cu tractor cu mediul sat, precum și comenzile de joc ale jocului cu tractor. Acesta este un joc de simulare a agriculturii cu experiență de conducere a tractorului off-road. Jocul Farmer Simulator este versiunea avansată a conducerii tractorului agricol. Agricultura satului este necesară pentru experiența în conducerea unui tractor 4×4 real. Unul dintre jocurile de parcare a tractoarelor agricole are o varietate de tractoare, așa că selectați mașina agricolă la alegere în jocul simulator de tractoare agricole care vă permite să deveniți fermier și să vă stimulați cariera agricolă cu ajutorul tractoarelor. Preia controlul fermelor tale verzi luxuriante și împlinește-ți visele de tractoare agricole cu un joc de conducere cu tractor offroad.

În calitate de șofer de marfă de tractor, trebuie să conduceți un tractor care vă va oferi o senzație bună și să rețineți că nu este niciodată ușor să conduceți un tractor pentru a transporta diferite tipuri de mărfuri. Utilizarea tractorului pentru deplasarea încărcăturii pentru a atașa remorca pentru încărcare în jocul cu secerătoare. Jocul Tractor Wala este cel mai interesant simulator, așa că vă veți bucura de transportul și agricultura cu jocul de tractor. Conduceți cu atenție căruciorul cu tractor pe pistă de teren și bucurați-vă de munții verzi cu tractorul — jocuri cu tractor 3D.

Conducerea căruciorului cu tractor off-road este unul dintre cele mai recente jocuri de agricultură care vă este oferit de jocurile moderne cu cărucioare cu tractor. În acest joc de agricultură offline, trebuie să lucrezi ca fermier pentru a crește culturi, a conduce tractorul și a recolta recoltele în jocul cu căruciorul cu tractor. Stilul de viață realist al satului cu grafică HD face ca acest joc de simulare de tractor off-road să fie distractiv pentru tine. Deveniți fermier și explorați sarcinile agricole. Pe baza intereselor dvs. agricole, am actualizat jocul nostru cu excavatoare agricole cu cele mai recente tractoare agricole, așa că în timp ce vă jucați acest joc simulat cu tractoare agricole, utilizați cel mai recent tractor pentru a finaliza misiunile.

Căutați cele mai bune jocuri cu tractoare offline și doriți să deveniți fermier? Atunci jocurile cu tractoare agricole sunt exclusiv pentru tine. Puteți experimenta agricultura pe telefonul mobil. Utilizați tractoare moderne în câmpurile de simulator de tractoare agricole 3D.

Deci ce mai aștepți? Descărcați acum jocul gratuit de agricultură cu tractoare.

informatii suplimentare

La curent

3 decembrie 2021

Dimensiune

26M

Se instalează

50.000+

Versiune curentă

1

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții în joc

Produse în aplicație

10,99 USD – 49,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Jocuri Elixir Studio


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Tractor Farming — Tractor Game

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Tractor #Farming #Tractor #Game

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS