Skip to content

Turo – Find your drive pentru Android | iOS

Dezvoltator > Turo Inc.

4.9stea 319 mii de recenziiinformație 5 milioane+ descărcări PEGI 3 informație Turo este cea mai mare piață de partajare auto peer-to-peer din lume, unde puteți rezerva orice mașină doriți, oriunde doriți, prin gazde locale din SUA, Marea Britanie, Canada și Australia. Indiferent dacă zburați de departe sau căutați o mașină pe stradă, căutați un camion […]

4.9
319 mii de recenzii
5 milioane+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Turo este cea mai mare piață de partajare auto peer-to-peer din lume, unde puteți rezerva orice mașină doriți, oriunde doriți, prin gazde locale din SUA, Marea Britanie, Canada și Australia. Indiferent dacă zburați de departe sau căutați o mașină pe stradă, căutați un camion robust sau ceva neted și elegant, oaspeții pot lua volanul mașinii perfecte pentru orice ocazie, în timp ce gazdele pot lua volanul viitorului lor. . . construirea unei afaceri de partajare auto accesibilă, flexibilă și scalabilă de la zero.

Fie că este vorba de un camion care vă ajută în ziua mutarii, de un exotic elegant pentru un weekend luxos sau de un crucișător clasic pentru călătoria perfectă, cu peste 600.000 de vehicule listate în întreaga lume, Turo vă permite să găsiți vehiculul perfect pentru următoarea aventură. .

Turo compensează 100% din emisiile noastre globale de carbon estimate, astfel încât să puteți fi liniștit să vă construiți afacerile și să vă satisfaceți pofta de călătorie știind că amprenta noastră de carbon este luată în considerare.

Explorați opțiuni nesfârșite
Alegeți dintr-o selecție total unică de mașini și găsiți-o pe cea perfectă pentru orice ocazie. Rezervați un minivan confortabil pentru o călătorie în familie, o dubă pentru mutare, ceva mic pentru a vă deplasa prin oraș sau o mașină hibridă eficientă pentru a face comisioane.

Rezervați mașini direct de la gazdele locale
Rezervați mașini partajate de proprietarii de mașini în cartierul dvs. sau oriunde ați merge, începând de la 25 USD pe zi. Când împărțiți o mașină cu Turo, vă puteți bucura de servicii personalizate din partea gazdelor locale care împart propriile mașini personale.

Descoperă locuri noi
Găsiți mașini pe Turo în fiecare zonă metropolitană și în mii de orașe din SUA, Canada și Marea Britanie. Răsfățați-vă cu o mașină de lux în timp ce sunteți în vacanță în Las Vegas sau Miami, rezervați un minivan în timp ce familia dvs. este în oraș sau găsiți un 4×4 dur pentru o excursie de iarnă la munte.

Sari peste ghișeul de închiriere de mașini
Livrați-vă mașina și economisiți timp și bătăi de cap ridicându-l lângă aeroport, hotel sau închiriere de vacanță. Faceți cunoștință cu gazda la bordul trotuarului sau accesați mașinile în siguranță printr-o varietate de opțiuni de check-in fără contact.

Îmbrățișează drumul deschis
Pleci in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri? Nu folosiți o aplicație de partajare a călătoriei, nu folosiți mașina cu străini și nu închiriați mașini plictisitoare de închiriat – actualizați-vă planurile de călătorie și rezervați mașina perfectă pe Turo, astfel încât să aveți libertatea de a călători în propriul program.

Începeți propria afacere de mașină în comun
Împărtășiți-vă mașina și transformați-vă activul amortizat într-un generator de profit. Proprietarii de mașini pot câștiga bani împărțind mașinile lor atunci când nu le folosesc și pot crea o afacere de partajare a mașinilor care este scalabilă și flexibilă.

Asigurare inclusa
Sunteți acoperit cu o asigurare de răspundere civilă de 750.000 USD de la Travelers Excess and Surplus Lines Company care sprijină fiecare călătorie. În plus, alegeți dintr-o varietate de planuri de protecție care includ diferite niveluri de rambursare a daunelor fizice.

Faceți upgrade la car sharing
Spre deosebire de companiile de închiriere de mașini, Turo este o piață de partajare auto peer-to-peer unde puteți rezerva mașini direct de la proprietarii locali de încredere. Turo nu deține nicio mașină: atunci când rezervați o mașină pe Turo, obțineți un serviciu personalizat și o experiență de la gazde care își împărtășesc propriile mașini și își stabilesc propriile prețuri, reduceri, disponibilitatea vehiculelor și opțiuni de livrare.

Notă: Utilizarea continuă a GPS-ului în fundal poate reduce dramatic durata de viață a bateriei.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Turo – Find your drive

Turo - Find your drive
Turo - Find your drive
Developer: Turo Inc.
Price: Free
  • Turo - Find your drive Screenshot
  • Turo - Find your drive Screenshot
  • Turo - Find your drive Screenshot
  • Turo - Find your drive Screenshot
  • Turo - Find your drive Screenshot
  • Turo - Find your drive Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Turo #Find #drive

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS