Skip to content

inDrive. Rides with fair fares pentru Android | iOS

Dezvoltator > ® SUOL INNOVATIONS LTD

4.4stea 6,33 milioane de recenziiinformație peste 100 de milioane descărcări PEGI 3 informație O alternativă excelentă la taxi, inDrive (inDriver) este o aplicație de partajare a călătoriei, unde puteți găsi o călătorie sau vă puteți alătura pentru a conduce, deoarece este și o aplicație pentru șofer. Dar asta nu este tot! De asemenea, puteți folosi […]
4.4
6,33 milioane de recenzii
peste 100 de milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

O alternativă excelentă la taxi, inDrive (inDriver) este o aplicație de partajare a călătoriei, unde puteți găsi o călătorie sau vă puteți alătura pentru a conduce, deoarece este și o aplicație pentru șofer.

Dar asta nu este tot! De asemenea, puteți folosi această aplicație pentru a călători în alte orașe, a trimite și a primi pachete, a rezerva un camion pentru nevoile dvs. personale sau de afaceri și chiar pentru a angaja un profesionist local care să vă ajute cu orice aveți nevoie. De asemenea, vă puteți înregistra ca mesager sau tasker. Un preț corect este unul cu care sunteți de acord, nu unul pe care îl așteptați. inDrive există pentru a dovedi că oamenii pot ajunge întotdeauna la un acord.

Cea mai nouă poveste de succes a Silicon Valley, inDrive, fost inDriver, este o aplicație gratuită de partajare a călătoriei, disponibilă în peste 645 de orașe din 45 de țări. Creștem rapid prin repunerea puterii în mâinile oamenilor, fie că sunt clienți, șoferi, curieri sau alți furnizori de servicii.

În calitate de client, puteți găsi rapid o călătorie sau alt serviciu de care aveți nevoie și puteți conveni asupra unui tarif corect cu șoferul sau furnizorul de servicii.
În calitate de șofer, puteți câștiga mai mult decât orice șofer de taxi cu o aplicație de conducere obișnuită, deoarece puteți conduce flexibil în funcție de programul dvs. și puteți alege ce călătorii să faceți. Același lucru este valabil și pentru curierii și furnizorii noștri de servicii.

inDrive nu este doar o aplicație de călătorie sau o aplicație de conducere, oferă multe mai multe servicii bazate pe același model:

ORAȘ
Naveta la prețuri accesibile fără creșterea prețurilor.

INTERCITY
O modalitate sigură și confortabilă de a călători între orașe.

LIVRARE CURIER
Acest serviciu de livrare la cerere din ușă în ușă este o modalitate rapidă și sigură de a trimite și primi pachete de până la 20 de kilograme.

TRANSPORT
Rezervați un camion pentru livrarea mărfurilor sau pentru nevoile dvs. de mutare.

SERVICII
De la îmbunătățirea locuinței la îndrumare la servicii de înfrumusețare, obțineți ajutor de la profesioniști locali în care puteți avea încredere.

De ce să alegeți inDrive?

RAPID ȘI UȘOR
Este rapid și ușor să solicitați o călătorie la preț accesibil: pur și simplu introduceți punctele „A” și „B” în această aplicație de partajare, denumiți-vă tariful și alegeți șoferul.

OFERĂ-ȚI TARIFA
O alternativă la aplicația dvs. de rezervare a taxiului, inDrive vă oferă o experiență de partajare personalizată și fără probleme. Aici, tu, și nu algoritmul, decideți tariful și alegeți șoferul. Nu stabilim prețul în funcție de timp și kilometraj, ca o aplicație de rezervare a taxiului.

ALEGEȚI ȘOFERUL
Spre deosebire de orice aplicație cunoscută de rezervare a taxiului, inDrive vă permite să vă alegeți șoferul dintr-o listă de șoferi care au acceptat solicitarea dvs. de călătorie. În aplicația noastră de călătorie, le puteți alege în funcție de oferta lor de preț, modelul de mașină, ora sosirii, evaluarea și numărul de curse finalizate. Libertatea de alegere este cea care ne face o alternativă unică la orice aplicație de taxi.

STAI IN SIGURANTA
Vedeți numele șoferului, modelul mașinii, numărul plăcuței de înmatriculare și numărul de călătorii efectuate înainte de a accepta călătoria, lucru care se găsește rar într-o aplicație de taxi obișnuită. În timpul călătoriei, puteți partaja informațiile despre călătorie cu familia sau prietenii folosind butonul „Partajați călătoria”. Adăugăm în mod continuu noi funcții de securitate la aplicația noastră de rezervare de mașini pentru a ne asigura că atât pasagerii, cât și șoferii se pot bucura de o experiență 100% sigură.

ADAUGĂ OPȚIUNI SUPLIMENTARE
Cu această aplicație alternativă de taxi, puteți scrie nevoile dvs. specifice sau orice alte detalii în câmpul de comentarii precum „călătoresc cu animalul meu de companie”, „Am bagaje”, etc. Șoferul îl va putea vedea în aplicația de conducere înainte de a vă accepta solicitarea.

ÎNSCRIEȚI-VĂ CA ȘOFER ȘI CÂȘTIGAȚI BANI SUPLIMENTARE
Dacă aveți o mașină, aplicația noastră de conducere vă oferă o oportunitate excelentă de a câștiga bani în plus. Spre deosebire de orice altă aplicație de rezervare a taxiului, inDrive vă permite să vedeți locația de predare a pasagerului și tariful înainte de a accepta cererea de călătorie. Dacă prețul pasagerului nu este suficient pentru dvs., această aplicație pentru șofer vă permite să oferiți tariful sau să omiteți călătoriile care nu vă plac fără penalități. Cel mai bun lucru despre această aplicație de rezervare a mașinilor este taxele sale de serviciu scăzute sau lipsite, ceea ce înseamnă că puteți câștiga mai mulți bani conducând cu această aplicație alternativă grozavă de taxi.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei noi aplicații pentru șofer sau aveți nevoie de o plimbare, puteți obține o experiență unică de partajare a călătoriei cu această alternativă grozavă de taxi. Instalează inDrive (inDriver) pentru a călători și a conduce în condițiile tale!

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca inDrive. Rides with fair fares

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#inDrive #Rides #fair #fares

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS