Skip to content

Cabify pentru Android | iOS

Dezvoltator > Cabify

2.2stea 251.000 de recenziiinformație peste 10 milioane descărcări PEGI 3 informație Indiferent dacă doriți să vă deplasați prin oraș cu taxiul, să închiriați călătorii cu mașina privată sau să vă trimiteți lucrurile dintr-o zonă în alta a orașului, Cabify este aplicația dvs. de transport și mobilitate. Și fără a renunța la cel mai important lucru: […]
2.2
251.000 de recenzii
peste 10 milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Indiferent dacă doriți să vă deplasați prin oraș cu taxiul, să închiriați călătorii cu mașina privată sau să vă trimiteți lucrurile dintr-o zonă în alta a orașului, Cabify este aplicația dvs. de transport și mobilitate. Și fără a renunța la cel mai important lucru: siguranța și calitatea călătoriilor tale.

Cabify, opțiunea de transport sigură pentru călătoriile tale. Ajungeți la destinație cu un taxi premium sau cu mașina privată.

Cum functioneazã?

1. Rezervați sau solicitați călătoria cu mașina sau taxiul. Indicați unde vă aflați și selectați destinația, precum și tipul de transport pe care doriți să îl utilizați: Cabify, taxi sau livrare.

2. Confirmă-ți solicitarea de a rezerva o excursie și gata! Vă vom furniza detaliile mașinii sau taxiului și ale șoferului, fie pentru o călătorie, fie pentru o livrare.

3. Cunoașteți prețul estimat înainte de a călători. Vă vom spune cât veți plăti pentru călătoria cu mașina sau taxiul. În plus, puteți selecta metoda de plată pe care o preferați: card de debit, card de credit sau numerar.

4. Împărtășește-ți călătoria. Trimiteți detaliile călătoriei dvs. familiei și prietenilor, astfel încât aceștia să știe unde vă aflați în orice moment și să se simtă și mai în siguranță.

In plus, vei calatori mereu cu masuri de maxima securitate. Toți utilizatorii – șoferi și pasagerii – trebuie să călătorească cu măști, mașinile și cabinele sunt curățate și ventilate frecvent și au panou despărțitor.

Care sunt avantajele călătoriei cu Cabify?

🚘 Siguranța călătoriilor tale este prioritatea noastră. Toate călătoriile sunt geolocate și pot fi partajate imediat cu orice membru al familiei sau prieten. Ei vor putea vedea în ce taxi sau mașină vă aflați, cu ce șofer vă aflați și chiar unde vă aflați în călătoria dvs.

🚘 Ușor de utilizat. Veți fi mai rapid decât Usain Bolt solicitând o călătorie cu taxiul sau efectuând o livrare.

🚘 Livrare. Nu numai că te mișcăm, ci și lucrurile tale. Șoferii noștri vă vor duce orice doriți dintr-un loc în altul cu mașinile sau motocicletele lor.

🚘 Mai multe opțiuni pentru tine. Pentru că știm că nu călătoriți întotdeauna la fel, avem mașini și taxiuri gratuite pentru fiecare ocazie. Cabify pentru excursiile dvs. de zi cu zi, Taxi să sosească cât mai curând posibil sau Livrare pentru a primi ceea ce doriți.

🚘 Călătorii cu carbon neutru. Compensăm toate emisiile de CO2 generate de călătoriile dumneavoastră cu Cabify. Alege o varianta de transport care se gandeste la mediu!

🚘 Cei mai buni șoferi. La Cabify avem cele mai selective criterii pentru a accepta șoferi de mașini sau de taxi.

🚘 Fără surprize. Vă arătăm prețul înainte de a solicita o cursă. Astfel poți călători cu liniștea sufletească de a ști cât vei plăti.

🚘 Personalizare 100%. Tu decizi cum să te miști. Alegeți din metoda de plată care vi se potrivește cel mai bine ritmul pe care doriți să îl ascultați la radio.

🚘 Pentru toată lumea. Aplicația Cabify este accesibilă persoanelor cu dizabilități de vedere și avem setări de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

Unde este disponibil Cabify?

Cabify este acum disponibil în 8 țări, astfel încât să vă puteți deplasa cu mașina sau taxiul. Angajați-vă șoferul de taxi în orașe precum Bogotá, Lima, Madrid sau Buenos Aires și începeți să vă bucurați de mai multe opțiuni de transport cu aplicația de taxi principală: plimbări cu mașina, livrări cu motociclete, taxiuri la aeroport și multe altele. Aflați despre toate serviciile disponibile în fiecare oraș la cabify.com.

La Cabify ne îmbunătățim zi de zi prin integrarea de noi aplicații și servicii precum Easy Taxi și Easy Tappsi, astfel încât să vă puteți deplasa oriunde doriți cu libertate și siguranță.

Vrei să folosești Cabify pentru șoferi și să devii șofer de taxi?

Dacă sunteți pasionat să îi ajutați pe alții să vă descopere orașul, descărcați Cabify Driver.

Cauți transport corporativ pentru compania ta?

Oferiți cea mai bună aplicație de transport angajaților dvs. Deschideți un cont corporativ pentru a avea o flotă mare de mașini și taxiuri disponibile pentru călătoriile și livrările companiei dvs. În plus, platforma noastră de management vă va permite să aveți un control mai mare asupra cheltuielilor.

Descărcați Cabify, aplicația dvs. de transport cu mașina sau taxiul și mutați sau trimiteți orice doriți în orașul dvs.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Cabify

Cabify
Cabify
Developer: Cabify
Price: Free
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
  • Cabify Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Cabify

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS