Skip to content

Mighty Party pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Mighty Party este un RPG de strategie pe ture, care este un exemplu excelent de combinare a acțiunii, strategiei, jocurilor de rol de luptă și jocurilor de rol pe ture. Am luat ce este mai bun din diferite genuri pentru a crea o experiență uimitoare pentru tine în lumea jocurilor de […]

Despre acest joc

Mighty Party este un RPG de strategie pe ture, care este un exemplu excelent de combinare a acțiunii, strategiei, jocurilor de rol de luptă și jocurilor de rol pe ture. Am luat ce este mai bun din diferite genuri pentru a crea o experiență uimitoare pentru tine în lumea jocurilor de rol masiv online. Provocați jucătorii de pe mobil din toată lumea, zdrobește-ți dușmanii în arene de luptă și urcă în vârf! Vom schimba modul în care vă gândiți la jocurile RPG de șah Battle!

Diverse câmpuri de luptă cu obstacole aleatorii și diferiți eroi cu bonusuri unice
pentru a-ți perfecționa abilitățile de strategie. Explorează harta, învinge șefi puternici și creaturi magice puternice, construiește-ți povestea, acceptă misiuni și pornește într-o călătorie!
Adună-ți forțele și conduce-ți partidul puternic spre victorie!

Colectează și evoluează sute de eroi și monștri cu abilități unice și combinații epice de magie și abilități de luptă. Îmbunătățiți-le echipamentul și abilitățile, minunați-vă de noile lor costume și abilități, întăriți-vă echipa! Războinici, Cavaleri, Strigoi, Magi, Elfi, Dragoni, Orci – există sute de creaturi magice și nenumărate personaje din care să alegi!

Planifică-ți propria strategie ofensivă și defensivă pe rând, cu mii de combinații de cărți, deoarece eroii puternici singuri te pot duce doar atât de departe. Folosește-ți inteligența, inventează tactici și strategii, folosește forța brută și ucide-ți dușmanii!

Alăturați-vă altor jucători din bresle și clanuri pentru a zdrobi adversarii și șefii pentru cea mai valoroasă pradă și revendica coroana învingătorului RPG-ului de șah de luptă!

Evoluează-ți domnul război pentru un aspect și abilități mai bune și combină-le cu pachetul tău de șah de luptă format din eroi și monștri.

Descărcați jocul gratuit pentru a experimenta o strategie epică pe ture, la șah de luptă RPG inactiv și porniți-vă într-o aventură captivantă în această strategie de luptă pe ture de șah!

Unele caracteristici:
● Provocați alți jucători din întreaga lume în șah de luptă!
● Alăturați-vă altor jucători în bresle și clanuri pentru a le cuceri pe toate!
● Creșteți nivelul eroului dvs.!
● Vino cu strategia ta perfectă!
● Grafică superbă și o gamă largă de locații!
● Bătălii PVP în timp real!
● Puteți încerca să fiți afk în orice moment – nicio problemă! Poți chiar să încerci să fii un Erou AFK în arenele de luptă! Dar vei fi un jucător afk de succes? Nu știm.

Mai multe trăsături:
● Sistem de luptă inovator pe ture și cu ritm rapid. Strategie și tactici adevărate!
● Zeci de eroi de război pentru combinații infinite de lupte.
● Epic Warlords cu abilități unice de luptă.
● PVP captivant (Bătălii clasate, încăierare, meciuri în arena, turnee, supraviețuire, raiduri, evenimente etc.) cu recompense grozave!
● Campanie pentru un singur jucător cu o poveste epică pe tot tărâmul. Călătoria unui adevărat erou!
● Turf Wars este un mod de joc în care alianța breslei tale luptă folosind trupele lor împotriva adversarilor pentru a câștiga cele mai valoroase teritorii. Pregătiți breasla pentru glorie!
● O mulțime de moduri de a dezvolta eroi puternici: creșteți-i la nivel, legați-i de alții, transformați-i în eroi legendari sau îmbunătățiți abilitățile Turf Wars!

Primiți Cufere magice și legendare. Recrutează și evoluează noi eroi de luptă. Adună-ți partidul puternic. Ciocniți cu alți jucători în bătălii PVP. Alăturați-vă celei mai puternice Alianțe de Bresle sau Clan. Deveniți cel mai puternic adversar al tuturor!

Notă:
Mighty Party poate fi descărcat și jucat gratuit, cu toate acestea, unele articole de joc pot fi achiziționate și pe bani reali. Dacă nu doriți să utilizați această funcție, vă rugăm să configurați protecția cu parolă pentru achiziții în setările aplicației dvs. Google Play Store.

Este necesară o conexiune la rețea.

A sustine:
Ai probleme? Vă rugăm să ne contactați prin e-mail: mightyparty@panoramikgames.com sau în joc, accesând Setări > Asistență.

Vizitați pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/mightyparty.game
Alăturați-vă serverului nostru Discord: discord.com/mightyparty

Actualizat la
8 aprilie 2023

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Această aplicație poate partaja aceste tipuri de date cu terțe părți

Locație, informații personale și încă 4

Această aplicație poate colecta aceste tipuri de date

Locație, informații personale și încă 5

Datele sunt criptate în tranzit

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

Diverse remedieri de erori.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Mighty Party

Mighty Party
Mighty Party
Developer: PANORAMIK GAMES LTD
Price: Free
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
 • Mighty Party Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Mighty #Party

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS