Skip to content

IdleOn – Idle Game MMO pentru Android | iOS

Dezvoltator > LavaFlame2

IdleOn – Idle Game MMO Toți cei peste 10 ani IdleOn™ NU ARE Anunțuri!☝️ Descărcați jocul, fără reclame este un motiv suficient de bun! 🌌[v1.50] World 4 este DISPERAT ACUM! Abilitățile de creștere a animalelor de companie, de gătit și de laborator sunt acum disponibile! 💀[v1.30] Temnițele de petrecere sunt AFIRITE ACUM! Joacă împreună cu […]

IdleOn – Idle Game MMO

Toți cei peste 10 ani

IdleOn™ NU ARE Anunțuri!
☝️ Descărcați jocul, fără reclame este un motiv suficient de bun!

🌌[v1.50] World 4 este DISPERAT ACUM! Abilitățile de creștere a animalelor de companie, de gătit și de laborator sunt acum disponibile!

💀[v1.30] Temnițele de petrecere sunt AFIRITE ACUM! Joacă împreună cu până la 10 persoane!

❄️[v1.20] Lumea 3 a ieșit ACUM! Jocul tocmai a primit +50% mai mult conținut!

⚔️[v1.10] Breslele au ieșit ACUM! 170 de persoane se pot alătura unei bresle, așa că invită-ți prietenii sau alte persoane pe care le întâlnești în joc!

În acest joc inactiv, poți să-ți construiești propria breaslă de personaje unice și să joci ca fiecare într-o lume imensă de pixeli multiplayer! Faceți vrăji șefilor, discutați cu alți jucători, finalizați misiuni și creșteți abilitățile!
În timp ce ești offline, toate personajele tale continuă acolo unde le-ai lăsat, strângând resurse, creând obiecte și învingând șefi! Indiferent dacă doriți să măcinați activ mafioții pentru experiență și pradă, fie că doriți să închideți jocul pentru câștiguri inactiv, IdleOn™ vă acoperă! Cu cel mai mult conținut pe care îl vei vedea în orice joc inactiv, îl vei juca luni de zile!

REZUMAT JOCULUI
La început, creezi un personaj principal și începi să te lupți cu monștri. Cu toate acestea, spre deosebire de alte jocuri inactiv, apoi creați MAI MULTE personaje, care lucrează toate AFK în același timp!
Fiecare personaj pe care îl creați poate fi specializat așa cum doriți, și fiecare personaj este 100% inactiv, la fel ca toate jocurile bune inactiv! Cu funcții MMO interesante de stăpânit, acest MMORPG Idle este o gură de aer proaspăt, ținând cont de toată plata de gunoi pentru a câștiga jocuri care au infestat spațiul mobil în ultimii ani — ceva împotriva căruia, ca dezvoltator solo, încerc să lupt! 😀
Imaginați-vă 20 de personaje specializate, toate cu abilități unice, talente, sarcini, lanțuri de misiuni… toate lucrând inactiv toată ziua! Și, spre deosebire de alte jocuri inactive care se simt netede după doar câteva săptămâni, MMORPG-ul IdleOn™ devine din ce în ce mai mare, cu mai mult conținut adăugat la fiecare câteva săptămâni!

CARACTERISTICI JOCUL
• 11 clase unice în care să vă specializați!
Toate în stil artistic de pixeli 8 biți, fiecare clasă are propriile sale mișcări de atac și talente de stăpânit! Vei maximiza câștigurile inactiv sau vei opta pentru bonusuri active?
• 12 abilități și subsisteme unice!
Spre deosebire de majoritatea jocurilor inactive și MMORPG, există o mulțime de sisteme unice! Finalizați comenzile oficiului poștal, strângeți și actualizați timbre, depuneți statui, vânați monștri rari pentru rețete speciale de creație, rugați-vă la Altarul Obol și chiar concurați în minijocuri! Ce alte jocuri inactive au caracteristici pe jumătate la fel de interesante?
• Câștiguri Idle, tot timpul, spre deosebire de majoritatea jocurilor Idle!
Știi cum alte jocuri inactiv îți limitează timpul AFK? Ei bine, nu vei vedea prostiile alea aici! 20 de ore, 500 de ore, 60 de trilioane de ani?? Nu contează, personajele tale TOATE au lucrat tot timpul și vei reveni la CÂȘTIGURI MASIVE!
• Corectitudine, integritate și actualizări noi!
Sunt un dezvoltator solo de la începutul anilor 20 — lucrez din dormitorul meu pentru că e frumos aici și fac jocuri inactiv din 2012! Puteți avea încredere în mine că IdleOn™ va fi întotdeauna un joc inactiv distractiv și corect. La urma urmei, nici măcar nu are reclame, doar un joc de încredere NU ar avea reclame!

LISTA COMPLETĂ DE CONȚINUT
• Antrenați și personalizați peste 12 personaje diferite
• Treci la nivel cu 12 abilități unice — Mineritul, Forajul, Alchimia, Pescuitul, Tăierea lemnului și multe altele!
• Vorbește cu peste 50 de NPC-uri, toate cu animații pixel art desenate manual
• Asistați la declinul mental al dezvoltatorului care a creat acest joc singur! Au înnebunit atât de mult încât vorbesc despre ei la persoana a 3-a!
• Creați peste 120 de echipamente unice, cum ar fi căști, inele, arme… știți, toate lucrurile normale în MMORPG
• Vorbește cu alți oameni REALE! Cam așa cum vă vorbesc acum, doar că veți putea să-mi răspundeți!
• Obțineți HYPED pentru conținut nou care va veni în viitor, alăturându-vă la Discord la: Discord.gg/idleon
• Omule, viața este prea scurtă pentru a citi descrierile întregi ale jocurilor mobile. Ați ajuns până aici, așa că fie trebuie să descărcați jocul, fie pur și simplu ați derulat până la capăt din curiozitate pentru a vedea ce este aici. Dacă da, aici nu e nimic decât o față zâmbitoare cu nas 🙂

Ce mai e nou

• EVENIMENTUL DE PAȘTE preferat de fani este aici! Va continua până pe 1 mai, așa că strângeți cât mai multe ouă până atunci!!
• Au adăugat 9 sarcini World 4, disponibile de la Nebula Neddy din oraș!
• 5 upgrade-uri disponibile în magazinul de merite World 4!
• 29 de realizări World 4 adăugate!
• Diverse remedieri minore de erori
• PENTRU NOTE COMPLETE DE PATCH -> https://discord.gg/5eGR7AR

Informații suplimentare

Actualizat

21 aprilie 2022

Dimensiune

93M

Se instalează

1.000.000+

Versiune curentă

1.55.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toți cei peste 10 ani
Violența fanteziei

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează, achiziții în joc

Produse în aplicație

1,99 USD – 19,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

LavaFlame2

Dezvoltator

LavaFlameStudios 7127 Hollister Avenue, Suit 25A-280, Goleta, CA 93117, SUA


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca IdleOn – Idle Game MMO

IdleOn - Idle Game MMO
IdleOn - Idle Game MMO
Developer: Unknown
Price: Free
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#IdleOn #Idle #Game #MMO

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS