Skip to content

Custom Formulas pentru Android | iOS

Dezvoltator > BinaryEarth

Formule personalizate Toata lumea Această aplicație puternică vă permite să vă creați propriile formule personalizate și apoi să efectuați calcule folosindu-le solicitându-vă valorile de intrare. Această aplicație este ușor de utilizat, dar spre deosebire de aplicațiile mai simple, mai multe valori introduse pot fi introduse în mai multe formule și pot fi afișate mai multe […]

Formule personalizate

Toata lumea

Această aplicație puternică vă permite să vă creați propriile formule personalizate și apoi să efectuați calcule folosindu-le solicitându-vă valorile de intrare.

Această aplicație este ușor de utilizat, dar spre deosebire de aplicațiile mai simple, mai multe valori introduse pot fi introduse în mai multe formule și pot fi afișate mai multe valori de ieșire. Ieșirea unei formule dintr-un grup poate fi introdusă în următoarea folosind același nume de variabilă.

Formulele înrudite pot fi grupate în categorii pentru a le face ușor de găsit. de exemplu, formule matematice, formule de sondaj, formule ale dobânzii la împrumut etc.

Ordinea variabilelor afișate utilizatorului poate fi modificată, la fel ca și numărul de cifre zecimale de precizie afișat în câmpurile de ieșire.

Trei exemple de formule sunt preinstalate împreună cu aplicația. În ordinea creșterii complexității, acestea sunt: ​​procentul pantei, dobânda compusă și factorul de scară punctual. Există, de asemenea, un număr tot mai mare de formule disponibile pentru a le descărca cu ușurință direct în aplicație de la un centru de partajare web. Categoriile curente includ sănătate, finanțe și sondaje.

Un grup de formule poate fi exportat sau trimis prin e-mail, permițându-vă să vă partajați creațiile cu alți utilizatori ai aplicației.

Rezultatele din mai multe calcule folosind aceeași formulă pot fi salvate într-un fișier CSV pentru vizualizare ulterioară într-o foaie de calcul. De asemenea, puteți alege să calculați suma formulelor pentru un interval de valori ale uneia dintre variabilele de intrare folosind butonul sigma.

Pe lângă evaluarea formulelor, există și un instrument de calculator și un instrument de rezolvare a ecuațiilor liniare în meniul principal al paginii.

Puteți vizualiza ajutorul online aici: https://www.binaryearth.net/CustomFormulasHelp/

Ce mai e nou

8.1: S-a remediat o eroare de analiză a expresiei cu soluția de ecuații liniare.
8.0: S-a adăugat un instrument de rezolvare a ecuațiilor liniare în meniul paginii principale.
7.9: În mod implicit, concentrarea pe prima variabilă de intrare pe pagina de calcul și preferință adăugată pentru a controla aceasta.
7.8: S-a adăugat un buton sigma pe pagina de calcul care permite utilizarea unui interval de valori pentru o variabilă de intrare, cu valorile de ieșire fiind însumate.

Informații suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

1 aprilie 2022

Dimensiune

5,2 milioane

Se instalează

5.000+

Versiune curentă

8.1

Necesită Android

4.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

BinaryEarth

Dezvoltator

Anthony Dunk PO Box 405 Gosford NSW 2250 Australia


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Custom Formulas

Custom Formulas
Custom Formulas
Developer: BinaryEarth
Price: 14,99 RON
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
  • Custom Formulas Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Custom #Formulas

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS