Skip to content

Docs Reader – Word office pentru Android | iOS

Dezvoltator > Royal Apps - Translate, QR Scanner, PDF Reader

Docs Reader – Office Word Toata lumea Conține reclame · Docs Reader and Viewer este o aplicație puternică pentru documente de birou, care vă ajută să citiți toate documentele descărcate de pe internet, acceptă citirea Doc, Docx. Aplicația de citire și editare de documente scanează automat fișierele de documente de pe telefon, organizează-le într-un singur […]

Docs Reader – Office Word

Toata lumea

Conține reclame

·

Docs Reader and Viewer este o aplicație puternică pentru documente de birou, care vă ajută să citiți toate documentele descărcate de pe internet, acceptă citirea Doc, Docx. Aplicația de citire și editare de documente scanează automat fișierele de documente de pe telefon, organizează-le într-un singur loc în dosarele corespunzătoare, astfel încât să le poți căuta și vizualiza în mod convenabil. Acest cititor Docx și aplicația Word Office acceptă mai multe formate de cuvinte, cum ar fi Doc, Docx, Word și mai multe formate similare. Această aplicație de citire a documentelor Word pentru cititor Docx este perfect compatibilă cu fișierele Word Office, ajutându-vă să citiți toate documentele. Docs Reader – Word Office pentru Android este cea mai bună aplicație pe care o căutați pentru a vizualiza și a citi toate fișierele Word și documente. Deci acum deschideți un document Word cu o singură atingere.

O interfață ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să vizualizeze toate fișierele Word din managerul de fișiere sau direct din aplicație. Cititorul Docx – aplicația Word Office este un instrument recomandat pentru dvs. Vă permite să citiți documente de pe telefon oriunde și oricând foarte rapid. Cititorul de documente pentru Android este cel mai rapid mod de a citi documente Word pe dispozitivul dvs. Aplicația Word este concepută pentru a gestiona, vizualiza și citi cu ușurință toate documentele. Puteți naviga prin toate fișierele Doc/Docx într-un singur loc cu un cititor de documente și un editor. Acest cititor și vizualizator pentru toate documentele vă permite să deschideți documente stocate în memoria internă sau pe carduri SD. De asemenea, fișierele descărcate sau trimise ca atașamente la e-mail. Acum găsiți rapid orice fișier Docx dorit cu opțiunea simplă de căutare.

🏷️ Caracteristici utile ale cititorului de documente – Office Word și cititor de fișiere:
• Vizualizarea rapidă și ușoară a documentelor dvs. cu aplicația de vizualizare a documentelor.
• Cititorul de documente și vizualizatorul de documente PDF citesc toate fișierele Docx, documente.
• Răsfoiți toate fișierele Word.
• Căutați fișiere de documente după nume.
• Navigare rapidă în pagină.
• Ștergeți și partajați cu ușurință mai multe documente.
• Sortarea fișierelor documente după nume, dată și dimensiune.
• Toate funcționalitățile pe care le puteți accesa fără acces la internet.
• Toate aplicațiile de gestionare a fișierelor de birou.
• Compatibil cu toate dispozitivele Android.

Aplicația Docx Viewer și editor vine cu toate opțiunile necesare, cum ar fi Redenumirea, Ștergerea, Partajarea, Derularea paginilor documentelor Word, afișarea orizontală sau verticală etc. Acest cititor de documente este un instrument eficient de birou și productivitate pentru citirea fișierelor documentelor. Utilizați acest cititor de documente – Office Word și cititorul Toate documentele pentru a citi toate fișierele Word.

🌟 În curând CARACTERISTICI:
Vor fi acceptate mai multe formate de fișiere, cum ar fi PDF, Excel, PPT etc.
Editor de fișiere.
Convertor Word în PDF.
Creați documente noi.
Îmbinați documentele.
Căutați text în toate documentele.
Doodle pe documente.

Acest cititor de documente Word și editor Docx este un instrument eficient de birou și productiv pentru citirea fișierelor documentelor. Descărcați Docx Reader – Word Reader astăzi și începeți să vă colaborați cu această aplicație de citire a documentelor. Acest deschizător de fișiere docx și editor de document Word gratuit va fi pe deplin compatibil cu fișierele Office, inclusiv fișierele Word, Docx. Lucrăm pentru a face ca aplicația de citire și editor de cuvinte de birou să fie cea mai bună Cititor de documente și Vizualizator de documente. Acest Docx Reader – Docx viewer offline este încă în perioada de dezvoltare, așa că feedbackul dvs. este binevenit. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați e-mailul de asistență: royaleappstech@gmail.com

Ce mai e nou

◾️ Cititor eficient Word, Doc, Docx.
◾️ Experiență de lectură lină.
◾️ Optimizați experiența utilizatorului.
◾️ Funcția mod întunecat a fost adăugată.
◾️ Acceptă mai multe limbi.
◾️ Compatibil cu toate dispozitivele Android.

Informații suplimentare

Actualizat

9 aprilie 2022

Dimensiune

4,4 milioane

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

2.1

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții în aplicație

Produse în aplicație

10,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Royal Apps – Traducere, scaner QR, cititor PDF


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Docs Reader – Word office

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Docs #Reader #Word #office

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS