Skip to content

Merge Hotel Empire: Design pentru Android | iOS

Dezvoltator > GreenPixel Ltd

Merge Hotel Empire: Design Toata lumea Conține reclame · Vrei să o ajuți pe Elsa și să lucrezi ca designer în jocurile noastre de design interior? Ești un maestru al transformărilor și poți construi o casă de la zero? Îți plac jocurile de proiectare și îmbinare case? Dacă răspunsul tău este da, atunci alătură-te Elsei […]

Merge Hotel Empire: Design

Toata lumea

Conține reclame

·

Vrei să o ajuți pe Elsa și să lucrezi ca designer în jocurile noastre de design interior? Ești un maestru al transformărilor și poți construi o casă de la zero? Îți plac jocurile de proiectare și îmbinare case? Dacă răspunsul tău este da, atunci alătură-te Elsei în călătoria ei și joacă jocuri de design Merge Hotel Empire!

Toată viața, Elsa a lucrat ca agent de vânzări în timp ce își prețuia visul de a proiecta, decora și deschide propriul hotel. Și-a împlinit visul la împlinirea a 30 de ani, când în cele din urmă și-a părăsit locul de muncă și și-a cumpărat o casă în suburbii pentru a deschide un mic hotel pentru familii.

Elsa și-a găsit casa de vis într-o stare foarte proastă. Nu seamănă deloc cu fotografiile! Destul de curând Elsa și-a dat seama că conacul pe care a cumpărat-o va necesita mult mai multe renovari pe care le crezuse inițial. Conacul era departe de a fi liber și a fost foarte înșelată de afacerea care i s-a oferit, dar a acceptat-o ​​oricum. Poate o poți transforma într-o clădire frumoasă de designer împreună cu eroina noastră!

Dar jocurile cu conac nu sunt la fel de simple ca doar decorarea caselor și îngrijirea grădinii. Există un alt hotel în oraș, al cărui proprietar este hotărât să elimine orice concurență. Pentru ca acesta să funcționeze, Elsa trebuie să se apuce de designul interior și de amenajarea casei, să renoveze fiecare cameră, să primească oaspeții și să câștige destui bani pentru a-și deschide propria rețea de hoteluri. Ești pregătit pentru provocare?

O altă întorsătură a complotului pentru care Elsa nu era pregătită este „blestemul hotelierilor” care planează peste oraș de mulți ani. Abilitățile de decor ale nimănui nu au reușit să-l ridice, așa că Elsa va fi următoarea care va încerca. Numai ea poate dezlega încurcătura de intrigi și poate aduce hotelul la prosperitate! Pune-ți centura de siguranță și pregătește-te pentru o plimbare cu jocurile noastre de îmbinare și design de casă!

„Casa mea are nevoie de ajutor!”, crede Elsa. Împreună, puteți potrivi și îmbina obiecte pentru a crea instrumente valoroase care vă vor ajuta. Jocurile de decorare Merge Hotel Empire oferă o oportunitate de a vă relaxa și de a vă scufunda în lumea captivantă a ospitalității. Dacă vă plac jocurile de design pentru casă și makeover, cu siguranță vă veți bucura de Merge Hotel Empire. Ajutați să faceți visul Elsei să devină realitate.

Conacul mister nu este atât de dulce și distractiv pe cât pare. Există ceva magie neagră care se petrece în vilă și trebuie să rezolvi acest puzzle. Întoarce povestea cu susul în jos, scapă de concurenții tăi răi și decorează cameră după cameră în jocul nostru de redecorare. Contribuția ta de proiectare la jocurile casei contează!

Ce mai e nou

Lansare inițială! Un joc bun tuturor!

informatii suplimentare

La curent

18 martie 2022

Dimensiune

18M

Se instalează

5.000+

Versiune curentă

1.0.0

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții în joc

Produse în aplicație

0,99 USD – 99,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

GreenPixel Ltd

Dezvoltator

Tepeleniou, 13 TEPELENIO COURT, etajul 2 8010, Paphos, Cipru


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Merge Hotel Empire: Design

Merge Hotel Empire: Design
Merge Hotel Empire: Design
Developer: Unknown
Price: Free
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Merge #Hotel #Empire #Design

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS