Skip to content

Cabify Driver: app conductores pentru Android | iOS

Dezvoltator > Cabify

4.0stea 75.7K recenziiinformație 5 milioane+ descărcări PEGI 3 informație Suntem o platformă de mobilitate care face legătura între pasageri și șoferi, oferind călătorii sigure, rapide și de calitate. Obiectivul nostru principal este să decongestionăm orașele și să oferim o alternativă la utilizarea vehiculelor private datorită taxiurilor și mașinilor cu șoferi. Alăturați-vă nouă ca șofer și […]
4.0
75.7K recenzii
5 milioane+
descărcări
Evaluarea conținutului
PEGI 3

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

Suntem o platformă de mobilitate care face legătura între pasageri și șoferi, oferind călătorii sigure, rapide și de calitate. Obiectivul nostru principal este să decongestionăm orașele și să oferim o alternativă la utilizarea vehiculelor private datorită taxiurilor și mașinilor cu șoferi. Alăturați-vă nouă ca șofer și fiți parte din mobilitatea viitorului.

Câștigă bani ca șofer Cabify

Care sunt avantajele de a fi șofer și de a folosi Cabify?

– Ne gândim la siguranța ta 🛡️
Vrem să conduceți cu siguranța pe care o meritați. Prin urmare, geolocalizăm toate călătoriile dumneavoastră, identificăm pasagerii și restricționăm zonele periculoase. În plus, acum cerem tuturor pasagerilor să poarte mască.

– Oportunitatea pe care o căutai 🤝
Suntem o companie solidă și transparentă cu care îți primești câștigurile în mod regulat și stabil, știind exact suma pe care o câștigi pentru fiecare călătorie efectuată. Alăturați-vă nouă și gestionați-vă timpul așa cum doriți, cu un program flexibil.

– Cerere mare, venituri mai mari 💶
Vă arătăm în aplicație zonele orașului cu cea mai mare cerere de călătorie, astfel încât să puteți călători în ele și să primiți mai multe servicii și venituri. Cu noi, timpul tău valorează mai mult.

– Cei mai buni pasageri 🔝
Luați pasagerii de la cele mai bune afaceri și companii internaționale la bordul mașinii sau taxiului dvs. În plus, împiedicăm utilizatorii cu comportament neadecvat să folosească din nou platforma.

– Suntem cu tine pe drum 🙋
Avem mai multe canale de servicii pentru a vă ajuta în călătoria dvs.: apel telefonic, chat cu agenții din echipa noastră, centru de ajutor cu articole de interes și funcții din aplicație pentru a raporta o problemă prin atingerea unui buton. Suntem disponibili pentru a vă ajuta 24 de ore pe zi.

CARACTERISTICI APP

– Călătorii consecutive: Primiți solicitări de călătorie în timp ce efectuați un serviciu. Pentru a continua să câștigi bani!

– Modul destinație: ultima călătorie înapoi acasă? Indicați-vă destinația și vă vom oferi servicii în apropiere. Profită de fiecare ultim moment pentru a obține un venit suplimentar.

– Harta termică: vă vom arăta locurile în care se fac cele mai multe solicitări în timp real.

– Gestionarea incidentelor în cadrul aplicației: echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a vă sprijini fără a fi nevoie să părăsiți aplicația.

– În numerar sau cu card?: Alegeți modul în care primiți plata pentru călătoriile dvs. Beneficiile tale, standardele tale.

– Cunoașteți prețul călătoriei: atunci când primiți o cerere de călătorie, vă arătăm prețul estimativ al călătoriei.

Cum să fii șofer?

☝ Completați mai întâi formularul cu informațiile și documentele dumneavoastră (permis de conducere, act de identitate, anul și modelul mașinii).
✌️ Apoi vei desfășura o sesiune de informare online cu privire la utilizarea aplicației care te va ajuta să oferi un serviciu de 5 stele.
👍Totul gata! Când vă deconectați, contul dvs. va fi activat automat și puteți începe să conduceți și să câștigați bani. Orașul te așteaptă!

Cum functioneazã?

Odată ce vă înregistrați ca șofer sau taximetrist, va trebui doar să vă conectați cu e-mailul și parola și să vă conectați. In foarte scurt timp vei primi cereri de calatorie de la pasagerii cei mai apropiati de pozitia ta si vor fi afisate clar punctele de origine si destinatie catre care trebuie sa mergi, precum si pretul estimat al calatoriei.

Unde sunt disponibile driverele Cabify?

La Cabify Drivers am creat un model de afaceri care oferă oportunități de angajare pentru sute de mii de oameni din peste 80 de orașe din 9 țări din întreaga lume.

În Spania activăm în: Barcelona, ​​​​​​Madrid, Valencia, Alicante, Malaga, Sevilla, A Coruña, Santander și Murcia.

Aveti vreo intrebare?

Echipa noastră de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a vă ajuta și a rezolva orice îndoieli și întrebări pe care le aveți. Consultați cabify.com/drivers pentru mai multe informații.

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Cabify Driver: app conductores

Cabify Driver: app conductores
Cabify Driver: app conductores
Developer: Cabify
Price: Free
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
  • Cabify Driver: app conductores Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Cabify #Driver #app #conductores

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS