Skip to content

Azur Live: Sax Video Call – Live Chat Video Call pentru Android | iOS

Dezvoltator > TeamRusCenter

Azur Live: apel video Sax – apel video chat live PEGI 18 Conține reclame · Azur Live: Sax Video Call – Live Chat Video Call este o aplicație de apel video live online. Puteți întâlni o persoană nouă în fiecare zi cu un apel video și vă puteți conecta cu fete sau băieți aleatorii din […]

Azur Live: apel video Sax – apel video chat live

PEGI 18

Conține reclame

·

Azur Live: Sax Video Call – Live Chat Video Call este o aplicație de apel video live online. Puteți întâlni o persoană nouă în fiecare zi cu un apel video și vă puteți conecta cu fete sau băieți aleatorii din întreaga lume.
💖 Aplicația nr.1 pentru apel video aleatoriu cu apel video sax și apel video live. Dacă sunteți un utilizator nou sau doriți să începeți o nouă relație digitală, așa că nu vă faceți griji, această aplicație este cea mai bună modalitate de a crea o relație digitală și de a începe apelul video Rendon cu apel video sax.
Conectați-vă la fete sau băieți din întreaga lume și faceți prietenie cu ei și faceți apeluri video și discutați cu străini (folosind 3G, 4G și Wi-Fi) Selectați-vă interesele și începeți videoclipuri noi sau chaturi.

Urmați acești pași pentru a vă conecta cu prieteni aleatori – Apel video live și chat
💖 Descărcați Azur Live: apel video Sax – apel video chat live |
Faceți clic pe ecran și porniți apelul video.
💖 Bucură-te de apelul video live cu orice meci aleatoriu și fă-ți noi prieteni pe viață.

💖 Apelul video Azur Live cu străini este o aplicație de chat care vă ajută să vă întâlniți cu prietenii, să vă faceți prieteni, să discutați, să flirtați … poate chiar să găsiți un partener!
💖 Indiferent dacă dragostea este doar un joc pentru tine sau ceva foarte serios, aplicația Azur Live este dedicată nevoilor tale. Azur Live este pentru tineri și pentru tineri! Găsește dragostea acolo unde ai fost cândva dezamăgit și construiește relații ca niciodată până acum la îndemâna ta.

💖 ESTE UN MATCH
★ Meci aleatoriu: întâlnește oameni noi și chat video live aleatoriu cu fete drăguțe și băieți frumoși față în față în videoclipuri în timp real.

💖 Filtre amuzante
★ Filtre video: încercați diverse filtre și autocolante video pentru a arăta fabulos și pentru a face chatul video live mult mai interesant. Au bule minunate de text care zboară pe ecranul de chat video live; folosiți cuvinte sau emoji pentru a vă exprima sentimentele atunci când nu știți cum să spuneți.

💖 CHAT GRATUIT
★ Chat video gratuit: trimiteți o cerere de prietenie în timpul chat-ului video live online atunci când găsiți pe cineva care vă place. Odată ce cererea de prietenie este acceptată în chatul video live, voi doi veți deveni prieteni și puteți avea chat video live online gratuit. Ai putea avea chat video live sau chat text oricând și oriunde GRATUIT!

💖 CONFIDENȚIALITATE ASIGURATĂ
★ Efect de estompare: Camera are funcția de filtrare inteligentă, iar efectul de estompare se va afișa automat atunci când cineva nu se confruntă cu camera în timpul chatului video live. Deci, nu vă mai faceți griji cu privire la chatul live video cu străini.

💖 Politica de confidențialitate:
– În aplicația de chat video live Chat live, toate informațiile personale sunt stocate în siguranță, iar alte informații decât cele pe care le scrieți direct în profil nu pot fi văzute de alți utilizatori.
– Aveți grijă atunci când furnizați informații sensibile, deoarece sunteți responsabil pentru informațiile pe care le furnizați celeilalte părți.
– Comportamentele sexuale, pornografice sau nud nu sunt permise, iar utilizatorii care le generează vor fi interzise imediat.

Ce mai e nou

Actualizați IAP
Actualizați funcția nouă!
Remediați toate erorile
Mulțumesc!

Informații suplimentare

Actualizat

25 mai 2021

Dimensiune

4,9M

Instalări

Peste 10.000

Versiune curentă

199828.9

Necesită Android

5.0 și versiuni ulterioare

Evaluarea conținutului

PEGI 18

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează, achiziții în aplicație

Produse în aplicație

18,49 GBP – 93,99 GBP per articol

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd.


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Azur Live: Sax Video Call – Live Chat Video Call

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Azur #Live #Sax #Video #Call #Live #Chat #Video #Call

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS