Skip to content

Amazon Kindle pentru Android | iOS

Dezvoltator > Amazon Mobile LLC

4.5stea 3,42 milioane de recenziiinformație peste 100 de milioane descărcări Îndrumare părintească informație CITEȘTE ORICAND, ORIUNDEÎn autobuz, în pauză, în pat, nu rămâne niciodată fără ceva de citit. Aplicația Kindle vă pune la îndemână milioane de cărți, reviste, ziare, benzi desenate și manga. GĂSEȘTE-ȚI URMĂTOAREA VOASTRA CITITĂ GENIALĂ– Găsiți următoarea dvs. lectură grozavă cu Kindle. […]
4.5
3,42 milioane de recenzii
peste 100 de milioane
descărcări
Evaluarea conținutului
Îndrumare părintească

Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran
Imagine captură de ecran

CITEȘTE ORICAND, ORIUNDE
În autobuz, în pauză, în pat, nu rămâne niciodată fără ceva de citit. Aplicația Kindle vă pune la îndemână milioane de cărți, reviste, ziare, benzi desenate și manga.

GĂSEȘTE-ȚI URMĂTOAREA VOASTRA CITITĂ GENIALĂ
– Găsiți următoarea dvs. lectură grozavă cu Kindle. Alegeți dintre milioane de cărți Kindle (inclusiv cărți cu narațiune audibilă), reviste, cărți audio și benzi desenate. Explorați lansări noi, bestselleruri Amazon Charts și titluri din genuri precum romantism, science fiction, cărți pentru copii, auto-ajutor, religie, nonficțiune și multe altele și încercați orice carte cu un eșantion în aplicație înainte de a o cumpăra pe Amazon.com .

– Membrii Kindle Unlimited se pot bucura de lectură și ascultare nelimitate, cu libertatea de a explora peste 1 milion de titluri, mii de cărți audio și reviste actuale.

– Mii de cărți, reviste, benzi desenate și multe altele incluse în Amazon Prime.

DUȚI DIN CĂT DE HÂRTIE
Transformă-ți telefonul sau tableta într-o carte cu aplicația Kindle, astfel încât să poți citi oricând și oriunde. Explorați aceste funcții de citire în aplicația Kindle:

– Citește-ți în felul tău. Personalizați dimensiunea textului, tipul fontului, marginile, alinierea textului și orientarea (portret sau peisaj) și alegeți dacă doriți să întoarceți paginile de la stânga la dreapta sau să derulați continuu. Citiți confortabil zi și noapte, cu luminozitate reglabilă și culori de fundal. Accesați meniul Aa din carte pentru a începe.

– Căutați cuvinte, oameni și locuri în timp ce citiți. Explorați cuvinte pe care nu le cunoașteți și caractere pe care nu le amintiți cu dicționarul încorporat, cu raze X, căutarea Wikipedia, traducerile instantanee și căutarea în cartea dvs. Pur și simplu atingeți lung un cuvânt pentru a vedea definiția acestuia sau urmați linkurile către Google și Wikipedia pentru mai multe informații.

– Urmăriți-vă progresul citirii. Vedeți ce procent din carte ați citit, numerele reale ale paginilor (pentru majoritatea titlurilor importante) și cât timp ați rămas în capitol sau carte, pe baza vitezei reale de citire.

– Marcați locurile pe care doriți să le revedeți, evidențiați și luați notițe pe parcursul cărții. Deschide My Notebook pentru a vedea toate notele în același loc.

– Sariți, răsturnați și săriți cu Page Flip. Întoarceți de la o pagină la alta sau obțineți o vedere panoramică a cărții dvs. cu Page Flip. Nu vă faceți griji, vă vom salva locul.

– Măriți imaginile color de înaltă definiție în cărți, reviste, benzi desenate și manga Kindle.

– Sincronizează-ți cărțile între dispozitive. Când citiți o carte, aplicația Kindle se va sincroniza automat de unde ați rămas (împreună cu orice marcaj, evidențieri sau note), astfel încât să puteți începe să citiți pe un dispozitiv și să reluați de unde ați rămas pe altul.

– Când nu știi să citești, ascultă. Treceți fără probleme de la citirea cărții Kindle la ascultarea cărții Audible, totul în aplicația Kindle.

– Primiți notificări atunci când autorii care vă plac au versiuni noi.

Prin utilizarea acestei aplicații, sunteți de acord cu Termenii de utilizare ai Amazon (www.amazon.com/conditionsofuse) și cu Notificarea de confidențialitate (www.amazon.com/privacy).

📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Amazon Kindle

Amazon Kindle
Amazon Kindle
Developer: Amazon Mobile LLC
Price: Free
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
  • Amazon Kindle Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Amazon #Kindle

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS