Skip to content

YFI Miner – Yearn.Finance (YFI) Cloud Mining pentru Android | iOS

Dezvoltator > YFI MINER LTD

YFI Miner – Yearn.Finance (YFI) Cloud Mining PEGI 3 Vrei să câștigi mai mulți bani? Începeți să extrageți cripto pe telefonul dvs. Exploatarea în cloud a criptomonedelor aduce minelor de criptomonede și venit pasiv maselor Există multe modalități de a câștiga bani în lumea criptomonedelor. Tranzacționarea criptelor este o modalitate, dar alta este exploatarea monedelor […]

YFI Miner – Yearn.Finance (YFI) Cloud Mining

PEGI 3

Vrei să câștigi mai mulți bani? Începeți să extrageți cripto pe telefonul dvs.

Exploatarea în cloud a criptomonedelor aduce minelor de criptomonede și venit pasiv maselor

Există multe modalități de a câștiga bani în lumea criptomonedelor. Tranzacționarea criptelor este o modalitate, dar alta este exploatarea monedelor create prin tehnologia blockchain.

Obținerea de bani online este ușoară! Nu ratați o oportunitate unică în tendințe, care vă permite să găsiți modalități de a câștiga bani doar prin a avea un telefon în buzunar.

Câștigătorii sunt cei care profită de oportunități, prin urmare, nu ratați șansa și fiți câștigători!

De asemenea, puteți să actualizați un plan pentru un profit bun, să începeți extragerea și să obțineți returnări zilnice folosind serviciul nostru de minare în cloud. Oferim cele mai bune planuri în rândul concurenților în cadrul investițiilor medii, deoarece aceasta este o oportunitate de câștig pentru toți oamenii, fie că sunt bogați, fie că sunt săraci. Câștigul pasiv este visul oricărei persoane.
start

Minare de fundal imediat cu contractele noastre de cloud mining! Timp de funcționare garantat 100%. Dispozitivul dvs. va păstra exploatarea în fundal, chiar dacă minimizați aplicația și blocați ecranul telefonului

Informații și proces: –

Exploatarea minieră implică două funcții distincte: adăugarea de tranzacții la blockchain și, de asemenea, eliberarea unei noi monede. Dar mineritul are nevoie de un computer puternic și de un program de obicei complex, care să ajute minerii să concureze cu colegii lor în rezolvarea problemelor matematice complicate. Faimos, mineritul necesită o mulțime de resurse informatice.

O platformă de optimizare a exploatării miniere numită Crypto bitcoin cloud mining a anunțat o soluție cu un singur clic, care permite oricui, oriunde, să câștige bani de pe telefonul său în loc să stea inactiv.

Toate procesele miniere sunt realizate de servere Cloud. Conexiunea la internet de pe dispozitivul dvs. este tot ce necesită pornirea. Simulatorul de minerit nu necesită abilități speciale și setări complicate. Apăsați butonul și începeți procesul acum!

Aplicația nu încălzește telefonul, nu necesită o mulțime de resurse și poate funcționa în fundal fără a interfera cu utilizarea experienței de utilizare a dispozitivului. Fiecare utilizator participă la aceeași rețea utilizând puterea globală a serverului, de aceea performanța dispozitivului dvs. nu contează, ci doar timpul petrecut în sistem.
Confirmarea este calculul unui bloc conform unui anumit algoritm. Dispozitive speciale – Minerii sunt angajați în acest calcul. Câștigarea de bitcoin în volume mari necesită injecții financiare semnificative. În plus, ar trebui să produceți o mulțime de manipulări: selectați și configurați hardware etc. Vă puteți asuma riscuri și puteți cheltui mulți bani și timp pentru a testa procesul de exploatare. Fermele au nevoie de întreținere periodică și actualizări ale echipamentelor. Cu toate acestea, puteți instala bitcoin miner pe telefonul dvs. smartphone chiar acum. Nu este nevoie să configurați nimic – am făcut-o deja. Prin instalarea minerului bitcoin, puteți încerca procesul de extragere a bitcoinului. Nu este nevoie să faceți investiții. Pur și simplu petreceți puțin timp instalând aplicația pe dispozitivul dvs. Cum funcționează minerul bitcoin?
Procesul minier se realizează de la distanță online. Nu este nevoie să colectați și să configurați ferma. Utilizarea simulatorului nostru de miner bitcoin este foarte simplă. Telefonul nu va consuma multă energie în timp ce aplicația rulează. Aplicația este extrem de atentă cu privire la resursele hardware și software ale dispozitivului. Sunteți oferit într-un joc de miner bitcoin care vă permite să vă simțiți ca un adevărat investitor cripto. Am încercat să facem interfața cât mai simplă și clară posibil. Exploatarea YFI poate fi efectuată în timp ce vă desfășurați activitatea obișnuită, iar telefonul este în modul de așteptare. Amintiți-vă – numărul de mineri este în continuă creștere. „Dificultatea” rețelei blockchain crește, de asemenea. Când începeți extragerea de bitcoin cu aplicația noastră, deveniți membru al unei rețele comune. Scopul fiecărui participant (miner) de a-l atinge cât mai repede posibil. Exploatarea YFI cu simulatorul este la fel de rapidă și convenabilă.

Informații suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

29 aprilie 2021

Dimensiune

7,4M

Instalări

500+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

4.4 și versiuni ulterioare

Evaluarea conținutului

Elemente interactive

Achiziții în aplicație

Produse în aplicație

44,99 GBP – 224,99 GBP per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd.


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca YFI Miner – Yearn.Finance (YFI) Cloud Mining

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#YFI #Miner #YearnFinance #YFI #Cloud #Mining

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS