Skip to content

Blood Pressure Monitor & Info pentru Android | iOS

Dezvoltator > Selfie and Photo Editor Pro

Monitor de tensiune arterială și informații Toata lumea Conține reclame Monitor de tensiune arterială este asistentul dvs. de încredere, sigur și rapid care vă ajută să vă înregistrați și să urmăriți citirile tensiunii arteriale. Începeți să vă monitorizați tensiunea arterială astăzi și împărtășiți-vă înregistrările cu medicul dumneavoastră. Aplicația de urmărire a tensiunii arteriale este o […]

Monitor de tensiune arterială și informații

Toata lumea

Conține reclame

Monitor de tensiune arterială este asistentul dvs. de încredere, sigur și rapid care vă ajută să vă înregistrați și să urmăriți citirile tensiunii arteriale. Începeți să vă monitorizați tensiunea arterială astăzi și împărtășiți-vă înregistrările cu medicul dumneavoastră.

Aplicația de urmărire a tensiunii arteriale este o aplicație indispensabilă care vă va permite să înregistrați măsurători ale tensiunii arteriale ridicate (sau scăzute), pulsului sau ritmului cardiac și, în final, să luați sub control hipertensiunea sau hipotensiunea arterială. Cu acest instrument BP ușor de utilizat, puteți afla dacă tensiunea arterială este în zona sănătoasă.

Aplicația pentru tensiune arterială este asistentul tău de încredere, sigur și rapid, care te ajută să găsești informații despre TA, să urmărești tendințele TA și să te ofere sfaturi bune pentru stilul de viață care să-ți beneficieze sănătatea. Cu ajutorul jurnalului cardio, poți avea grijă cu ușurință de sănătatea inimii tale. Toate datele din jurnal pot fi analizate rapid și ușor pe diferite diagrame, arătând tendințele, modificările, valorile medii pentru zile, săptămâni, perioade de 2 săptămâni și luni etc.
Vă promitem că veți găsi rapid și ușor să acordați o atenție deosebită tensiunii arteriale și să detectați micile schimbări aduse de îmbunătățirea stilului dvs. de viață.

Funcția principală a aplicației pentru tensiune arterială: monitor și urmărire:

📖 Monitorizarea tensiunii arteriale
✓ Instrumente BP cu o singură atingere, adăugând citirile tonometrului – monitorizează și înregistrează tensiunea arterială: sistolică, diastolică, puls și greutate, adaugă comentarii și note pentru fiecare măsurătoare;
✓ BP Monitor Urmăriți-vă bunăstarea zilnică – faceți dependență între tensiunea arterială scăzută sau mare și starea dvs. de spirit (condiția);

📚 Cunoaște-ți starea TA
✓ Dacă nu sunteți sigur din ce zonă BP aparțineți, puteți găsi răspunsuri fiabile și autocalculate pe baza celor mai recente recomandări ale Asociației Americane a Inimii (AHA).
✓ BP Tracker cu un sistem inteligent de etichete care permite Blood Pressure Tracker să fie cu adevărat util. Cu acest sistem puteți afla tendințele schimbărilor de presiune și puteți înțelege cu ce este legat;

📊 Vezi tendințele și analizele pe termen lung
✓ Aveți un monitor TA care nu poate înregistra fiecare set de citiri? Crezi că înregistrările pe hârtie sunt ușor de pierdut? Prin diagramele noastre interactive, puteți vedea un jurnal cuprinzător și clar pentru a urmări bunăstarea zilnică pe perioade lungi, a înțelege modificările TA și a compara valorile diferitelor perioade.
✓ BP Monitor vizualiza toate datele din jurnal pe 11 diagrame diferite. Puteți configura diagramele pentru nevoile dvs. Vedeți valorile zilnice sau vedeți valorile medii pentru o zi, săptămână sau lună. De exemplu, dacă aveți hipertensiune arterială – știți care este cauza și care este efectul. Și ce afectează cel mai mult acest lucru?;

💖 Descoperiți cunoștințe complete despre BP
✓ Consultați articolele noastre scrise profesional, de la hipertensiune arterială, hipotensiune arterială, măsurători, simptome și cauze, tratamente, diagnostic, până la primul ajutor, veți găsi tot ce doriți să știți și veți ține tensiunea arterială sub control.
✓ Urmăriți medicamentele recomandate de cardiolog și analizați eficacitatea acestora. Când urmăriți tensiunea arterială, puteți adăuga un medicament la măsurare și puteți afla efectul acesteia. A ajutat si ar trebui sa o iau mai mult, sau dozajul este prea mare/mic, sau chiar nu ajuta deloc?;

Folosind aplicația pentru tensiune arterială, puteți înțelege pe deplin starea dvs. de tensiune arterială în diferite stări (întins, așezat, înainte/după masă etc.). Nu există nicio îndoială că sănătatea ta va fi îngrijită pentru a obține de două ori rezultatul cu jumătate din efort.

În plus, atunci când doriți să aflați mai multe despre tensiunea arterială, nu ezitați să ne contactați și suntem aici alături de dumneavoastră și gata să vă ajutăm.

Descărcați acum și bucurați-vă de sănătatea și fericirea pe care vi le putem aduce! 💪

⚠️Notă: Aplicația noastră servește ca aplicație însoțitoare și NU măsoară tensiunea arterială sau pulsul (ca altele). Nicio aplicație nu poate înlocui dispozitivele profesionale de măsurare medicală. Astfel, pentru a fi responsabil pentru sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să utilizați un monitor de tensiune arterială aprobat de FDA pentru a vă măsura în mod fiabil TA.

Ce mai e nou

– Eliberați aplicația pentru tensiunea arterială

Informații suplimentare

Actualizat

29 aprilie 2022

Dimensiune

8,6 milioane

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Selfie și Photo Editor Pro


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Blood Pressure Monitor & Info

Blood Pressure Monitor & Info
Blood Pressure Monitor & Info
Developer: Braly JSC
Price: Free
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
  • Blood Pressure Monitor & Info Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Blood #Pressure #Monitor #Info

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS