Skip to content

Antivirus & Virus Cleaner Lock pentru Android | iOS

Dezvoltator > TAPI Security Labs (Antivirus)

Blocare antivirus și curățare viruși Toata lumea Conține reclame 🏆 4,7★★★★★ Evaluare mare pe Google Play! Evaluări de peste 95% Antivirus pentru telefoanele Android gratuit, bucurat de 60 de milioane de utilizatori din întreaga lume Security Master & Antivirus Cleaner este cea mai fiabilă aplicație all-in-one de optimizare și protecție a dispozitivelor din lume, curățător […]

Blocare antivirus și curățare viruși

Toata lumea

Conține reclame

🏆 4,7★★★★★ Evaluare mare pe Google Play! Evaluări de peste 95% Antivirus pentru telefoanele Android gratuit, bucurat de 60 de milioane de utilizatori din întreaga lume

Security Master & Antivirus Cleaner este cea mai fiabilă aplicație all-in-one de optimizare și protecție a dispozitivelor din lume, curățător de viruși gratuit pentru Android. Utilizați gratuit Antivirus pentru Android pentru a vă proteja telefonul în mod optim în viața de zi cu zi.

Prin utilizarea Security Master & Antivirus pentru Android, telefonul dvs. ar fi protejat ușor și eficient împotriva virușilor și a programelor malware, în același timp, va fi echipat cu o cheie de aplicație, scaner și securitate, Wifi, accelerare telefon,…

★ ELIMINAREA VIRUSULUI PENTRU ANDROID
Aplicația antivirus va scana viruși pe dispozitivul dvs. pentru a vă proteja dispozitivul împotriva potențialelor amenințări, pentru a elimina virușii de pe telefon. Scanați aplicațiile preinstalate de sistem și instalate de utilizator pentru a vă asigura că dispozitivul este întotdeauna protejat. Eliminator de viruși troieni pentru Android, dispozitiv de îndepărtare a virușilor anti malware, anti adware pentru telefoane Android gratuit. De asemenea, eliminați conținutul dăunător sau dați alerte dispozitivului dvs. Android cu aplicația de eliminare a virușilor pentru telefonul Android și protecția împotriva virușilor pentru Android gratuit.

★ PHONE BOOSTER SPECISTE
Curățați memoria (RAM) și optimizatorul de memorie RAM de amplificare a vitezei telefonului dvs. prin eliminarea sarcinilor de fundal în exces. Opriți aplicațiile cu pornire automată pentru a accelera și reduce utilizarea memoriei, optimizator pentru telefon și amplificator. Mecanismul de acțiune este că monitorizează procesele, aplicațiile care rulează în subteran pe telefonul tău ram booster pentru Android. Iar atunci când dispozitivul detectează utilizarea excesivă a memoriei RAM, închide automat aplicațiile inutile care nu sunt necesare pentru a îmbunătăți performanța dispozitivului dvs., amplificator de viteză pentru curățarea ram.

★ PAROLA APPLOCK
Cel mai bun software sau aplicație de blocare a amprentei digitale care vă ajută să vă protejați smartphone-ul și alte informații personale. Blocul de aplicații cu parola de model poate bloca și proteja aplicații precum Facebook, WhatsApp, Line și aproape toate celelalte aplicații împotriva intrușilor cu amprenta și parola de blocare a aplicației.

★ PROTECȚIE DE SECURITATE WIFI
Aplicația vă ajută să vă protejați rețeaua wifi de atacurile hackerilor. Instrument de rețea gratuit, rapid și compact. Puteți verifica securitatea wifi, identificați hotspot-uri Wi-Fi necinstite pentru a vă proteja informațiile de securitate online, pentru a detecta atacurile de falsificare DNS/SSL și falsificarea ARP.

Principalele caracteristici ale software-ului de eliminare a virușilor:

✔ Scanează aplicații, jocuri, setări, fișiere în timp real și elimină conținutul dăunător.
✔ Scanați rețeaua WiFi pentru a detecta probleme de criptare, parole slabe și alte amenințări
✔ Eliminați rapid virusul Android și accelerați telefonul meu
✔ Curățați rapid fișierele nedorite Android.
✔ Curățător de telefon și protecție antivirus, șterge memoria cache și șterge datele.
✔ Întreruperea sarcinilor și proceselor vă poate încetini dispozitivul
✔ Accelerează-ți telefonul foarte rapid
✔ Afișează informațiile de încărcare pe ecranul de blocare
✔ Ecranul de blocare cu amprentă ascunde securitatea aplicației
✔ Suport pentru blocarea aplicațiilor cu amprenta digitală, blocarea aplicațiilor cu parolă, blocarea aplicațiilor cu model.
✔ Cea mai bună aplicație antivirus pentru Android, anti-malware și spyware pentru Android.
✔ Faceți copii de rezervă și dezinstalați aplicații, curățător antivirus gratuit pentru Android
✔ Protecția telefonului 24/7 vă ajută să vă protejați smartphone-ul de potențialele amenințări cu virusul de securitate mobilă.
✔ Scanarea rapidă și convenabilă durează doar câteva secunde cu software-ul antivirus mobil.
✔ Urmăriți aplicațiile care rulează în subteran.

Vă rugăm să urmați pagina de Facebook a Antivirus & Virus Cleaner pentru a primi actualizări ale aplicației. https://www.facebook.com/antiviruscleaner

Dacă vă place Security Master și Antivirus, vă rugăm să descărcați aplicații antivirus gratuite și să evaluați 5 ★★★★★ pentru noi. Dacă aveți o problemă cu acest software antivirus pentru mobil Android, lăsați feedback și vă vom remedia și vă vom ajuta cât mai curând posibil.

Ce mai e nou

Security Master & Antivirus cu Virus Remover, App Lock, Phone Booster & WiFi Scan
~~~~~~~~~~~~

– Actualizați Virus Scanner Core (versiunea 2022)
– Actualizați motorul de scanare antivirus
– Actualizați noua bază de date antivirus
– Actualizați funcțiile Organizatorului de notificări (Ascunde notificările)
– Remediați unele erori

Informații suplimentare

Actualizat

14 martie 2022

Dimensiune

13M

Se instalează

50.000.000+

Versiune curentă

1.5.3

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Laboratoarele de securitate TAPI (antivirus)

Dezvoltator

Parcul Industrial Woodlands E1 Singapore


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Antivirus & Virus Cleaner Lock

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Antivirus #Virus #Cleaner #Lock

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS