Skip to content

Solitaire – Classic Card Games pentru Android | iOS

Dezvoltator > Beetles Studio

Solitaire – Jocuri clasice de cărți PEGI 3 Conține reclame · Solitaire – Classic Solitaire Card Games by Beetles este un joc clasic de cărți captivant și provocator pentru toți iubitorii de cărți. La fel ca spider solitaire, solitaire, klondike solitaire, pyramid solitaire, acest joc de cărți Solitaire este absolut mai distractiv! Noută experiență Classic […]

Solitaire – Jocuri clasice de cărți

PEGI 3

Conține reclame

·

Solitaire – Classic Solitaire Card Games by Beetles este un joc clasic de cărți captivant și provocator pentru toți iubitorii de cărți. La fel ca spider solitaire, solitaire, klondike solitaire, pyramid solitaire, acest joc de cărți Solitaire este absolut mai distractiv! Noută experiență Classic Solitaire cu jocurile originale de solitaire!

Solitaire a fost un joc clasic pe computer. Acum le facem mai ușor pentru oameni să joace jocuri Solitaire pe telefonul mobil și tabletă. Jocul Solitaire este un ucigaș grozav și menține-ți mintea și creierul ascuțit. Solitaire este un joc clasic de cărți. Solitaire -Classic Solitaire Card Games este bine conceput pentru telefon și tabletă. Avem versiunea pentru Android și iOS, așa că puteți descărca și solitaire fără efort pentru ipad și iphone.

Există peste 9000 de jocuri Solitaire pe Solitaire – Jocuri de cărți Classic Solitaire. De asemenea, există multe teme diferite de solitaire· din care puteți alege. Faceți fiecare joc frumos cu fundalul personalizat.

Solitaire clasic este un joc popular în întreaga lume. De ani de zile, oamenii joacă Solitaire folosind cărți Solitaire, iar acum pot juca aplicația Klondike Soltiaire pe telefon. Ei pot juca Klondike Solitaire în autobuz, în linie și oriunde doresc. Nu mai trebuie să amestece cărțile. Este economisire de timp.

Puteți începe cu ușurință un joc Klondike Solitaire· cu o simplă atingere. Dacă ați fost prins în ceva, puteți pune aplicația Klondike Solitaire în fundal și puteți relua oricând doriți. Este doar un simplu joc clasic de cărți de solitaire pentru toate vârstele. Indiferent dacă utilizați telefoane Android sau iPhone, puteți descărca cu ușurință Solitaire pentru orice telefon, iPad și tabletă.

Oamenii din întreaga lume aleg jocul de cărți solitaire oricând, când își doresc. Joacă jocul clasic Solitaire și poți alege orice mod de scor îți place. Cu acest Solitaire clasic, utilizatorii se bucură de un design vizual confortabil și de stilul clasic pur de Solitaire. Solitarul nostru clasic nu vă oferă notificări sau reclame enervante, doar o experiență minunată în jocul de cărți de solitaire pur. Jocul nostru clasic de cărți Solitaire este ușor de jucat, iar oamenii se simt confortabil să joace jocul de cărți Solitaire oriunde, cum ar fi acasă, autobuz, metrou, tren. Milioane de fani ai jocului de cărți Solitaire îl joacă în fiecare zi. Solitaire clasic îți împrospătează ziua. Distrează-te cu acest joc clasic de cărți de solitaire în câteva minute! Jocul de cărți Solitaire este întotdeauna clasic și distractiv!

SOLITAIRE BY BEETLES CARACTERISTICI:

Solitaire clasic original:
♥️ Joacă Klondike Solitaire draw 1 și draw 3 moduri
♥️ Alegeți modul de notare: punctaj standard sau Vegas Solitaire

Provocare zilnică:
♠️ Provocați-vă cu modul greu
♠️ Primiți o notă specială în fiecare zi
♠️ Construiește-ți propriul suport pentru trofee

Experiență prietenoasă cu utilizatorul:
♦️ Bucurați-vă de design vizual curat și confortabil
♦️ Mai multe teme din care să alegeți și să vă personalizați fundalul.
♦️ Personalizați masa și stilul cardului
♦️ Joacă offline: Joacă oferte aleatorii peste tot
♦️ Sprijină jocul cu mâna stângă

Urmăritor statistici:
♣️ Înregistrați fiecare realizare pe care ați făcut-o
♣️ Fii atent și vezi fiecare îmbunătățire

Dacă aveți sugestii pentru noi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la support@dailyinnovation.biz. Apreciem sugestiile și ideile dvs., astfel încât să putem îmbunătăți acest joc de cărți Solitaire.

Ce mai e nou

Optimizarea performanței.
Sper să vă placă acest joc de cărți CLASIC GRATUIT Solitaire!

Informații suplimentare

Actualizat

13 mai 2022

Dimensiune

48M

Se instalează

10.000.000+

Versiune curentă

1.12.3

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Elemente interactive

Achiziții în joc

Produse în aplicație

1,09 € – 19,99 € per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd

Dezvoltator

RM 603, 6/F HANG PONT COMM BLDG 31 TONKIN ST CHEUNG SHA WAN KLN


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Solitaire – Classic Card Games

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Solitaire #Classic #Card #Games

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS