Skip to content

RideMinder Passenger pentru Android | iOS

Dezvoltator > RideMinder

100+ descărcări PEGI 3 informație Călătorește fără efort, cu începutul și sfârșitul fiecărei călătorii exact așa cum îți dorești – perfect! RideMinder este prima platformă de transport premium care conectează călătorii direct cu propriii furnizori de transport, unde puteți experimenta transportul personal premium în condițiile proprii de fiecare dată și oriunde călătoriți. Software-ul nostru vă […]
100+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Călătorește fără efort, cu începutul și sfârșitul fiecărei călătorii exact așa cum îți dorești – perfect!

RideMinder este prima platformă de transport premium care conectează călătorii direct cu propriii furnizori de transport, unde puteți experimenta transportul personal premium în condițiile proprii de fiecare dată și oriunde călătoriți.

Software-ul nostru vă va permite să descărcați aplicațiile noastre mobile și apoi să folosiți pur și simplu telefonul mobil pentru a vă rezerva călătoriile cu operatorul ales de dvs. în mașini premium în toată Australia (și în curând în întreaga lume).

Dacă nu aveți un furnizor de transport în fiecare locație, nu vă faceți griji, vă avem acoperit și vă vom pune în legătură cu unul. Apoi te așezi pe spate pentru a te bucura de plimbare și, dacă îți place un anumit șofer, îi scanezi codul QR pentru a-l marca ca favorit.

În calitate de pasager, veți avea posibilitatea de a vă crea propria rețea de șoferi preferați oriunde călătoriți, astfel încât fiecare călătorie să fie exact așa cum ați dori să fie. Pe măsură ce vă conectați cu șoferii pe care îi folosiți deja și adăugați noi șoferi preferați în noi locații, șoferii dvs. preferați vor vedea automat rezervările dvs. ca prioritate.

Puteți rezerva o cursă pentru a vă prelua cât mai curând posibil sau puteți programa una pentru mai târziu. Puteți rezerva pentru oaspeți și familie cu un link de urmărire prin SMS, astfel încât să puteți localiza și urmări călătoria în liniște. Adăugați pasagerii oaspeți în lista dvs. de favorite, astfel încât să le puteți rezerva o altă călătorie și mai rapid data viitoare.

Urmăriți progresul călătoriei prin aplicație și aflați cât de departe vă aflați de destinație. Confidențialitatea și securitatea sunt o prioritate de top, astfel încât să puteți călători știind că mascarea numerelor și criptarea asigură că informațiile dvs. personale rămân private în orice moment.

Rideminder, transport personal premium reinventat.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca RideMinder Passenger

RideMinder Passenger
RideMinder Passenger
Developer: RideMinder
Price: Free
  • RideMinder Passenger Screenshot
  • RideMinder Passenger Screenshot
  • RideMinder Passenger Screenshot
  • RideMinder Passenger Screenshot
  • RideMinder Passenger Screenshot
  • RideMinder Passenger Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#RideMinder #Passenger

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS