Skip to content

Rope Hero: Spider Superhero 3D pentru Android | iOS

Dezvoltator > Flare Frost Games

Rope Hero: Spider Superhero 3D PEGI 3 Conține reclame Acum este timpul să devii un adevărat Rope Hero: Spider Superhero 3D! Încearcă să-l elimini pe răufăcător poppy huggy wuggy pentru a menține pacea orașului vice, bucură-te de lupte uimitoare 3D la persoana a treia cu elemente RPG, obține o nouă experiență de joc și distrează-te […]

Rope Hero: Spider Superhero 3D

PEGI 3

Conține reclame

Acum este timpul să devii un adevărat Rope Hero: Spider Superhero 3D! Încearcă să-l elimini pe răufăcător poppy huggy wuggy pentru a menține pacea orașului vice, bucură-te de lupte uimitoare 3D la persoana a treia cu elemente RPG, obține o nouă experiență de joc și distrează-te mult.

Eroii Flying Rope se luptă în sprijinul tău, ești speranța tuturor și ei te numesc eroul meu uimitor de frânghie, arată o acțiune furișă a unui super răufăcător pentru supraviețuirea marelui tău oraș futurist și fă-l în siguranță. Dacă vă plac aplicațiile de jocuri cu supereroi – încercați să jucați noul nostru joc de acțiune, „Gangster Spider Superhero Rope” cu eroii super-puterii. Ca super-erou păianjen, ai o frânghie fără limite, poți merge și zbura oriunde în oraș. Folosește-ți puterea supereroului păianjen pentru a ajuta orașul împotriva ticălosului mac și a crimei orașului. Eroul principal al super-eroului păianjen va lupta împotriva gangsterilor din orașul vice, monștri, pe măsură ce puterea ta de supererou păianjen va crește, depinde dacă devii un supererou păianjen sau poți deveni un tip rău de mac: luptă cu poliția sau împotriva poliției , ram mașini, face curse de urmărire fierbinte în tot orașul și semințele haosului.

Eroul tău super-om are o super-putere și aceasta este o frânghie întinsă ca o pânză pe care o poate folosi din corpul său, care se află în ADN-ul super-omului păianjen. Cu ajutorul frânghiei păianjen, super-omul tău poate sări dintr-o clădire în alta, super-omul-păianjen este întotdeauna conștient de ceea ce se întâmplă în orașul vice-crimină.

Caracteristicile jocului Gangster Spider Super man Rope Hero:
– Erou de super-putere salvează lumea criminalității gangsterilor de spărgătorii de mașini, gangsterii mafioți, teroriștii și răufăcătorii.
– Principalul răufăcător al orașului vice este poppy huggy wuggy
– Povești cu supereroi păianjen, inclusiv super erou uimitor de frânghie
– Spider Rope Hero este o crimă foarte futuristă a orașului
– Jocul Spider Rope Hero vă ajută să deblocați mai multe costume de supererou pentru a juca
– Supererou păianjen luptă în orașul criminalității gangsterilor cu muzică și sunete cool
– Rope Hero luptă împotriva incredibililor mutanți de mac care distrug orașul vice
– Lupta cu supereroi ca o savoare a orașului tău futurist, nu pentru tine într-o zonă de luptă
– Oraș criminal al gangsterilor mafiei în medii detaliate cu vederi diferite
– Amazing Hero sări sus pentru a acoperi distanțe mai mari ale eroului de frânghie
– În gangster Vegas, superputerea poate salva oamenii
– Abilități de luptă cu eroi de frânghie în această bătălie de alianță

Alege pistolul potrivit pentru tine, folosește o gamă largă de muniții și personaliză-ți personajul folosind o cantitate imensă de seturi. Să-ți facem eroul de frânghie unic! La datoria ta de supererou, vei avea nevoie de o mulțime de lucruri: pistoale și pistoale, puști, arme corp la corp și superarme. Am extins semnificativ magazinul de jocuri. Eroul de frânghie super-putere luptă în sprijinul tău, ești speranța tuturor și ei te cheamă, arată o acțiune ascunsă a unui super răufăcător pentru supraviețuirea marelui tău oraș futurist și fă-l în siguranță.

Încearcă acest joc acum.

Informații suplimentare

La curent

4 ianuarie 2022

Dimensiune

78M

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

1.1

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Rope Hero: Spider Superhero 3D

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Rope #Hero #Spider #Superhero

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS