Skip to content

State of Survival: Zombie War pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte State of Survival este în tendințe în întreaga lume ca un joc de strategie de supraviețuire mobil într-o apocalipsă. În acest joc, îți vei construi propria așezare și vei recruta Supraviețuitori pe Wasteland. De asemenea, vei putea face upgrade tehnologii, vei explora lumea și multe altele. Luptă împotriva hoardelor de zombi […]

Despre acest joc

State of Survival este în tendințe în întreaga lume ca un joc de strategie de supraviețuire mobil într-o apocalipsă. În acest joc, îți vei construi propria așezare și vei recruta Supraviețuitori pe Wasteland. De asemenea, vei putea face upgrade tehnologii, vei explora lumea și multe altele. Luptă împotriva hoardelor de zombi și bucură-te de o experiență incitantă de joc de rol.
▶ PvP, strategie, caracteristici sociale, ligi, supraviețuitori și zombi. State of Survival este o lume în care trebuie să-ți folosești creierul dacă vrei să supraviețuiești și să-ți construiești așezarea. Bucurați-vă de puzzle-uri și de supraviețuire.
▶ Acest joc conține atât elemente SLG, cât și RPG. În acest joc, joci ca un comandant uman. Pe măsură ce povestea progresează, vei lupta cu zombi, vei colecta resurse, vei merge în aventuri, îți vei construi Casa și vei decora așezarea. Apoi, te vei lupta cu o organizație diabolică care a răspândit virusul zombi. Angajați-vă în bătălii competitive multiplayer în care clanurile se ciocnesc. Pe măsură ce personajele tale cresc, vei ajunge să recrutezi eroi de izolare a riscurilor biologice, eroi frumoși și eroi frumoși. Unii dintre acești eroi sunt echipați cu o armă, în timp ce alții sunt echipați cu mașini și elemente metalice. Construiește-ți propria lume post-apocaliptică.
▶ În afară de PvP, acest joc multiplayer online oferă și un joc de rezolvare a puzzle-urilor și împușcături. Când inamicii sunt pe calea războiului, trebuie să-ți planifici strategia și să lupți pentru a supraviețui în războiul de vârf!
▶ Pe lângă caracteristicile noastre sociale, puteți experimenta și distracția single-player. În lupta dintre bine și rău, vei juca rolul personajului principal și vei progresa prin poveste! În povestea noastră bogată, te vei bucura de o experiență de rezolvare a puzzle-urilor.
▶ Dacă vă plac chaturile online și doriți să vă faceți prieteni, funcțiile sociale ale State of Survival sunt create pentru dvs. Chat online folosind canalul de chat din joc și discutați strategii. În State of Survival, mulți jucători au devenit prieteni în viața reală. Jucătorii vor discuta despre strategii, vor lucra împreună pentru a ucide monștri, a lupta cu inamicii și a-și lupta în PvP. Comunitatea din joc vă oferă și bucuria unei experiențe de joc multiplayer!
▶ Legătura: ne-am făcut echipă cu DC, unul dintre cei mai mari editori de benzi desenate din lume și am lansat Joker ca eroul nostru în joc prin intermediul evenimentului nostru de legătură! De asemenea, am colaborat cu seria de thriller de renume mondial, The Walking Dead, iar favoritul fanilor Daryl este acum și în jocul nostru. Nu numai atât, am lucrat cu NFC, o asociație sportivă profesionistă renumită, pentru a face jocul și mai competitiv…
▶ Acesta este un joc de renume mondial. În fiecare sărbătoare sau festival, lansăm diverse funcții, mod de joc și sărbători. Oferim beneficii și pachete gratuit, permițând jucătorilor să câștige recompense din misiuni, să se întâlnească într-un eveniment online sau din viața reală și să devină mai puternici rapid!

E-mail pentru serviciul clienți: sosgame@kingsgroupgames.com
Facebook: https://www.facebook.com/TheSoSGame
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVSyGzN8MqTfZ9W3pHC5Htg

Actualizat la
4 aprilie 2023

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Nu sunt partajate date cu terți

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară partajarea

Nu au fost colectate date

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară colectarea

Datele sunt criptate în tranzit

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

▼ Operațiunea Festival
Arată-ți înțelepciunea și curajul depășind obstacolele și pornește într-o aventură plină de bucurie!
▼ Doomsday Open
– S-au adăugat restricții pentru generarea de eroi, generarea de avioane și Behemoths.
– S-a adăugat un Hall of Fame.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca State of Survival: Zombie War

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#State #Survival #Zombie #War

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS