Skip to content

True ID Caller Name & Location pentru Android | iOS

Dezvoltator > Next Gen Technology of Apps Collections.

Numele și locația apelantului True ID PEGI 3 Conține reclame Numele și locația apelantului True ID – Call Blocker & ID Caller este aplicația excelentă pentru numere de identificare, ID apelanți, pentru identificarea descoperirii, numele apelanților. Numele și locul apelantului pot percepe apeluri, pot alege apelanții necunoscuți, cine vă sună, numele și locația ID apelantului, […]

Numele și locația apelantului True ID

PEGI 3

Conține reclame

Numele și locația apelantului True ID – Call Blocker & ID Caller este aplicația excelentă pentru numere de identificare, ID apelanți, pentru identificarea descoperirii, numele apelanților. Numele și locul apelantului pot percepe apeluri, pot alege apelanții necunoscuți, cine vă sună, numele și locația ID apelantului, numărul de telefon mobil cântec, recunoaște locația apelantului, descoperi informații despre apelant pe hartă, codul STD și codul ISD, înțelegeți locația dvs. – Apelant adevărat.

Apelul poate respinge apelurile nedorite în mod obișnuit. Dacă ați fost enervat prin apeluri nesolicitate de la un vânzător sau dacă doriți să respingeți apelurile de la fiecare persoană, puteți să încărcați cantitatea pe lista neagră și să permiteți Call Blocker să facă acest proces. Această aplicație este ponderată ușoară și puternică, costă puțin sau deloc reminiscențe și resurse CPU.

Descărcați acum Record Pro, puteți verifica toate apelurile primite și apelurile de ieșire cu un nivel foarte bun. Identitatea numelui este automatizată și foarte de încredere. Call Recorder poate fi foarte ușor de aplicat, puteți sublinia ce apeluri sunt înregistrate în lista albă și care nu sunt notate. Vă puteți controla fișierele de înregistrare, vă puteți concentra asupra înregistrării, puteți adăuga note și le puteți partaja. Sincronizat și cu cloud-ul. Puteți seta o comunicare esențială, o salvați și va fi salvată în categoria esențială.

Principalele caracteristici:
• Căutare inteligentă de contacte foarte rapidă
• Căutați prin apel și intrați în contact cu varietatea
• Contacte favorite
• Ștergeți contacte fără apel, telefon sau e-mail
• ID APELANT + BLOCARE
• Apelați o gamă de telefoane mobile direct de la contactele existente pe telefonul mobil.
• Identificați identitatea apelurilor primite, deși nu este atingerea dvs
• Blocați apelurile nedorite – deveniți conștienți de identitatea de mesaje nedorite și de telemarketing
• Rapid și neted
• utilitar de backup la atingere care acceptă fiecare smartphone și telefoane multifuncționale! Puteți chiar să obțineți intrare în lista dvs
• Algoritm Smart T9

ID-ul numelui apelantului: vizualizați ID-ul apelantului și regiunea cantității într-o bază de date de mai multe miliarde. Odată ce rezultatul este descoperit, îl puteți încărca direct pe contactele telefonului dvs. Aflați cine a sunat, cu care se confruntă, oraș, țară, furnizor și mai mult, puteți vedea în plus etichetele și comentariile la numerele de telefon.

Folosind aplicația de apel True ID Caller, puteți localiza cu ușurință datele apelantului pe hartă. True ID Caller este aplicația de localizare a ID-ului apelantului, puteți localiza regiunea necunoscută a apelantului. Găsiți rapid contactele apelantului pe telefonul mobil. Această aplicație pentru cantitatea celulară de identificare a apelantului poate afișa numele și adresa apelantului, numele și locația apelantului True ID și numele și adresa apelantului True ID.

Numele apelantului și regiunea ID apelantul vă permite să găsiți Gama de telefon necunoscută, Cine este ID-ul numelui apelantului, Cine mă caută, Cine mă numește, Căutare apel. Aplicația de identificare a apelului apelant oferă funcții eficiente de apel telefonic pentru apel bancar. De asemenea, puteți găsi Localizator de numere, cod STD, cod ISD, Localizator de numere, apeluri Robo, Obțineți contact. Urmăriți zona apelantului vă ajută să alegeți locatorul de cantitate mobilă, locul apelantului din spatele unei varietăți necunoscute și să vă feriți de apelurile nedorite fără a pierde timp.

Identificarea apelantului, permisul True Call vă permit să vă conectați cu oameni care se bazează. Găsiți numele apelantului pentru ID apelant sau pentru blocarea apelurilor nedorite și SMS-urilor. ID-ul numelui apelantului este cea mai simplă aplicație de identitate reală a apelantului de care aveți nevoie pentru a vă face comunicarea sigură și ecologică cu truecare, treue, apelant. Aplicația de identificare a apelantului gratuit este ID-ul apelantului frumos al sectorului, care va alege pe toți cei care vă sună. Identificarea apelantului, apeluri nedorite, prezentarea numărului.

Mulțumesc…

Informații suplimentare

Actualizat

3 mai 2022

Dimensiune

7,8 milioane

Se instalează

5.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Permisiuni

Oferit de

Google Commerce Ltd


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca True ID Caller Name & Location

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#True #Caller #Location

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS