Skip to content

Cyber Era pentru Android | iOS

Dezvoltator > Space Island Games

Era cibernetică Adolescent Conține reclame · O lume care se clătina pe marginea distrugerii… Calotele polare s-au topit, orașele au fost inundate, iar resursele de pe tot globul au fost epuizate și întinse. Omenirea, mai degrabă decât să rămână unită, s-a prăbușit într-un război nesfârșit. Violența stăpânește deopotrivă străzile și pustiul, iar guvernul mondial a […]

Era cibernetică

Adolescent

Conține reclame

·

O lume care se clătina pe marginea distrugerii…

Calotele polare s-au topit, orașele au fost inundate, iar resursele de pe tot globul au fost epuizate și întinse. Omenirea, mai degrabă decât să rămână unită, s-a prăbușit într-un război nesfârșit. Violența stăpânește deopotrivă străzile și pustiul, iar guvernul mondial a căzut în ruină. În locul lor, un conglomerat de megacorporații multinaționale High-Tech sau MegaCorps s-a ridicat pentru a crea o nouă ordine mondială. Corporația masivă și omniprezentă AXION este deasupra tuturor celorlalți. În acest nou viitor, AXION amenință să preia controlul asupra fiecărui aspect al vieții umane și să pună sub control fiecare ființă vie.

Lumea strigă după un salvator…

strigă după tine! Ridică-te și luptă pentru libertate! Restabiliți ordinea și reaprindeți speranța într-o lume apocaliptică pe moarte! Trebuie să te apuci de luptă și să conduci armata viitorului. Antrenează soldați cyborg, angajează hackeri cibernetici și construiește mașini de război futuriste pentru a-ți elibera orașul și lumea. Caută aliați și adună eroi și eroine puternice alături de tine. Acum reconstruiește-ți orașul, conduce-ți poporul și câștigă lupta.

Acesta este războiul tău. Ultimul război pentru apărarea umanității.

Adună eroi din lumea cibernetică, învață-le poveștile, deblochează-le potențialul!
Deblocați potențialul fiecăruia dintre eroii tăi! Fiecare erou are propria poveste de fundal unică de explorat și numai prin înțelegerea trecutului îi puteți debloca și utiliza pe deplin talentele! Personalizează-le abilitățile și potrivește-le cu trupele potrivite pentru a învinge legiunea nesfârșită de războinici AI ai lui AXION!

Combate strategică în timp real
O hartă dinamică a lumii vă permite să vă angajați în lupte împotriva unei hoarde nesfârșite de inamici robotici și nu numai. Trimiteți întăriri pentru a răspunde rapid amenințărilor sau chemați o retragere tactică: aveți comanda strategică a câmpului de luptă! Alătură-te aliaților tăi și colegilor membri MegaCorp pentru a lupta împotriva dominației lui AXION. Trimite ajutor în momentele cheie pentru a-ți asigura victoria și fii mereu atent pentru șefii puternici și bazele inamice de raid. Trebuie să rămâneți uniți sau veți cădea împotriva amenințărilor acestei noi lumi crude.

Tranziții de zoom gratuite și fluide
Experimentați tranziții fluide și fără întreruperi între harta lumii cu macro-strategie și harta orașului cu zoomul nostru inovator final. Tranziții fluide de zoom, trecând fără probleme de la harta lumii la harta orașului cu două degete! Vedeți viitorul războiului din toate punctele de vedere fără a aștepta și ajutați la întoarcerea valului bătăliei cu aliații tăi!

Explorează și cucerește lumea
În viitorul perfid și violent, aliații tăi vor fi puțini, iar dușmanii tăi vor fi peste tot. Trebuie să fii pregătit pentru pericolul constant din partea armatelor AI ale lui AXION, gata pentru MegaCorps rival și mai puternic pentru inamicii secreti care se află dincolo de ambii. Urmărește-ți pasul în timp ce explorezi; atrageți strategic aliați care să vă ajute pe drumul spre victoria finală!

Construiește-ți propriul oraș
Orașul tău trebuie să supraviețuiască! Viitorul omenirii depinde de succesul orașului tău. Doar un oraș înfloritor și prosper va avea vreo speranță de a supraviețui în viitorul tăios și numai tu ai abilitățile pentru a-l crea. Planificați infrastructura orașului dvs. folosind intelectul și imaginația pentru a crea un oraș inovator și vibrant cu tematică cyberpunk. Creați un aspect unic care va rezista testului timpului!

Ce mai e nou

Caracteristici noi și mod de joc
1. Sistem modificat de formare a echipei
2. Abilități operative reevaluate, abilitățile se schimbă în funcție de modul de luptă (Bătălii de trupe / Bătălii operative)
3. Implementarea sistemului de sarcini Intel Post
4. Skin-uri ale sediului central
5. Armuriile AXION au fost adăugate pe harta lumii.

Actualizări
1. A optimizat performanța peisajului de luptă
2. S-au îmbunătățit efectele ceții și efectele speciale ale clădirilor din oraș
3. S-a crescut șansa de a obține Chip-uri de date operative la nivelurile superioare

Informații suplimentare

Actualizat

25 aprilie 2022

Dimensiune

577M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

2.200.1008.12

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Adolescent
Violență, sânge

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează, achiziții în cadrul jocului (include articole aleatorii)

Produse în aplicație

0,99 USD – 99,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Jocuri pe Insula Spațială


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Cyber Era

Cyber Era
Cyber Era
Price: Free
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
 • Cyber Era Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Cyber #Era

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS