Skip to content

Papa’s Pancakeria To Go! pentru Android | iOS

Dezvoltator > Flipline Studios

Papa’s Pancakeria To Go! Toata lumea – DESPRE JOC – În timp ce vânați animalul dvs. de companie pierdut, primiți brusc un telefon de la Papa Louie cu câteva vești bune: animalul dvs. de companie a fost găsit la Papa’s Pancakeria din Maple Mountain și, deoarece animalul dvs. de companie îi place atât de mult […]

Papa’s Pancakeria To Go!

Toata lumea

– DESPRE JOC –

În timp ce vânați animalul dvs. de companie pierdut, primiți brusc un telefon de la Papa Louie cu câteva vești bune: animalul dvs. de companie a fost găsit la Papa’s Pancakeria din Maple Mountain și, deoarece animalul dvs. de companie îi place atât de mult restaurantul, Papa Louie a decis să vă lase să conduceți Pancakeria cât este plecat!

Veți fi ocupat cu multitasking în timp ce clienții dvs. comandă clătite pufoase, vafe aurii, pâine prăjită caldă și băuturi delicioase în toate anotimpurile anului. Se toarnă aluatul pe plită, se adaugă mixabile în aluat și continuă să verifici înapoi pentru a răsturna clapele la jumătatea drumului. Puneți farfuriile cu clătite, siropuri și toppinguri care se schimbă cu fiecare sărbătoare. Adăugați o cană fierbinte de cafea sau un pahar răcoritor de suc pentru a completa micul dejun și serviți mâncarea clienților dvs. flămânzi. Clienții pot plasa comenzi și prin telefon, așa că angajați un șofer pentru a livra un mic dejun cald chiar la ușile lor!

– CARACTERISTICI JOC –

CARACTERISTICI NOI – Toate caracteristicile tale preferate din alte versiuni ale restaurantelor Papa sunt acum disponibile în acest joc „To Go”, reproiectat și reinventat pentru ecrane mai mici!

AROMURI DE VACANȚĂ – Sărbătoriți anotimpurile cu noi arome de sărbători! Pe măsură ce anotimpurile se schimbă în Maple Mountain, clienții dvs. își vor comanda clătitele, vafele și pâinea prăjită cu ingrediente noi de sezon. Veți debloca siropuri noi, toppinguri și băuturi pentru fiecare sărbătoare a anului, iar clienților dvs. le va plăcea să încerce arome noi pentru un mic dejun festiv.

SERVEȚI REȚETE SPECIALE – Câștigați rețete speciale de la clienții dvs. și serviți-le ca Special zilnic în Pancakeria! Fiecare Special are un bonus pe care îl puteți câștiga pentru a servi un prim exemplu al acelei rețete. Stăpânește fiecare special pentru a câștiga un premiu special!

PERSONALIZAȚI-VĂ MUNCITORII ȘI ANIMALUL – Jucați-vă ca Cooper la vânătoare pentru pisica lui pierdută Cookie sau Prudence cu câinele ei iubit Pickle – sau creați-vă propriul personaj personalizat împreună cu propriul animal de companie! De asemenea, puteți să vă arătați spiritul de vacanță cu o varietate masivă de ținute și îmbrăcăminte de vacanță pentru lucrătorii dvs. Alegeți combinații de culori unice pentru fiecare articol vestimentar și creați-vă propriul stil cu milioane de combinații!

LIVRARE SPECIALĂ – Când începeți să primiți comenzi telefonice, clienții pot suna pentru a plasa comanda de mic dejun și veți angaja un șofer care să vă ajute să luați și să livrați comenzi la casele lor!

COLECȚIE STICKER – Completați o varietate de sarcini și realizări în timp ce jucați pentru a câștiga autocolante colorate pentru colecția dvs. Fiecare client are un set de trei autocolante preferate: Câștigă toate cele trei și vei fi recompensat cu o ținută nouă pentru a-i oferi acelui client!

DECORAȚI MAGAZINUL – Personalizați holul Pancakeria cu mobilier tematic și decorațiuni pentru fiecare sărbătoare a anului! Amestecați și combinați stilurile preferate sau adăugați articole care se potrivesc cu vacanța curentă, astfel încât clienților să nu le deranjeze să aștepte mai mult timp mâncarea lor.

CUPOANE DE CLIPARE – Îți lipsește clientul preferat? Trimite-le un cupon cu ajutorul prietenului tău poștaș, Vincent! Clienții adoră o ofertă bună și vor ajunge imediat pentru a comanda o altă masă. Cupoanele sunt grozave pentru finalizarea misiunilor pentru autocolante și pentru nivelarea strategică a clienților!

MINI-JOCURI ZILNICE – Joacă faimoasele Mini-Jocuri ale Foodini după fiecare zi lucrătoare pentru a câștiga mobilier nou pentru holul tău și îmbrăcăminte nouă pentru lucrătorii tăi.

— MAI MULTE TRĂSĂTURI —

– Magazin de clătite în universul Papa Louie
– Toate comenzile noi și caracteristicile de joc concepute pentru ecrane mai mici
– Multi-task între gătit, construirea și servirea băuturilor
– Bucătari personalizați, șoferi și animale de companie!
– 12 sărbători separate pentru deblocare, fiecare cu mai multe ingrediente
– Câștigă și stăpânește 40 de rețete speciale unice
– 90 de autocolante colorate de câștigat pentru îndeplinirea sarcinilor
– 117 clienți pentru a servi cu comenzi unice
– Utilizați autocolante pentru a debloca noi ținute pentru clienții dvs.
– Peste 75 de ingrediente de deblocat

** NOTĂ PENTRU UTILIZATORII DE TABLET **

Papa’s Pancakeria To Go este conceput special pentru ecrane mai mici, căutați Papa’s Pancakeria HD pentru tablete!

Ce mai e nou

– S-a remediat eroarea de înghețare cu dispariția coșurilor de topping
– S-a rezolvat eroarea în care duzele de topping se blocau turnând
– S-au remediat erorile la trecerea între clătite și toppinguri
– S-a remediat eroarea în care coșurile Build Station se blocau la locul lor
– S-a remediat eroarea cu blocarea pe Build Station după antrenament

informatii suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

15 august 2019

Dimensiune

Variază în funcție de dispozitiv

Instalări

Peste 10.000

Versiune curentă

1.2.0

Necesită Android

2.3 și versiuni ulterioare

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții digitale

Produse în aplicație

0,99 USD – 4,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Flipline Studios

Dezvoltator

Flipline Studios 3030 E. 63rd Street Suite 214 Cleveland, Ohio 44127 SUA


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Papa’s Pancakeria To Go!

Papa's Pancakeria To Go!
Papa's Pancakeria To Go!
Developer: Flipline Studios
Price: 9,99 RON
  • Papa's Pancakeria To Go! Screenshot
  • Papa's Pancakeria To Go! Screenshot
  • Papa's Pancakeria To Go! Screenshot
  • Papa's Pancakeria To Go! Screenshot
  • Papa's Pancakeria To Go! Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Papas #Pancakeria

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS