Skip to content

Need for Speed™ No Limits pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Revendicați coroana și stăpâniți subteranul în timp ce luați cursa pentru dominație în prima ediție white-knuckle a Need for Speed ​​creată doar pentru mobil – de la dezvoltatorul de jocuri care v-a adus Real Racing 3. Construiți cursa care vă arată stilul cu o gamă largă de mașini și personalizări. Lansați-vă […]

Despre acest joc

Revendicați coroana și stăpâniți subteranul în timp ce luați cursa pentru dominație în prima ediție white-knuckle a Need for Speed ​​creată doar pentru mobil – de la dezvoltatorul de jocuri care v-a adus Real Racing 3.

Construiți cursa care vă arată stilul cu o gamă largă de mașini și personalizări. Lansați-vă între haos și control în timp ce apăsați pedala și rulați în cursele de stradă subterane. Eliminați competiția, creșteți-vă reprezentanța, apoi începeți mai multe curse, mai multe personalizări și mai multe mașini. Fă-ți alegerile și nu te uita niciodată înapoi.

Această aplicație oferă în achiziții de aplicații. Puteți dezactiva în achizițiile de aplicații folosind setările dispozitivului.

PERSONALIZAȚI CĂRĂRII EXTREME
Aprovizionați-vă garajul cu mașinile reale pe care le-ați dorit întotdeauna, de la producători precum Bugatti, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey și alții. Apoi păcălește-i cu sistemul nostru de personalizare în joc din locuri precum Mod Shop și Black Market, oferindu-ți peste 2,5 milioane de combo-uri personalizate cu care să te joci. Mașinile tale vă așteaptă – duceți-le în stradă pentru a vă înfrunta concurența și a vă dovedi.

CONDUCEȚI RAPID – ȘI FĂRĂ ÎNFRICAȚI
Virați pe străzile din Blackridge, accelerați peste salturi și în jurul molozului, în trafic, împotriva pereților și prin zonele Nitro de mare viteză. Întoarce-te pe nitros și împinge-te într-un alt nivel de condus și drifting alimentat de adrenalină. La fiecare colț este o cursă proaspătă în timp ce te confrunți cu echipaje locale și polițiști locali. Este o lume plină de șoferi aspiranți – poți să stai în față și să câștigi respect?

CURSA PENTRU CÂȘTIGĂ
Niciodată să nu dai înapoi în timp ce concurezi cu cineva suficient de nebun pentru a te accepta și a-ți crește repetarea. Sapă, trage în derivă, trage și rostogolește drumul până la linia de sosire în timp ce depășești poliția pe coada ta. Arde cauciucul în peste 1.000 de curse provocatoare – și asta este doar linia de start. Fii notoriu, deține străzile și câștigă cele mai bune mașini din lume. Pentru că o singură călătorie nu este niciodată suficientă!

———————
Acordul de utilizare: terms.ea.com
Vizitați https://help.ea.com/ pentru asistență sau întrebări.

EA poate retrage funcțiile și serviciile online după o notificare de 30 de zile postată pe www.ea.com/1/service-updates

Informații importante pentru consumatori:
Această aplicație: necesită o conexiune la Internet persistentă (se pot aplica taxe de rețea); Necesită acceptarea Politicii de confidențialitate și cookie-uri și a Acordului de utilizare a EA. include publicitate în joc; colectează date prin tehnologia de analiză terță parte (consultați Politica de confidențialitate și cookie-uri pentru detalii); conține legături directe către internet și site-uri de rețele sociale destinate unui public peste 13 ani.

Actualizat la
1 septembrie 2022

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Această aplicație poate partaja aceste tipuri de date cu terțe părți

Locație și Dispozitiv sau alte ID-uri

Această aplicație poate colecta aceste tipuri de date

Locație, informații personale și încă 4

Datele sunt criptate în tranzit

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

Ești gata să concurezi cu stil? Vă oferim noi opțiuni oficiale de personalizare a culorilor pentru Ferrari în această actualizare:

• Câștigă Ferrari SF90 Stradale în timp ce te infiltrezi în Paradyne Industries
• Acceptați provocările din cel mai nou Proving Grounds pentru a câștiga Ferrari Roma 2020
• Ferrari Testarossa din 1984 poate fi al tău în cele mai recente teste pentru echipaj

Vă oferim mai multe serii de mașini, evenimente Flashback și conținut video complet nou în Inbox.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Need for Speed™ No Limits

Need for Speed™ No Limits
Need for Speed™ No Limits
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
 • Need for Speed™ No Limits Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Speed #Limits

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS