Skip to content

Ramp doll Suit up pentru Android | iOS

Dezvoltator > @arsalgames

Păpușă rampă Costă-te PEGI 3 Conține reclame Joc Ramp Suit up! pune-ți tocuri înalte, alege-ți o modă colorată, un păr elegant și începe să performați pe pistă! Nu vă faceți griji, magazinele de modă la căutare vă așteaptă! Glisați la stânga și la dreapta. Navigați prin obstacole provocatoare și colectați cât mai multe pietre prețioase. […]

Păpușă rampă Costă-te

PEGI 3

Conține reclame

Joc Ramp Suit up! pune-ți tocuri înalte, alege-ți o modă colorată, un păr elegant și începe să performați pe pistă! Nu vă faceți griji, magazinele de modă la căutare vă așteaptă!

Glisați la stânga și la dreapta. Navigați prin obstacole provocatoare și colectați cât mai multe pietre prețioase. Vezi ce se întâmplă când alegi ținute colorate diferite. Totul este să te îmbraci în sus sau în jos, așa că asigură-te că țintește cel mai bun look până la urmă!

Jocul Doll Run este distractiv și creativ, care vă va testa abilitățile de modă, simțul stilului și atenția la detalii. Creează o schimbare completă pentru păpușă și impresionează pe toți cei din jur!

Să mergem la cumpărături și să-ți alegem stilul! Trebuie să fie clasic și șic în același timp. Lucrează-ți simțul stilului și cele mai bune abilități în materie de modă pentru a-ți aduna o ținută ucigașă!

Acesta este un joc distractiv și creativ, care vă va testa abilitățile de modă, simțul stilului și atenția la detalii. Creează o schimbare completă pentru păpușă și impresionează pe toți cei din jur!

Există mai multe modele de rochii, așa că poți să alegi ce îți place din el și să-ți îmbraci păpușa de modă pentru a-i schimba look-ul. După aceea, poți schimba culoarea după cum vrei, pentru că ai și mai multe culori pentru aceeași rochie. Acest joc de designer de rochii vă permite, de asemenea, să schimbați coafura păpușii și să creați personaje unice de fiecare dată când jucați. Orice jocuri de modă cu păpuși au și mai mulți pantofi care se potrivesc cu rochiile. Nu uitați să le proiectați și pe acestea, schimbați culoarea sau modelele.

Principalele caracteristici ale jocului includ:

Proiectează păpușa
Ești singurul designer al păpușii, fă tot posibilul. Ramp Suit up astăzi ești cel mai bun designer de păpuși și trebuie să proiectezi o păpușă care să fure spectacol! Joc de păpuși 3D sunt atât de multe decizii artistice de luat, nu ai timp de pierdut!

Mergeți la cumpărături și creați un OOTD ucigaș:
Lucrează-ți cele mai bune abilități în materie de modă și creează ținute care să întoarcă capetele! Păpușile din viața reală vor fi create în cadrul acestui joc pentru a juca, a crea o păpușă drăguță și a deveni cel mai bun creator de păpuși pentru a le compara cu prietenii.

Colorează ținutele
Lucrează-ți simțul stilului și folosește combinații de culori care fură lumina reflectoarelor. Dress up pentru păpuși oferă o mulțime de colecție de rochii. Puteți proiecta personajele prietenului dvs., împărtășiți avatarul cu ei și le puteți surprinde.

Aleargă și îmbracă hainele pe care le-ai ales în magazinul de jocuri. Evita hainele murdare! Cu cât arăți mai bine – cu atât băieții te vor plăcea mai mult. Dacă da, te vor ajuta să faci față cu fetele populare care creează provocări în drumul tău în acest joc de alergare.

Proiectează-ți acum păpușa de vis!

Informații suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

7 mai 2022

Dimensiune

30M

Se instalează

10+

Versiune curentă

1

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Ramp doll Suit up

Ramp doll Suit up
Ramp doll Suit up
Developer: Triple Dexter Inc
Price: 5,99 RON
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
 • Ramp doll Suit up Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Ramp #doll #Suit

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS