Skip to content

Dislyte: Origin Miracle pentru Android | iOS

Dezvoltator > Wonder Games SG PTE. LTD

Dislyte: Origin Miracle Toată lumea peste 10 ani Site-uri misterioase, Miracolele au apărut în întreaga lume. Odată cu sosirea lor, au apărut și monștri distructivi, revărsându-se pentru a face ravagii și distrugeri. Anumiți indivizi, afectați de undele sonore emise de Miracole, s-au trezit dezvoltând puteri divine ale zeilor mitologici. Numiți Espers, acești noi eroi au […]

Dislyte: Origin Miracle

Toată lumea peste 10 ani

Site-uri misterioase, Miracolele au apărut în întreaga lume. Odată cu sosirea lor, au apărut și monștri distructivi, revărsându-se pentru a face ravagii și distrugeri.
Anumiți indivizi, afectați de undele sonore emise de Miracole, s-au trezit dezvoltând puteri divine ale zeilor mitologici. Numiți Espers, acești noi eroi au fost singurii capabili să lupte eficient cu monștrii.
Acum, în cea mai întunecată oră a umanității, Espers s-au ridicat pentru a proteja omenirea și a restabili ordinea. Cu ajutorul tău, poate omenirea să supraviețuiască?

> ÎMBARCĂȚI-VĂ AVENTURA URBANĂ
Trecutul și viitorul se ciocnesc! Asistați la zeități antice și fiare mitologice în moduri nemaivăzute până atunci, în luptă. Puterea divină a fost acordată oamenilor obișnuiți, transformându-i în „Esper”. Construiește-ți propria echipă și du-te lupta în fața inamicului.

> PERSONAJE SUPEREROICE
Puterea divină de a trezi Espers vine de la zeii mitologiilor din întreaga lume, inclusiv chineză, egipteană, greacă și nord-europeană. Aceștia preiau înfățișări și personalități diverse, în funcție de cine au primit puterea.

> Simțiți bătaia
Du-te în oraș funky! Bucurați-vă de peisajele sonore lin ale orașului la fiecare colț de stradă, descoperiți sunete noi și lăsați ritmul cu un sistem unic gacha.

> JOC STRATEGIC PROFUND
Adună gama supremă de eroi pregătiți pentru luptă. Simțiți fiorul luptei învăluitor în timp ce protejați orașul de următorul atac. Adaptați-vă și perfecționați-vă strategia cu fiecare turneu, folosindu-vă abilitățile și înțelepciunea pentru a inversa o situație proastă în avantajul vostru!

Destinul te așteaptă în Dislyte. Alătură-te aventurii acum!

Informații suplimentare

Actualizat

1 aprilie 2022

Dimensiune

536M

Se instalează

1.000+

Versiune curentă

2.1.2

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toată lumea peste 10 ani
Violența fantastică

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează, achiziții în cadrul jocului (include articole aleatorii)

Produse în aplicație

0,99 USD – 99,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Jocuri de minuni SG PTE. LTD

Dezvoltator

6 Raffles Quay, #14-06 Singapore


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Dislyte: Origin Miracle

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Dislyte #Origin #Miracle

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS