Skip to content

Yango — different from a taxi pentru Android | iOS

Dezvoltator > MLU B.V.

4.7stea 811.000 de opiniiinformație peste 10 milioane descărcări PEGI 3 informație Yango este o aplicație ușor de utilizat pentru a vă deplasa prin orașUmple-ți viața cu mișcare cu aplicația Yango. Vă pune în mâini întregul oraș și vă permite să călătoriți oriunde doriți. Faceți totul prin plasarea unei comenzi prin aplicația Yango. Un serviciu internaționalYango […]
4.7
811.000 de opinii
peste 10 milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Yango este o aplicație ușor de utilizat pentru a vă deplasa prin oraș
Umple-ți viața cu mișcare cu aplicația Yango. Vă pune în mâini întregul oraș și vă permite să călătoriți oriunde doriți. Faceți totul prin plasarea unei comenzi prin aplicația Yango.

Un serviciu internațional
Yango este un serviciu de transport care operează agregatoare de mobilitate și livrare în 19 țări, inclusiv Ghana, Côte d’Ivoire, Camerun, Senegal și Zambia.

Alegeți clasa potrivită de servicii pentru dvs
Ajungeți la destinație cu nivelul de confort și prețul potrivit pentru dvs. Alegeți dintre mai multe clase de servicii. Începutul este perfect pentru călătorii scurte. Economia este excelentă atunci când ai nevoie rapid de o mașină. Confortul vă permite să vă așezați pe spate și să vă bucurați de plimbare. Iar The Fastest oferă curse atunci când clasa de serviciu nu contează… aveți nevoie de cel mai apropiat taxi disponibil!

Conduceți preventiv
Siguranța este prioritatea noastră principală. Vei vedea cine vine să te ia și în ce mașină direct în aplicație. Veți vedea numele și evaluarea șoferului și vă puteți împărtăși călătoria cu oricine doriți, astfel încât să știe unde vă aflați.

Destinații inteligente
Yango vă va sugera destinații pentru călătoria dvs. cu taxiul pe baza istoricului dvs. de călătorie, de exemplu oferind prima destinație „acasă” deoarece este cea mai frecventă solicitare de taxi în serile lucrătoare. Călătorește inteligent cu taxiul!

Mai multe destinații, un singur traseu
Aplicația de taxi Yango face viața de zi cu zi mai ușoară. Ca să iau copiii de la școală, să las un prieten la piață și să faci niște cumpărături rapide pe parcurs. Pur și simplu adăugați o nouă stație de comandă de taxi în aplicație și Yango va recalcula o nouă rută pentru șofer. Acest lucru face călătoria cu taxiul și mai ușoară.

Comanda pentru altcineva
Yango vă permite să vă cereți prietenilor și celor dragi o călătorie cu taxiul. Du-ți mama la o programare la medic cu o comandă de taxi. Trimite un taxi online pentru a-l ridica pe cineva special. Sau ia-ți pe fiecare dintre prietenii tăi acasă după o noapte în oraș. Puteți comanda până la 3 mașini simultan.

Spuneți-le prietenilor despre aplicația de taxi Yango și obțineți reduceri
Puteți obține reduceri pentru călătoriile dvs. invitând prietenii să folosească aplicația de taxi Yango. Distribuiți-le codul promoțional personal și primiți bonusuri atunci când fac prima călătorie. Călătorește cu taxiul, spune-le prietenilor tăi, economisește. E la fel de ușor.

Excursie placuta!
Dacă doriți să vă împărtășiți feedbackul despre aplicația de taxi Yango sau despre o anumită companie de taxi, vă rugăm să utilizați formularul de feedback aflat la yango.com/en_gh/support/?lang=en

Yango este un serviciu de informare și nu un furnizor de servicii de transport sau taxi. Serviciile de transport sunt furnizate de terți.
Reducerea de 30% (450 FCFA) este valabilă pentru primele trei călătorii pentru noii utilizatori din Douala și Yaoundé până la 31.12.2023. Până la 30%/20% (maximum 400 FCFA/500 FCFA) este valabil pentru primele trei călătorii pentru noii utilizatori din Bouake/Abidjan până la 31.12.2022. Reducerea de până la 50% (maximum GHC6/GHC5) este valabilă la primele trei călătorii pentru noii utilizatori din Accra/Kumasi până la 31.12.2023.
Reducerea de 30% (maximum 10 EUR) este valabilă pentru primele trei călătorii pentru noii utilizatori în Helsinki până la 31.12.2023. Reducerea de 30% (maximum 100 kr) este valabilă pentru primele trei călătorii pentru noii utilizatori din Oslo până la 31.12.2023.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Yango — different from a taxi

Yango — different from a taxi
Yango — different from a taxi
Developer: MLU B.V.
Price: Free
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
  • Yango — different from a taxi Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Yango #taxi

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS