Skip to content

NutriOn pentru Android | iOS

Dezvoltator > ReziHack

NutriOn Toata lumea Traduceți descrierea în engleză (Statele Unite) folosind Google Translate?Traduceți descrierea înapoi în română Aplicația NutriOn este o unealtă digitală dedicată pacienților diagnosticați cu afecțiuni oncologice. Scopul aplicației NutriOn este să crească calitatea vieții acestor pacienți. Există 5 funcționalități principale ale aplicației care vin în ajutorul acestor categorii de pacienți: 1. Modulul de […]

NutriOn

Toata lumea

Traduceți descrierea în engleză (Statele Unite) folosind Google Translate?Traduceți descrierea înapoi în română

Aplicația NutriOn este o unealtă digitală dedicată pacienților diagnosticați cu afecțiuni oncologice. Scopul aplicației NutriOn este să crească calitatea vieții acestor pacienți.

Există 5 funcționalități principale ale aplicației care vin în ajutorul acestor categorii de pacienți:

1. Modulul de educație. În acest modul, pacienții vor găsi informații medicale actualizate, verificate și aprobate de medici, cu scopul de a se autoeduca în legătura cu afecțiunea lor. Principalele subiecte dezvoltate sunt nutriția, efectele adverse ale tratamentului, interacțiunile medicamentoase, sănătatea mentală și activitatea fizică.

2. Modulul de rețete. Aici va fi o listă întreagă de preparate recomandate de nutriționiștii specializate în sfera oncolgiei. Preparatele vor fi împărțite pe categorii, în funcție de obiectivele pacienților, dar și în funcție de limitări pe care le produc tratamentul oncologic.

3. Modulul de fitness. Acest modul cuprinde o serie de exerciții fizice recomandate de experți pacienților care suferă de afecțiuni oncologice, adaptează pentru a crește calitatea vieții.

4. Modulul de forum. Aici, pacienții oncologici vor putea comunica prin intermediul unui forum, adresând și răspunzând la postările comunității de pacienți oncologici care folosesc aplicația NutriOn.

5. Modulul de telenutriție. Acest modul permite pacientului să solicite un consult digital cu nutriționistul pentru a simplifica actul medical.

Aplicația NutriOn este un instrument digital dedicat pacienților diagnosticați cu cancer. Scopul aplicației NutriOn este de a crește calitatea vieții acestor pacienți.

Există 5 caracteristici principale ale aplicației care ajută această categorie de pacienți:

1. Modulul de învățământ. În acest modul, pacienții vor găsi informații medicale la zi, verificate și aprobate de medici, pentru a se educa asupra stării lor. Principalele subiecte dezvoltate sunt nutriția, efectele secundare ale tratamentului, interacțiunile medicamentoase, sănătatea mintală și activitatea fizică.

2. Modulul de rețete. Iată o listă completă a preparatelor recomandate de nutriționiștii din domeniul oncologiei. Preparatele vor fi impartite pe categorii, in functie de obiectivele pacientilor, dar si in functie de limitarile tratamentului oncologic.

3. Modul de fitness. Acest modul include o serie de exerciții fizice recomandate de experți pacienților care suferă de boli oncologice, adaptate pentru creșterea calității vieții.

4. Modulul forum. Aici, pacienții oncologici vor putea comunica printr-un forum, abordând și răspunzând la postări din comunitatea oncologică folosind aplicația NutriOn.

5. Modulul Telenutrienți. Acest modul permite pacientului să solicite un consult digital la medicul nutriționist pentru a simplifica actul medical.

Ce mai e nou

Cu acest update mediat câteva erori și am reușit performanța aplicației!

informatii suplimentare

La curent

31 martie 2022

Dimensiune

115M

Se instalează

100+

Versiune curentă

1.3

Necesită Android

7.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează

Permisiuni

Oferit de

ReziHack


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca NutriOn

NutriOn
NutriOn
Developer: ReziHack
Price: Free
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
  • NutriOn Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#NutriOn

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS