Skip to content

Shakes & Fidget – The RPG pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Shakes & Fidget este unul dintre jocurile de rol premiate cu desene animate, plasate în epoca medievală și are peste 50 de milioane de utilizatori! Asta îl face unul dintre cele mai bune jocuri din țările vorbitoare de limbă engleză. Sună nebunesc? Este! A început ca un joc de browser, iar […]

Despre acest joc

Shakes & Fidget este unul dintre jocurile de rol premiate cu desene animate, plasate în epoca medievală și are peste 50 de milioane de utilizatori! Asta îl face unul dintre cele mai bune jocuri din țările vorbitoare de limbă engleză. Sună nebunesc? Este!

A început ca un joc de browser, iar acum puteți juca gratuit Shakes & Fidget RPG din mers! Există noi actualizări în mod regulat. Alăturați-vă lumii MMORPG gratuite cu milioane de jucători din întreaga lume pentru a conduce lumea medievală cu eroul tău unic. Descărcați și jucați astăzi jocul de rol distractiv, satiric, gratuit, plin de aventură, magie, temnițe, monștri legendari și misiuni epice! Unul dintre cele mai bune jocuri din țările vorbitoare de limbă engleză!

Devine o legenda!

Personaje comice distractive cu emoții vii!

În acest joc de rol fantastic, distractiv, poți să-ți creezi și să personalizi propriul personaj de benzi desenate medievale, să întâlnești diferite personaje în călătoria ta, să experimentezi aventuri nebunești, să completezi misiuni și să câștigi recompense pentru a ajunge pe primul loc în Hall of Fame! Fiecare personaj animat are un stil unic și distractiv, cu statistici vii. Alege-ți eroul RPG în mod strategic pentru a deveni o legendă.

Aceasta nu este o sarcină ușoară, deoarece jucătorii adevărați online stau între tine și victoria ta în Arena PVP.

Faceți cunoștință cu diferiți eroi în joc care vă vor oferi misiuni, vă vor îndeplini sarcinile de pază sau pur și simplu jucați mini-jocuri pentru a petrece timpul în timpul misiunilor pentru a câștiga recompense și a vă îmbunătăți eroul pentru misiuni și aventuri puternice!

Imbarcați-vă în misiuni epice!

Pregătește-ți armele și pregătește-ți eroul de benzi desenate medievale să lupte cu monștri legendari în misiuni puternice. În tavernă, întâlnești multe personaje speciale care caută eroi care să se îmbarce în căutări pentru recompense! Asigură-te că eroul tău este gata să lupte cu fiarele mitice și monștrii legendari, personalizându-ți eroul și echipându-l cu cele mai bune arme și armuri. Statisticile personajului joacă, de asemenea, un rol important în misiuni! Fii curajos și mergi mai departe!

Construiește-ți Cetatea!

O fortăreață îți permite să extragi pietre prețioase puternice și să antrenezi soldați, arcași și magi. Asigurați-vă că construiți strategic diferite aspecte ale cetății dvs. pentru a culege cele mai bune recompense și aveți apărări solide pentru a vă proteja fortăreața de atacurile inamice.

Construiește-ți breasla!

Împreună cu colegii tăi de breaslă, devii mai puternic, mai invincibil și găsești tone de pradă epică! Mergeți în misiuni, experimentați aventuri interesante, creșteți nivelul, strângeți aur, câștigați onoare, fiți „depășit” și deveniți o legendă medievală vie!

Luptă în PVP multiplayer în Guild Wars și Arena cu eroul tău RPG.

Luptă cu alți jucători în războaiele breslelor dacă faci parte dintr-o breaslă sau în arenă dacă joci solo. Deoarece există mulți jucători online talentați cu triburile lor feroce care așteaptă să te învingă, fii în gardă în călătoria tânărului erou!

Shakes & Fidget este un joc de rol distractiv pentru adulți, copii și fete! Alăturați-vă Shakes & Fidget, jocul de rol fantezie gratuit și bucurați-vă de:

* Benzi desenate unice cu aspect animat și umor
* Mii de arme medievale și echipamente epice
* PVE singur și cu prietenii și, de asemenea, PVP împotriva altor jucători
* Misiuni interesante și temnițe înfricoșătoare
* Actualizări gratuite și regulate gratuite

Este necesară o înregistrare unică prin Jocuri Google Play, Facebook Connect sau o adresă de e-mail și o parolă dacă nu aveți deja un cont.

Actualizat la
23 martie 2023

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Această aplicație poate partaja aceste tipuri de date cu terțe părți

Informații personale, informații despre aplicație și performanță și dispozitive sau alte ID-uri

Această aplicație poate colecta aceste tipuri de date

Informații personale, informații financiare și încă 3

Datele nu sunt criptate

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

Ding Dong! A comandat cineva o actualizare?
Așteptăm cu nerăbdare versiunea 15.1 cu următorul conținut suplimentar:

– Clasa Druid și Bard: Actualizare de ajustare și echilibrare
– Legendary Dungeon (aprilie 2023)
– Remedieri de erori și îmbunătățiri ale performanței

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Shakes & Fidget – The RPG

Shakes și Fidget
Shakes și Fidget
Developer: Playa Games
Price: Free
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
 • Shakes și Fidget Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Shakes #Fidget #RPG

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS