Skip to content

Virtual Smart Miner – Cloud Mining Contracts pentru Android | iOS

Dezvoltator > Smart Miner

Virtual Smart Miner – Contracte Cloud Mining PEGI 3 Fiecare persoană visează la câștiguri pasive, așa că acum nu mai pierdeți timpul și începeți Cloud Mining cu aplicația Virtual Smart Miner. există multe modalități de a câștiga bani în moneda criptografică din lume. Tranzacționarea criptelor este o modalitate, dar alta este exploatarea prin tehnologia blockchain. […]

Virtual Smart Miner – Contracte Cloud Mining

PEGI 3

Fiecare persoană visează la câștiguri pasive, așa că acum nu mai pierdeți timpul și începeți Cloud Mining cu aplicația Virtual Smart Miner. există multe modalități de a câștiga bani în moneda criptografică din lume. Tranzacționarea criptelor este o modalitate, dar alta este exploatarea prin tehnologia blockchain.
Nu ratați o oportunitate unică în tendințe, care vă permite să găsiți modalități de a câștiga bani doar având un telefon în buzunar. Începeți imediat mineritul de fundal cu Virtual Smart Miner. Dispozitivul dvs. va păstra exploatarea în fundal, chiar dacă minimizați aplicația și blocați telefonul.
Minerul inteligent virtual este un serviciu de extragere în cloud pentru criptomonede (Cloud Mining), în care puteți cumpăra un avion și puteți începe mineritul pentru a câștiga monede. Minerul inteligent virtual permite tuturor să câștige monedă criptografică. Minerul inteligent virtual vă oferă o soluție cu un singur clic, care permite oricui de oriunde să câștige bani. Dacă blocați ecranul sau minimizați aplicația, dispozitivul va continua să exploateze în fundal până când îl opriți.
De asemenea, am introdus un sistem de recomandare / invitație pentru ca utilizatorii noștri să obțină mai multe beneficii. Această tehnologie utilizează un proces de extragere a serverelor cloud, care permite utilizatorilor să primească cea mai profitabilă monedă criptografică, Virtual smart miner este o aplicație bine optimizată; datorită procesului de exploatare a serverului cloud, aplicația nu încălzește telefonul și folosește resurse minime pentru a oferi performanțe maxime. Fiecare utilizator participă la puterea globală a serverului, motiv pentru care performanța dispozitivului dvs. nu contează, ci doar timpul petrecut în sistem.
Are o interfață ușor de utilizat, fără complicitate; nu aveți nevoie de nicio pregătire specială sau abilități pentru a gestiona setările. Conexiunea la internet este tot ceea ce necesită pornirea minelor. Doar atingeți butonul și începeți procesul de câștig. Acum, obțineți aplicația virtuală pentru miner inteligent și începeți să câștigați de astăzi!

Ce mai e nou

Corecții minore de erori
Cea mai bună aplicație pentru exploatarea în cloud pe servere dedicate fără întrerupere

Informații suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

1 mai 2021

Dimensiune

5.0M

Instalări

500+

Versiune curentă

1.1

Necesită Android

5.0 și versiuni ulterioare

Evaluarea conținutului

Elemente interactive

Achiziții în aplicație

Produse în aplicație

38,99 GBP – 119,99 GBP per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd.

Dezvoltator

2953 St John Street, Lacul Wollaston, Saskatchewan CA.


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Virtual Smart Miner – Cloud Mining Contracts

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Virtual #Smart #Miner #Cloud #Mining #Contracts

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS