Skip to content

Kids Multiplication Math Games pentru Android | iOS

Dezvoltator > kv9dq

Despre acest joc săgeată_înainte Carduri educaționale gratuite, jocuri de înmulțire, puzzle-uri matematice și jocuri de învățare pentru copii. Tot ce are nevoie copilul dumneavoastră pentru a începe educația timpurie este aici într-un joc distractiv, colorat și gratuit pentru copii! Cel mai bun mod de a învăța tabelele înmulțirii și de a dobândi cunoștințe de matematică […]

Despre acest joc

Carduri educaționale gratuite, jocuri de înmulțire, puzzle-uri matematice și jocuri de învățare pentru copii. Tot ce are nevoie copilul dumneavoastră pentru a începe educația timpurie este aici într-un joc distractiv, colorat și gratuit pentru copii!

Cel mai bun mod de a învăța tabelele înmulțirii și de a dobândi cunoștințe de matematică este folosirea cardurilor. Copiii dobândesc rapid cunoștințe noi urmând astfel de exerciții, mai ales când îi învățăm printr-o combinație de jocuri colorate, puzzle-uri distractive și chestionare de antrenament a creierului! Copiii de toate vârstele se pot bucura de această aplicație educațională gratuită, inclusiv preșcolari, grădinițe și copiii din clasa I, a II-a sau a III-a!

Multiplication Kids este complet GRATUIT pentru a juca. Include următoarele jocuri de învățare și cărți flash:

1. Always Adding – Predarea înmulțirii este dificilă, dar acest joc o simplifică! Always Adding le ilustrează copiilor că înmulțirea este același lucru cu a adăuga iar și iar.

2. Vedeți și înmulțiți – Reprezentări vizuale ale jocurilor de înmulțire cu imagini colorate și o interfață distractivă de tip drag-and-drop.

3. Tabelul florilor – Copiii văd structura numerelor înmulțite într-un aranjament floral simplu. Un mod creativ de a înțelege tabelele înmulțirii!

4. Metoda stick-ului chinezesc – O metodă străveche de înmulțire care folosește numărarea stick-ului pentru a învăța. Excelent pentru copiii mai mari și chiar și pentru adulți!

5. Practică de înmulțire – Exerciții utile pentru carduri flash pentru a ajuta copiii să memoreze și să completeze probleme de matematică. Include moduri începători și avansate pentru mai multe provocări.

6. Modul Test – chestionare pentru începători, intermediari și avansati, care sunt distractive de completat în timp ce le arată copiilor cât de mult au învățat!

7. Tabele de multiplicare – O modalitate excelentă de a ajuta copiii să-i învețe pe tabelele de înmulțire clasice. Învață făcând înmulțiri în secvență pentru a-ți stăpâni rapid tabelul de multiplicare.

Multiplication Kids este o aplicație educațională distractivă, colorată și complet gratuită, concepută pentru a-i ajuta pe copii să învețe să numere, abilități simple de matematică și să lucreze la antrenamentul în tabelele de înmulțire folosind carduri și alte mini-jocuri distractive. Aplicația este creată pentru a ajuta creierele tinere să învețe tot ce trebuie să știe despre matematică, totul prin utilizarea de jocuri colorate, puzzle-uri de memorie și chestionare de comparare cu drag și potrivire.

Jocurile din Multiplication Kids se concentrează pe ghidarea copiilor prin abilitățile timpurii de matematică, utilizând o serie de exerciții de încredere. Șase moduri principale de predare includ tot ceea ce au nevoie copiii pentru a începe să învețe matematica și abilitățile de multiplicare pe cont propriu sau cu ajutorul părinților.

Cele mai multe dintre aceste pachete de puzzle sunt potrivite ca instrumente de învățare pentru toate vârstele copiilor, începând de la copii mici și preșcolari. Câteva dintre modurile mai avansate predau abilități mai potrivite pentru elevii de clasa I, a II-a și a III-a, deși sunt încă utile pentru a ajuta creierele tinere să aibă un avans în învățarea să se înmulțească!

Multiplication Kids este introducerea perfectă în înmulțire și matematică. Designul său creativ și plin de culoare îi atrage pe copii și îi face să-și dorească să continue să rezolve puzzle-uri, iar concentrarea pe mini-jocuri inteligente îi asigură că se îndepărtează întotdeauna cu cunoștințe sporite. Copiii încep de obicei să învețe să se înmulțească în clasa I, a II-a sau a III-a, dar nu există niciun motiv pentru care să nu poată începe mai devreme!

Multiplication Kids face ca învățarea să fie distractivă și, cel mai bine, este complet GRATUITĂ. Nu există reclame, nu există achiziții în aplicație și nu există pereți de plată, doar bunătate educațională sigură pentru întreaga ta familie.

Notă pentru părinți:
Am creat Multiplication Kids ca un proiect pasional, sperând să oferim cea mai bună experiență de învățare posibilă pentru copiii de toate vârstele. Noi înșine suntem părinți, așa că știm exact ce ne-am dorit să vedem într-un joc educațional!
Am lansat aplicația gratuit, fără achiziții în aplicație sau anunțuri ale terților. Scopul nostru este de a oferi o resursă de învățare sigură și accesibilă pentru cât mai multe familii posibil. Prin descărcarea și partajarea, contribuiți la o educație mai bună pentru copiii din întreaga lume.

Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru copiii voștri!

– Cele mai bune urări din partea părinților de la RV AppStudios

Actualizat la
24 martie 2023

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și distribuie datele dvs. Practicile de confidențialitate și securitate a datelor pot varia în funcție de utilizare, regiune și vârstă. Dezvoltatorul a furnizat aceste informații și le poate actualiza în timp.

Nu sunt partajate date cu terți

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară partajarea

Nu au fost colectate date

Află mai multe despre modul în care dezvoltatorii declară colectarea

Evaluări și recenzii

Ce mai e nou

Este ceva nou în Multiplication Kids! Această sarcină distractivă și creativă a jocurilor educaționale este perfectă pentru a ajuta copiii de grădiniță să învețe tabelul de orar. Ultima noastră actualizare a inclus modul tabel de multiplicare pentru a exersa și a învăța tabelele înmulțirii. Continuați să jucați și urmăriți cum copiii învață o mulțime de lucruri în mai puțin timp, cu multă distracție și divertisment.

Functii noi:
– Îmbunătățiri grafice și interfețe
– Noi recompense și animații
– Mod nou: Tabele de timp

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Kids Multiplication Math Games

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Kids #Multiplication #Math #Games

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS