Skip to content

Last Island of Survival pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Ultima insulă a supraviețuirii este ultima ta fortăreață pentru a supraviețui acestei lumi deschise irosite. Fă-ți propriile reguli de supraviețuire în acest joc multiplayer de supraviețuire cu zombi plin de acțiune și aventuri! Începeți o călătorie interesantă și viața de după pe această insulă post-apocaliptică și supraviețuiți foametei, deshidratării, faunei sălbatice […]

Despre acest joc

Ultima insulă a supraviețuirii este ultima ta fortăreață pentru a supraviețui acestei lumi deschise irosite. Fă-ți propriile reguli de supraviețuire în acest joc multiplayer de supraviețuire cu zombi plin de acțiune și aventuri! Începeți o călătorie interesantă și viața de după pe această insulă post-apocaliptică și supraviețuiți foametei, deshidratării, faunei sălbatice periculoase și altor supraviețuitori rău-intenționați. Recuperează resurse, fabrică arme și construiește adăpost pentru a supraviețui. Vei fi ultimul dintre noi în picioare?

♦ Explorează imprevizibila insula zombi ♦
Ruinele sunt pretutindeni, morții răi sunt acoperiți de sânge, elicopterele militare ruginite se uită în stânga și în dreapta. Află ce s-a întâmplat aici și cât poți rezista! Descoperiți secretele insulei în ultimele sale zile de civilizație, consultați harta uriașă a lumii deschise și sursa de obiecte și planuri valoroase pentru a vă pregăti și pentru a vă proteja!

♦ Experimentați libertatea totală de a juca ♦
Stabilește-ți propriile reguli de joc! Fiind un jucător de echipă sau singuratic, să-ți faci noi prieteni sau dușmani, totul depinde de tine! Găsiți colegi de echipă de încredere, creșteți un clan și dominați insula sau fă-ți singur un nume terifiant. Construiește cetăți și baze uriașe sau arată-ți puterea aruncând în aer inamicii și aruncându-le în casele. Tu ești cel care decide ce să faci în acest joc mobil de supraviețuire online.

♦ Dezvoltă-ți creativitatea de a construi ♦
Explorează această insulă imensă pentru a aduna resurse și a revendica locuri, pe care le poți numi acasă. Poate fi o colibă ​​confortabilă în câmpul de gheață înzăpezit, o fortăreață impresionantă care păzește marginea deșertului sau un avanpost amplasat convenabil pentru expediții. Doar construiește orice dorește inima ta. Dar ferește-te de cei mai răi inamici – rugină și putrezire. În aceste ultime zile pe pământ, va trebui să vă mențineți structurile pentru a le proteja de rugină și pentru a le apăra de inamicii voștri.

♦ Ultimul om în picioare ♦
Last Island of Survival este un joc mobil online axat pe PVP. De la unificarea insulei la o bătălie brutală de sânge este la doar un pas distanță. Toate aceste acțiuni de supraviețuire sunt pe dispozitivul tău mobil! Fii gata să lupți! Creați diferite arme puternice sau găsiți-le pe cele acoperite de rugină, alăturați-vă unei echipe sau fii un lup singuratic, luptă pentru viața ta sau pier. Raid forturi inamice și fură pradă valoroasă de la ele. Construiește o fortăreață invincibilă și apără-o cu clanul tău. Oportunitățile sunt vaste, trebuie doar să profiti și să supraviețuiești!

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI
Este necesară conexiunea la rețea.
Last Island of Survival poate fi descărcat și jucat gratuit. Unele articole din aplicație pot fi achiziționate și pe bani reali. Achizițiile în aplicație pot fi dezactivate prin setările dispozitivului.

Descărcând această aplicație, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu termenii de utilizare.
Politica de confidențialitate: https://www.herogame.com/account/PrivacyPolicy.html
Condiții de utilizare: https://www.herogame.com/account/TermofService.html

Urmărește-ne pe Facebook pentru actualizări, evenimente de recompensă și multe altele!
https://www.facebook.com/LastDayRules/

Serviciu personalizat
lastdayrulessurvival@gmail.com

Actualizat la
24 aprilie 2023

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Nu sunt partajate date cu terți

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară partajarea

Această aplicație poate colecta aceste tipuri de date

Informații despre aplicație și performanță și Dispozitiv sau alte ID-uri

Datele nu sunt criptate

Puteți solicita ca datele să fie șterse

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

1.Nou Lansator anti-gravitație;
2.Pet System Versiunea 2.0: Noi animale de companie (Unicorn, Elven Deer, Cloud Dragon) și UI optimizat pentru animale de companie;
3.Vehicul nou – Auto Rocket Car;
4.Vehicul nou – Elicopter de atac;
5.Noua facilitate de aparare – Gun antiaerian: poate fi folosit pentru a ataca vehicule aeriene;
6.Cross-Battle Supply Teleport optimizare;
7. Mai multe stiluri de marcare sunt disponibile pe hartă pentru a le marca în funcție de diferite scenarii;
8.2x Scop adăugat, poate fi echipat pe Rifle/Sniper Rifle/un SMG

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Last Island of Survival

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Island #Survival

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS