Skip to content

Excavator Crane Driving Sim pentru Android | iOS

Dezvoltator > Ketchup Sports Games

Excavator Macara Conducere Sim PEGI 3 Conține reclame · Jocuri cu excavatoare grele – Simulator de construcție a orașului Pregătește-te să joci Jocuri cu simulatoare de excavator greu săpa și mută obiecte grele. Scoateți pământul din pământ și umpleți basculantele în jocurile cu excavatoare grele. Conduceți macarale grele, basculante încarcă materiale de construcție și le […]

Excavator Macara Conducere Sim

PEGI 3

Conține reclame

·

Jocuri cu excavatoare grele – Simulator de construcție a orașului
Pregătește-te să joci Jocuri cu simulatoare de excavator greu săpa și mută obiecte grele. Scoateți pământul din pământ și umpleți basculantele în jocurile cu excavatoare grele. Conduceți macarale grele, basculante încarcă materiale de construcție și le transportați. Construiți poduri prin construcția unui simulator și gestionați-le în jcb games 2020 new 3d. Utilizați macarale masive pentru a turna beton în construirea mega-drumurilor orașului din simulatorul de construcție a excavatoarelor grele. Bucurați-vă și finalizați toate nivelurile de parcare simulator de conducere autobasculante. Luați ajutor de la indicația mini-hărții și conduceți excavatorul în zona de construcție în simulatorul de construcție. Eliminați blocajul drumurilor în simulatorul de construcție a excavatorului greu cu mașini de găurit. Joacă și conduce macaraua excavatorului de nisip în simulatorul de camioane de construcții urbane 2018 și completează-ți sarcinile. Pe zonele deluroase se dovedesc a fi cei mai buni constructori de orașe și îndepărtează toate blocajele de pe drum din acest uimitor joc de conducere cu basculantă.

Simulator de excavatoare grele – Jocuri de construcție
Manipularea mașinilor grele în simulatorul de excavator greu este provocatoare și distractivă în același timp. Scoateți-vă buldozerele grele din simulatorul de construcție a orașului pentru a săpa gropi și a lua toate resturile. Apelați echipa de salvare a excavatorului pentru a elimina pietrele gigantice în jocurile de transport cu camioane cu excavatoare de salvare. Joacă la niveluri nelimitate distractive și provocatoare, construiește-ți compania de construcții în simulatorul de construcție de excavatoare grele. Fii parte din această companie de constructori a orașului și ajută-i să construiască noi clădiri, drumuri și multe altele din acest joc de conducere cu basculantă. Tăiați copaci în jurul zonei de construcție cu jcb games 2020 new 3d și faceți această zonă curată pentru clădiri. Joacă multe provocări și bucură-te de conducerea realistă a camioanelor de construcții în jocurile de conducere cu basculantă. Găuriți muntele și transformați pietrele uriașe în cea mai mică în acest mare oraș de construcție cu camioane.

CARACTERISTICI ALE JOCURILOR DE SIMULATOR DE EXCAVATOR GRE:
🏗️ Joc gratuit de conducere cu excavator offline
🏗️ Mediu 3D realist
🏗️ Efecte sonore uimitoare
🏗️Controale netede și realiste
🏗️Diferite mașini excavatoare
🏗️Niveluri interesante și provocatoare
🏗️Mașini grele pentru a îndeplini sarcinile de construcție a orașului

Simulator de construcții – Joc cu stivuitor telescopic
Acest joc de camion simulator de excavator vă oferă o mulțime de provocări. Conduceți camionul basculant manual cu volanul pe drumurile deluroase ale jocurilor de construcție cu simulatoare. Joacă-te să ridici și să manevrezi materiale prin buldoexcavatoare. Folosiți-vă toate abilitățile, nu lăsați camioanele de încărcare să cadă de pe stânci sau să arunce materialul pe drum. Porniți motorul excavatorului greu, alegeți toți buștenii și încărcați-i în basculant. Urmați instrucțiunile hărții din jcb games 2020 new 3d și finalizați sarcinile la timp. Pregătiți pentru o aventură palpitantă de tăiere, găurire, încărcare și construcție a mega-orașului de jocuri basculante. Selectați mașina dvs. de excavatoare grea preferată și începeți să vă faceți treaba în jocurile cu camioane. Acceptați provocarea de a conduce un basculant pe îngustele Munții Stâncoși. Finalizați toată construcția dvs. cu ajutorul excavatoarelor, stivuitoarelor și basculantelor.

Construcția orașului – jocuri cu excavatoare 3d
Bucurați-vă de conducerea diferitelor mașini grele în simulatorul de construcții grele de transport de remorcă. Gata să fii șofer de stivuitor, ajută la îndepărtarea obiectelor mari de pe drumuri cu jocuri de construcție a orașului. Luați parte la construcția orașului conduce camioane cu stivuitor și operați-le cu atenție în jocuri cu excavator 3d. Bucurați-vă de jocul de construcție cu simulatoare grele și construiți poduri noi în oraș. Jocurile cu excavatorul sunt cele mai bune pentru a vă îndepărta toată plictiseala. Joacă diferitele niveluri de jocuri jcb dumper și află cum funcționează constructorii de orașe. Ia parte la un adevărat joc de construcție a macaralei. Demolați clădiri vechi, folosiți macarale uriașe pentru a ridica obiecte grele și pentru a construi un oraș complet nou în jocurile 3d cu excavatoare. Joacă ca un adevărat plan de constructor de oraș, demolează și construiește în acest simulator de construcție grea de transport de remorcă.

Informații suplimentare

Actualizat

25 aprilie 2022

Dimensiune

49M

Se instalează

500.000+

Versiune curentă

0,11

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Produse în aplicație

0,99 € – 17,99 € per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd

Dezvoltator

ਜੇਹਲਮ, ਪੰਜਾਬ, ਪਾਕਿਸਤਾਨ


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Excavator Crane Driving Sim

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Excavator #Crane #Driving #Sim

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS