Skip to content

Music Player – Play Music MP3 pentru Android | iOS

Dezvoltator > Office Tools - PDF, Document Reader, QR & Scanner

Music Player – Redați muzică MP3 PEGI 3 Conține reclame Ești un pasionat al muzicii! Cine s-a săturat să încerce zeci de aplicații muzicale în căutarea aceluiași player muzical perfect? Ei bine, acum pune capăt căutării tale cu un player mp3 sau media player. Vă oferim o aplicație Play Music Store cu o calitate audio […]

Music Player – Redați muzică MP3

PEGI 3

Conține reclame

Ești un pasionat al muzicii! Cine s-a săturat să încerce zeci de aplicații muzicale în căutarea aceluiași player muzical perfect? Ei bine, acum pune capăt căutării tale cu un player mp3 sau media player. Vă oferim o aplicație Play Music Store cu o calitate audio superbă, împreună cu diverse funcții uimitoare ale playerului muzical, cum ar fi Egalizatorul muzical puternic, Căutați rapid toate fișierele audio și tot felul de mp3. Player de muzică offline ușor de utilizat, care acceptă toate formatele audio mp3. Aplicația Player se termină aici, obțineți toate melodiile dvs. cu o sortare utilă, de exemplu, Nume, Data și Ora.

Aplicația de muzică mp3 player este cea mai bună aplicație de muzică ușoară pentru dispozitivul dvs. Android. Playerul audio funcționează cu ușurință pentru toate formatele de melodii. Puteți sorta aplicația audio după diferite categorii: melodie, artist, titlu, album. Aplicația Play Music offline oferă sunet de înaltă calitate și o experiență muzicală mai bună. În aplicațiile Muzică Dacă doriți să schimbați informațiile despre muzică și să optimizați dimensiunea acesteia, Music player este alegerea potrivită pe care trebuie să o faceți.

Caracteristici importante

Player muzical care vine cu ușurință

Redarea muzică vine împreună cu mai multe moduri de navigare. Playerul muzical a împărțit muzica în mai multe categorii, cum ar fi albumul audio mp3, artiștii muzicali, genul audio, cântecul, muzica preferată, lista de redare și multe altele. De fapt, acum puteți reda audio direct din dosarul din aplicațiile muzicale fără niciun fel de agitație. Aranjați-vă propria bibliotecă muzicală.

Acum redați muzică în stil cu mp3 music player

Aplicația Play Music vine cu o interfață ușor de utilizat. Player audio conceput pentru a vă asigura că muzică cu ușurință. Playerul MP3 oferă teme și skin-uri muzicale vibrante. Personalizați fundalul pentru aplicația muzicală și bucurați-vă de muzica dvs. cu interfața de utilizator simplă, dar elegantă.

Player muzical care acceptă toate formatele

Dacă sunteți în căutarea unui player audio multiplu care acceptă aproape toate formatele: MP3, MIDI, WAV, FLAC, AAC, APE, etc, atunci Music player – Play Music MP3 este cea mai bună alegere pentru dvs.

Egalizator pentru a îmbunătăți calitatea muzicii

Acest player MP3 are un egalizator încorporat care vă îmbunătățește calitatea audio cu efecte de reverb și de amplificare a muzicii pentru a vă oferi cea mai bună experiență de ascultare a muzicii cu playerul de muzică offline.

Un egalizator reglabil pe 5 benzi cu o calitate audio uimitoare. Acest player audio vine cu mai multe presetări, 3D-Reverb, efecte Bass Boost, Virtualizer care duce la o experiență captivantă a muzicii mp3. Acum redați muzică cu tonuri muzicale la alegere. Acum transformă orice muzică în tipul meu de muzică cu funcții audio.

Player muzical – Redare muzică MP3 Caracteristici cheie importante

🎶 Organizați toate fișierele audio și muzicale într-o bibliotecă muzicală, listă de redare muzicală.

🎶 Music player Egalizator gratuit Egalizatorul încorporat oferă cea mai bună experiență audio

🎶 Redați muzică cu toate formatele, cum ar fi MP3, AAC, APE, MIDI, WAV, FLAC etc.

🎶 Cu un player de muzică offline, puteți reda muzică oriunde doriți.

🎶 Vizualizați toate melodiile în toate formatele, cum ar fi Playlist, Artist, Album, Favorite etc.

🎶 Obțineți automat toate fișierele audio, gestionați și partajați melodii

🎶 Căutați cu ușurință melodii după cuvinte cheie.

🎶 Muzica mp3 vă permite să setați orice sunet preferat ca ton de apel

🎶 Redați muzică vă oferă muzică pe categorii pentru ușurința dvs.

🎶 Aplicația de redare muzicală oferă o bară de stare cu suficiente opțiuni pe ecranul de blocare.

🎶 În aplicația de muzică, puteți schimba miniaturile melodiilor, artiștii și coperta albumelor.

🎶 Cu ecranul de blocare pentru redare muzică, puteți controla redarea, schimba melodiile în pauză fără a deschide aplicația.

🎶 În aplicația de redare muzicală mp3, puteți edita și etichete precum titlul melodiei, numele artistului, numele albumului audio și multe altele

🎶 Aplicație de muzică compatibilă cu player audio de înaltă rezoluție și player mp3

Bucurați-vă de sunetul cu aplicația noastră Music Player (ușor de utilizat) Music Player sau media player este o alegere perfectă. Puteți alege, de asemenea, o temă de culoare sau o temă a playerului de melodii care vă place în acest player muzical offline. Bucurați-vă de sunetul mp3 cu o interfață de utilizator elegantă și simplă, Music Player este alegerea perfectă. De asemenea, puteți alege tema sau tema playerului care vă place în acest player muzical offline.

Notă:
Music player – Aplicația Play Music MP3 este pentru redarea muzicii.

Ce mai e nou

– Player muzical nou

Informații suplimentare

Actualizat

22 aprilie 2022

Dimensiune

7,8 milioane

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

1.1.9

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd

Dezvoltator

Faza 7, orașul Bahria, Rawalpindi, Pakistan


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Music Player – Play Music MP3

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Music #Player #Play #Music #MP3

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS