Skip to content

Cooking Party with Vlad & Niki pentru Android | iOS

Dezvoltator > DEVGAME KIDS games

Petrecere de gătit cu Vlad și Niki PEGI 3 Conține reclame · Jocuri cu mâncare pentru copii sunt aici! Vrei să fii pizzar, să joci jocuri cu înghețată sau să faci prăjitură? Îți vor plăcea jocurile gratuite pentru copiii de 6 ani! Jocurile de petrecere pentru copii nu au fost niciodată atât de cool 🎉! […]

Petrecere de gătit cu Vlad și Niki

PEGI 3

Conține reclame

·

Jocuri cu mâncare pentru copii sunt aici! Vrei să fii pizzar, să joci jocuri cu înghețată sau să faci prăjitură? Îți vor plăcea jocurile gratuite pentru copiii de 6 ani! Jocurile de petrecere pentru copii nu au fost niciodată atât de cool 🎉!

Hei! Ești un fan al lui Vlad și Niki? Vrei să organizezi o petrecere tematică grozavă cu băieții și să creezi cele mai gustoase delicii pentru ea? În acest caz, ai ceva interesant care te așteaptă, noi jocuri oficiale de gătit pentru copii și copii mici cu bloggerii video populari! E timpul să te distrezi, pentru că adevărata aventură culinară începe chiar acum în jocuri distractive pentru copii pentru băieți! Fă mâncare, distrează-te și dezvoltă-ți creativitatea în jocuri cu mâncare pentru copii cu Vlad și Niki!

Deci, ce este pentru tine în jocurile de petrecere pentru copii?
🧀 27 de articole! Un pizzar adevărat îi va plăcea asta!
🍓 32 de ingrediente! Cel mai bun pentru jocuri cu înghețată!
🎂 18 preparate delicioase!

Jocurile de preparare a alimentelor nu au fost niciodată atât de distractive! Dacă doriți să fiți pizzar, să faceți prăjituri sau să jucați jocuri cu înghețată, atunci veți adora aceste jocuri gratuite pentru copii de 6 ani! Acesta este un joc tare cu pizza pentru copii!

Alegeți dintre 6 teme în aceste jocuri interesante pentru copii:
🦖🦕 Dinozauri!
🧱 Constructor!
🚗🚙 Mașini!
🧛 Halloween!
🦸🦸🏻 Supereroi!
🧩 Minicraft!
Acum, asta e o alegere! O mulțime de jocuri distractive pentru copii pentru băieți! Acum poți face mâncare cu stil! Gătitul pentru copii nu a fost niciodată mai ușor!

FACEȚI BUCĂȚI 🍕🍰🍦!
În aceste jocuri de gătit pentru copii și copii mici, veți găsi un meniu de feluri de mâncare preferate: faceți prăjituri, înghețată și pizza – exact ceea ce aveți nevoie pentru o petrecere bună! Va fi o prăjitură cu dinozauri sau o înghețată super-erou? Tu decizi! Luați ingredientele, frământați, modelați și decorați-le! Vrei să devii pizzaiolo și să faci pizza? Sau poate faceți înghețată sau prăjitură?

DECORAȚI CURTA 🎊🎉☀️!
Nicio petrecere nu este completă fără decorațiuni în jocurile cool pentru copii. Faceți lumini în stilul temei dvs. preferate și agățați-le în curte, astfel încât petrecerea dvs. să fie nu numai delicioasă, ci și frumoasă! Veți adora aceste jocuri gratuite pentru copii de 6 ani!

ÎNCEPEȚI PETRECEREA TA 🎈⭐️🎁!
Important este să vă adunați oaspeții în curtea din spate și să vă distrați! Organizați o petrecere cu băieții și familia lor, zdrobiți o piñata de ziua de naștere cu ei și primiți un cadou!

Aceste jocuri gratuite pentru copii de 4 ani cu Vlad și Niki create de profesioniști care iubesc copiii. Adevărata aventură te așteaptă alături de Youtuberi care nu vor lăsa pe nimeni neclintit! Oficial „Vlad & Niki: Cooking Party” – sari în distracția nesfârșită a jocurilor de preparare a mâncărurilor! Acesta este un joc tare cu pizza pentru copii!

Abonamentul dvs. se va reînnoi automat la sfârșitul perioadei de abonament, iar perioada de încercare gratuită se va converti automat într-un abonament plătit la sfârșitul perioadei de probă, cu excepția cazului în care reînnoirea automată este dezactivată cu cel puțin 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei.
Contul dvs. va fi taxat pentru taxa de abonament aplicabilă în termen de 24 de ore de la încheierea perioadei de abonament sau a perioadei de probă anterioare. După acest timp, abonamentul se va reînnoi automat până când reînnoirea automată este dezactivată și trebuie să fie întotdeauna dezactivat cu cel puțin 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente pentru a evita următoarea taxare pentru o nouă perioadă.
Puteți dezactiva oricând reînnoirea automată din setările contului dvs. Google.
Versiunea actuală a Termenilor de utilizare este disponibilă aici: https://devgamekids.com/terms-of-use.html

Vrem parerea ta!
Contactează-ne:
support-2@devgameou.com
Siteul nostru:
https://devgameou.com/
Rămâneți pe fază: https://www.facebook.com/DEVGAME.Kids

Jocurile cu mâncare pentru copii sunt bune pentru cei cărora le place să facă înghețată, să facă pizza și jocuri de petrecere pentru copii! Te vei bucura de jocuri gratuite pentru copiii de 4 ani!

Ce mai e nou

Jocul este acum disponibil!

Informații suplimentare

La curent

29 decembrie 2021

Dimensiune

109M

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

1.0.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Elemente interactive

Achiziții în joc

Produse în aplicație

2,99 GBP – 39,99 GBP per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd

Dezvoltator

Pae tn 25-47, orașul Tallinn, județul Harju, 11414


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Cooking Party with Vlad & Niki

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Cooking #Party #Vlad #Niki

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS