Skip to content

Idle Car Tuning: car simulator pentru Android | iOS

Dezvoltator > MOONEE PUBLISHING LTD

Idle Car Tuning: simulator de mașină Toata lumea Înnebunit după jocurile cu simulatoare de mașini? Ești gata să faci restaurarea și tuningul mașinii? Încearcă-te ca mecanic auto. Personalizați mașinile și închiriați-le pentru bani în jocul Idle Car Tuning: Car Simulator. În simulatorul nostru de mecanic auto trebuie să reparați mașini și să faceți tuning auto. […]

Idle Car Tuning: simulator de mașină

Toata lumea

Înnebunit după jocurile cu simulatoare de mașini? Ești gata să faci restaurarea și tuningul mașinii? Încearcă-te ca mecanic auto. Personalizați mașinile și închiriați-le pentru bani în jocul Idle Car Tuning: Car Simulator.

În simulatorul nostru de mecanic auto trebuie să reparați mașini și să faceți tuning auto. Obțineți recompense pentru slujbă și închiriați-vă mașinile tuning pentru a câștiga bani. Angajați mai mulți muncitori pentru a personaliza mașinile mai repede.

Începe-ți cariera ca mecanic auto. Proxenetează-ți călătoria și transformă-l din vechituri într-o mașină personalizată. Sudați detaliile mașinii, vopsiți și lustruiți caroseria. Faceți tuning și restaurare mașini. Faceți bani pentru jobul dvs. Rata dvs. va crește în timp. Angajați mai mulți muncitori pentru a accelera timpul de joc.

Acest joc de reglare a mașinii are o grafică 3D realistă. Puteți mări și întoarce ecranul jocului pentru a arunca o privire mai atentă asupra detaliilor mașinii. Restaurați mașini emblematice precum Priora, Ferra, Lambo și Tesla de la zero.

Aveți nevoie de mai mulți bani pentru a continua restaurarea mașinii? Închiriază-ți mașinile tuning. În jocul nostru de personalizare a mașinii, alegeți singur ora și prețul de închiriere. Închiriază mașini de câte ori doriți, faceți bani pentru a cumpăra altele noi.

PRINCIPALELE RELEVATE
Simulator mecanic auto. Service auto. Faceți restaurarea și reglarea mașinii. Lucrați cu mașini emblematice de la mașini clasice la Hummer, Supra și Tesla în simulatorul nostru de detaliere a mașinilor.
Personalizarea mașinii. Faceți tuning auto. Vopsește-ți mașina într-o culoare personalizată. Arată-te ca un mecanic auto profesionist. Și mașinile tale cool vor costa mai mult!
Bucurați-vă de mașini VIP. Deblochează mașini VIP precum Priora și Lambo pentru a te distra mai mult.

Descărcați Idle Car Tuning: Car Simulator și încercați-vă ca un adevărat mecanic auto.

Ce mai e nou

Construcția inițială

Informații suplimentare

Actualizat

14 aprilie 2022

Dimensiune

123M

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

0,62

Necesită Android

5.1 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

MOONEE PUBLISHING LTD

Dezvoltator

str. Eliezer Kaplan. 2 6473403 Tel Aviv


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Idle Car Tuning: car simulator

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Idle #Car #Tuning #car #simulator

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS