Skip to content

Gacha Glitch pentru Android | iOS

Dezvoltator > mashapp

Gacha Glitch PEGI 7 Conține reclame ★ Bun venit la Gacha Glitch★Nu rata acest joc „Gacha Glitch” dacă ești în căutarea unui moment distractiv și relaxant. În plus, poți crea orice scenă în funcție de imaginația ta bogată. Să adăugăm animale de companie și obiecte frumoase pentru a face tapetul, făcând interfața mai frumoasă și […]

Gacha Glitch

PEGI 7

Conține reclame

★ Bun venit la Gacha Glitch★
Nu rata acest joc „Gacha Glitch” dacă ești în căutarea unui moment distractiv și relaxant. În plus, poți crea orice scenă în funcție de imaginația ta bogată. Să adăugăm animale de companie și obiecte frumoase pentru a face tapetul, făcând interfața mai frumoasă și mai plină de viață.

CREAȚI IMAGINI DE PERSONAJE ORIFICANTE

Venind la Gacha Glitch, jucătorilor li se va permite să creeze în mod liber imagini terifiante de personaje de desene animate, conform modului lor. Fiecare are ideile și creativitatea lui, așa că modul în care schițează fiecare personaj va fi cu siguranță extraordinar și unic. Puteți admira și personaliza mai mult de zece personaje principale și 90 de personaje secundare și toate sunt personaje amuzante, amabile și au abilități diferite de luptă.

ALEGEȚI COSTUMELE ȘI REGLAȚI TOTUL ÎN CAZUL PERSONAJELOR
Gacha life Glitch vă va permite să alegeți cele mai frumoase și impresionante costume pentru a vă decora personajul. Fiecare ținută va arăta personalitatea fiecărui personaj, așa că ar trebui să o luați în considerare cu atenție înainte de a alege. În plus, puteți ajusta părul, ochii și multe altele de pe față pentru a se potrivi stilului acelor personaje. În plus, puteți căuta și alte imagini remarcabile pentru a decora și a crea un spațiu de joacă plin de viață și atractiv.

****CLAIMER / NOTIFICARE Legal****

Aceasta nu este o aplicație oficială „Gacha”, nu este asociată sau afiliată cu dezvoltatorii vreunei aplicații sau cu oricare dintre partenerii acestora. Această aplicație urmează regulile de „utilizare corectă” din legea SUA, dacă considerați că există o încălcare directă a drepturilor de autor sau a mărcii comerciale. care nu respectă regulile de „utilizare corectă”.

Ce mai e nou

Noua versiune

Informații suplimentare

Actualizat

10 mai 2022

Dimensiune

19M

Se instalează

1.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

PEGI 7
Frică

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Gacha Glitch

Gacha Glitch
Gacha Glitch
Developer: Unknown
Price: Free
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Gacha #Glitch

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS