Skip to content

MAF Carrefour Online Shopping pentru Android | iOS

Dezvoltator > Carrefour Development Team

4.4stea 373K recenziiinformație peste 10 milioane descărcări PEGI 3 informație Aplicația MAF Carrefour este prima ta alegere atunci când vine vorba de cumpărături pentru produse alimentare, electronice, bunuri pentru casă, electrocasnice, îngrijire personală, frumusețe și multe altele. Alegeți dintr-o mare varietate de alimente proaspete din întreaga lume, care sunt gata să fie livrate la ușa […]
4.4
373K recenzii
peste 10 milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Aplicația MAF Carrefour este prima ta alegere atunci când vine vorba de cumpărături pentru produse alimentare, electronice, bunuri pentru casă, electrocasnice, îngrijire personală, frumusețe și multe altele. Alegeți dintr-o mare varietate de alimente proaspete din întreaga lume, care sunt gata să fie livrate la ușa dumneavoastră.

Achiziții instantanee
Bucurați-vă de cumpărături instantanee cu doar câteva atingeri pe smartphone-ul dvs. cu aplicația MAF Carrefour. Îl găsești, îl iubești și îl cumperi.

Mâncare proaspătă și alimente organice
Dacă nu aveți timp să căutați articolul de care aveți nevoie, îl puteți obține în aplicație. Fie că cauți alimente proaspete, legume, fructe, carne, pui sau orice altceva, acesta este disponibil pentru achiziție. Și le puteți cumpăra și în vrac.

Dacă doriți să cumpărați produse electronice, puteți citi toate specificațiile și caracteristicile din aplicația MAF Carrefour și o puteți alege pe cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

Informații nutriționale pentru toate alimentele
Cumpărarea alimentelor online este la fel de ușor ca să o cumperi din magazin. Toate produsele noastre alimentare au valori nutriționale afișate mai jos în aplicație, așa că la fel cum le citiți înainte de a cumpăra alimente în supermarket, puteți face același lucru cu achizițiile online din aplicația noastră.

O gamă largă de produse
Oferim o gama variata de produse de la A la Z, de la fructe si legume proaspete culese pentru tine, articole de camara si produse bio, produse de infrumusetare de la branduri renumite, moda care te tine de cald iarna si lumina vara. precum și articole de sănătate, îngrijire personală, fitness și wellness. Oferim, de asemenea, cea mai bună valoare pentru produse de îngrijire a bebelușilor, cum ar fi șervețele, scutece, formula pentru bebeluși și chiar cărucioare și articole esențiale pentru creșterea îngerilor. Bucurați-vă de promoții online și oferte exclusive de cumpărături pentru electronice, împreună cu o gamă largă de laptopuri, smartphone-uri și electrocasnice mari și mici pentru casa dvs.

Nu mai folosiți hârtie
Comandați acum achizițiile online și nu plătiți cash folosind portofelul Carrefour pentru a efectua plăți. Puteți încărca cu ușurință Carrefour Pay cu cardul dvs. de credit sau de debit.

Câștigați puncte de fidelitate
Cu abonamentele SHARE și MyCLUB, vă puteți bucura de nenumărate oferte, pe lângă câștigarea și valorificarea punctelor la fiecare achiziție.

Beneficiile pe care vi le oferim 📦:
✓ Cumpărăturile mobile nu au fost niciodată mai ușoare cu aplicația noastră concepută pentru ușurință în utilizare
✓ Creați-vă lista de cumpărături cu aplicația MAF Carrefour în loc să o notați
✓ Primește-ți achiziția în 60 de minute folosind Carrefour NOW pentru articole eligibile.
✓ Localizați toate hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din apropierea dvs. cu ajutorul locatorului nostru de magazine
✓ Disponibil în engleză și arabă
✓ Obțineți oferte exclusive de membru MyCLUB sau SHARE și câștigați puncte de fidelitate

Să-ți cumperi alimente nu a fost niciodată mai ușor! Descărcați aplicația MAF Carrefour astăzi și bucurați-vă de cea mai bună experiență de cumpărături online pe care ați avut-o vreodată.

– Funcțiile menționate mai sus nu sunt disponibile în toate țările și regiunile –

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca MAF Carrefour Online Shopping

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#MAF #Carrefour #Online #Shopping

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS