Skip to content

The Miracle Box pentru Android | iOS

Dezvoltator > ChillSeekers

Cutia Miracolului Adolescent Miracle Box este o aplicație folosită pentru comunicarea spiritelor și cercetarea ITC. Trebuie să utilizați acest lucru în mod corect, responsabil și, folosindu-l, faceți acest lucru pe propriul risc. Pentru a vedea informațiile complete și întrebări și răspunsuri despre cum să utilizați corect această aplicație, puteți vizita aici:https://huffparanormal.com/2021/05/the-miracle-box-spirit-communication-app-is-here/ Cutia Miracle include metode […]

Cutia Miracolului

Adolescent

Miracle Box este o aplicație folosită pentru comunicarea spiritelor și cercetarea ITC. Trebuie să utilizați acest lucru în mod corect, responsabil și, folosindu-l, faceți acest lucru pe propriul risc. Pentru a vedea informațiile complete și întrebări și răspunsuri despre cum să utilizați corect această aplicație, puteți vizita aici:
https://huffparanormal.com/2021/05/the-miracle-box-spirit-communication-app-is-here/

Cutia Miracle include metode folosite de Steve Huff de la Huff Paranormal în dispozitivele sale Astral Doorway și Miracle Box. Aplicația are unsprezece bănci, care sunt toate vorbirea umană inversată. Nu există cuvinte, muzică, fraze și nimic programat care să te facă să crezi că spiritul vorbește cu tine. Aceasta este o aplicație ITC avansată, dar simplă, bazată pe unsprezece ani de cercetare și comunicare. Nu va funcționa pentru toată lumea (nicio aplicație sau casetă nu funcționează).

Când îl utilizați, trebuie să faceți acest lucru corect. Dacă nu aveți o legătură cu spiritul, nu veți auzi răspunsuri. În schimb, vei auzi farfurie, nimic. Asta prin design. Această aplicație este concepută pentru a vă oferi răspunsuri adevărate numai dacă și numai dacă vă conectați cu un spirit atunci când o utilizați. Indiferent de aplicația sau dispozitivul pe care îl utilizați, conexiunea este aspectul numărul 1 al obținerii de rezultate.

Utilizați întotdeauna acest lucru cu dragoste, respect, bunătate și o minte limpede. Dacă nu auziți răspunsuri, încercați din nou altă dată sau alt loc. Nu-l utilizați dacă sunteți supărat, deprimat, într-o dispoziție negativă sau vă este frică de ea. Dacă vă temeți de acest lucru, nu utilizați această aplicație, deoarece frica este o energie pe care o stingem, care poate și ar putea atrage spirite nedorite. Dragostea este cheia aici și aceasta este destinată cercetătorilor și entuziaștilor ITC serioși.

Alegeți doar o voce, apăsați înregistrare, puneți o întrebare și mutați glisorul spre dreapta timp de 1-3 secunde, apoi glisați-l înapoi. În curând veți auzi o voce care va răspunde fie dvs. (dacă v-ați conectat) fie farfurie (dacă nu ați făcut-o). Chiar dacă nu auziți un răspuns în timp real, verificați întotdeauna înregistrarea, deoarece s-ar fi putut schimba.

Acesta este un instrument cu care puteți crește. Pentru a afla cum să construiți o conexiune și să vedeți videoclipuri demonstrative cu această aplicație în acțiune, vizitați Canalul YouTube Huff Paranormal.

informatii suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

La curent

28 mai 2021

Dimensiune

77M

Se instalează

5.000+

Versiune curentă

1.03

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Adolescent

Permisiuni

Oferit de

ChillSeekers

Dezvoltator


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca The Miracle Box

The Miracle Box
The Miracle Box
Developer: ChillSeekers
Price: 11,99 RON
  • The Miracle Box Screenshot
  • The Miracle Box Screenshot
  • The Miracle Box Screenshot
  • The Miracle Box Screenshot
  • The Miracle Box Screenshot
  • The Miracle Box Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Miracle #Box

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS