Skip to content

Nitro Nation: Car Racing Game pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Conduceți, modificați și reglați zeci de mașini reale cu licență! Începe o echipă, invită-ți prietenii, câștigă turnee. Schimbă piese de mașină cu alți piloti în timp real și construiește-ți mașina de vis atât pentru cursele Drag și Drift! Faceți cunoștință cu deriva – Cel mai avansat mod Drift vine în lumea […]

Despre acest joc

Conduceți, modificați și reglați zeci de mașini reale cu licență! Începe o echipă, invită-ți prietenii, câștigă turnee. Schimbă piese de mașină cu alți piloti în timp real și construiește-ți mașina de vis atât pentru cursele Drag și Drift!

Faceți cunoștință cu deriva – Cel mai avansat mod Drift vine în lumea curselor de drag!
Tehnologia de ultimă oră recreează cea mai precisă și mai realistă experiență de drift de până acum!
Noi actualizări ale suspensiei pentru a vă ajusta mașina în mod special pentru derive.
Comenzile intuitive, personalizabile se potrivesc oricărui pilot.
Nemaivăzute până acum piese unice concepute pentru drift.

O mulțime de mașini – Supercars și exotice? Verifica. Tunere și curse stradale? Verifica. Mușchi clasic și modern? Pariezi! Cea mai bună parte? Întotdeauna sunt mai mulți dintre ei care vin la joc!
Știm că îți plac mașinile de curse drag, avem peste 150 de mașini reale de la mărci de mașini internaționale de top precum Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen – și multe altele!

Joc cinstit – nici un „combustibil” pe care trebuie să îl așteptați. Liber de „timp de livrare” pentru mașini sau upgrade-uri. Fiecare vehicul este competitiv și nu există upgrade-uri „premium”. Totul ține de abilitățile și devotamentul jucătorului de conducere.

Adevărați concurenți și echipe – suntem despre curse multiplayer, întotdeauna există un rival online care te așteaptă pe stradă sau pe pistă. Începeți prin a alerga pe orice distanță de la 1/8 până la o milă întreagă, alăturați-vă sau creați o echipă, câștigați turnee cu echipa dvs., urcați în clasamentul clasamentului sau puneți-vă nervii la încercare în cursele de pariuri.
Alăturați-vă unei curse Live Multiplayer, jucați în timp real cu prietenii și adversarii din întreaga lume! Concurează în turnee regionale săptămânale și urcă prin diviziile Bronz și Argint până la divizia Worldwide Gold Elite Racing!

Upgrade-uri epice – Actualizați și îmbunătățiți 33 de componente unice ale mașinii cu 3 niveluri de modele de piață de schimb. Satisface-ți nevoia de viteză și construiește o mașină de curse drag unică. Ai visat vreodată să fumezi o mașină sport exotică în Volkswagen Golf de 800 CP? Se întâmplă în fiecare zi pe străzile din NN.

Atingere personală – personalizați-vă mașina drag cu autocolante interesante, aranjați-le așa cum doriți. Alegeți propria vopsea personalizată și finisare pentru fiecare bucată. Adaugă anvelope Toyo reale și jante Tec Speedwheels de pe piața de schimb, instalează bare de protecție, praguri și spoilere pentru piața de schimb pentru a oferi mașinii tale un aspect unic!

Tocilari de mașini sunt bineveniți – alimentat de CarX Physics Engine, avem cea mai realistă fizică a mașinii de pe piață – totul funcționează așa cum se întâmplă în viața reală. Reglați-vă uneltele cu specificații detaliate, grafice dyno, diagrame de viteze și statistici avansate de cursă vă vor ajuta să vă folosiți cunoștințele de curse.

Politica de confidențialitate: http://cm.games/privacy-policy
Condiții de utilizare: http://cm.games/terms-of-use

Actualizat la
6 octombrie 2022

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Nu sunt partajate date cu terți

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară partajarea

Nu au fost colectate date

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară colectarea

Datele sunt criptate în tranzit

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

Bună, concurenți! În această actualizare, am remediat eroarea cu achizițiile de personalizare, așa că acum puteți cumpăra din nou articolele de care aveți nevoie. Dacă ați contactat asistența pentru clienți cu privire la problemele de personalizare cu mașinile dvs. existente, nu vă faceți griji – vom restabili personalizarea tuturor jucătorilor într-o zi de la lansarea actualizării. De asemenea, am pregătit noi emoji-uri animate pentru multiplayer, ceva ce sperăm să vă placă. Și succes pe pistă!

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Nitro Nation: Car Racing Game

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Nitro #Nation #Car #Racing #Game

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS