Skip to content

WhatsApp Messenger pentru Android | iOS

Dezvoltator > WhatsApp Inc.

Alegerea editorilor WhatsApp Messenger Toata lumea WhatsApp de pe Facebook WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie GRATUITĂ disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului (4G / 3G / 2G / EDGE sau Wi-Fi, după cum este disponibil) pentru a vă permite să trimiteți mesaje și să sunați la […]

WhatsApp Messenger

Toata lumea

WhatsApp de pe Facebook

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie GRATUITĂ disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului (4G / 3G / 2G / EDGE sau Wi-Fi, după cum este disponibil) pentru a vă permite să trimiteți mesaje și să sunați la prieteni și familie. Comutați de la SMS la WhatsApp pentru a trimite și primi mesaje, apeluri, fotografii, videoclipuri, documente și mesaje vocale.

DE CE UTILIZAȚI WHATSAPP:

• FĂRĂ TAXE: WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului dvs. (4G / 3G / 2G / EDGE sau Wi-Fi, după cum este disponibil) pentru a vă permite să trimiteți mesaje și să apelați prietenii și familia, astfel încât să nu trebuie să plătiți pentru fiecare mesaj sau apel. * Nu există taxe de abonament pentru a utiliza WhatsApp.

• MULTIMEDIA: trimiteți și primiți fotografii, videoclipuri, documente și mesaje vocale.

• APELURI GRATUITE: Apelați-vă prietenii și familia gratuit cu WhatsApp Calling, chiar dacă se află într-o altă țară. * Apelurile WhatsApp folosesc conexiunea la internet a telefonului dvs. mai degrabă decât minutele vocale ale planului dvs. celular. (Notă: se pot aplica taxe pentru date. Contactați furnizorul pentru detalii. De asemenea, nu puteți accesa 911 și alte numere de servicii de urgență prin WhatsApp).

• CHAT DE GRUP: Bucurați-vă de discuții de grup cu contactele dvs., astfel încât să puteți rămâne ușor în legătură cu prietenii sau familia.

• WHATSAPP WEB: De asemenea, puteți trimite și primi mesaje WhatsApp direct din browserul computerului.

• FĂRĂ TAXE INTERNAȚIONALE: Nu există taxe suplimentare pentru a trimite mesaje WhatsApp la nivel internațional. Discutați cu prietenii dvs. din întreaga lume și evitați taxele SMS internaționale. *

• RĂSPUNSAȚI NU NUMELOR DE UTILIZARE ȘI PIN-urilor: De ce să vă deranjați să vă amintiți încă un alt nume de utilizator sau PIN? WhatsApp funcționează cu numărul dvs. de telefon, la fel ca SMS-urile, și se integrează perfect cu agenda de telefon existentă a telefonului.

• ÎNTOTDEAUNĂ CONECTAT: Cu WhatsApp, sunteți întotdeauna conectat, astfel încât să nu ratați mesajele. Nu mai confuzie cu privire la dacă sunteți conectat sau deconectat.

• CONECTAȚI-VĂ RAPID CU CONTACTELE DUMNEAVOASTRĂ: agenda dvs. este utilizată pentru a vă conecta rapid și ușor la contactele dvs. care au WhatsApp, astfel încât nu este nevoie să adăugați nume de utilizator greu de reținut.

• MESAJE OFFLINE: Chiar dacă vă lipsesc notificările sau opriți telefonul, WhatsApp vă va salva mesajele recente până la următoarea utilizare a aplicației.

• ȘI MULȚI MAI MULT: Partajați-vă locația, schimbați contactele, setați imagini de fundal personalizate și sunete de notificare, difuzați mesaje către mai multe contacte simultan și multe altele!

* Se pot aplica taxe pentru date. Contactați furnizorul pentru detalii.

————————————————– ——-
Suntem întotdeauna încântați să auzim de tine! Dacă aveți feedback, întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la:

android-support@whatsapp.com

sau urmează-ne pe twitter:

http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp
————————————————– ——-

Ce mai e nou

* Un nou instrument de gestionare a spațiului de stocare facilitează ștergerea în bloc a articolelor și eliberarea spațiului. Accesați Setări> Stocare și date> Gestionați stocarea pentru a începe.

informatii suplimentare

Actualizat

13 noiembrie 2020

Dimensiune

Variază în funcție de dispozitiv

Instalări

5.000.000.000+

Versiune curentă

Variază în funcție de dispozitiv

Necesită Android

Variază în funcție de dispozitiv

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează, achiziții digitale

Permisiuni

Oferit de

WhatsApp Inc.

Dezvoltator


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free
  • WhatsApp Messenger Screenshot
  • WhatsApp Messenger Screenshot
  • WhatsApp Messenger Screenshot
  • WhatsApp Messenger Screenshot
  • WhatsApp Messenger Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#WhatsApp #Messenger

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS