Skip to content

PhotoEditor Background Remover pentru Android | iOS

Dezvoltator > Photo Apps Arcade

PhotoEditor Eliminator de fundal Toata lumea Conține reclame · Editorul foto va fi un editor de imagini ideal pentru cei cărora le place să editeze fotografii. una dintre cele mai bune aplicații de editare foto oferă toate funcțiile colective de editare foto pe care o aplicație le poate oferi. Editor de imagini care vă va […]

PhotoEditor Eliminator de fundal

Toata lumea

Conține reclame

·

Editorul foto va fi un editor de imagini ideal pentru cei cărora le place să editeze fotografii. una dintre cele mai bune aplicații de editare foto oferă toate funcțiile colective de editare foto pe care o aplicație le poate oferi. Editor de imagini care vă va uimi mintea cu efecte și filtre uimitoare de editare a fotografiilor. Acum nu aveți nevoie de un profesionist pentru a vă edita fotografiile, ceea ce puteți face cu ușurință și dvs. Aplicația de editare foto conține numeroase funcții, cum ar fi eliminarea fundalului foto, redimensionarea fotografiilor, redimensionarea imaginii, generatorul de colaje, filtrul neon și multe altele pentru a vă aduce creativitatea la viață. Faceți-vă fotografiile atractive, așa cum nu le-ați editat niciodată înainte, cu editorul de imagini. una dintre cele mai bune aplicații gratuite de editare foto oferă toate funcțiile pentru a face imaginea să arate incredibil de uimitoare. Eliminarea fundalului foto este una dintre caracteristicile cheie

Editorul de imagini estetice vă permite să adăugați efecte neon cool care vă vor oferi vibrații eroice supranaturale. Filtrele cu neon adaugă imaginii tale efecte de strălucire magice, iar lucrările de artă cu neon fac fotografia ta mai magică. Schimbătorul de fundal foto va elimina fundalul din imagine și va face fundalul transparent, radierul de fundal și schimbătorul de fotografii vă permit să decupați imaginea și să adăugați orice fundal la alegere. S-ar putea să vă distrați dacă aveți senzația unui efect de estompare DSLR cu editorul de fotografii pentru estomparea degetelor, cu acesta puteți estompa și debloca fotografia cu o gumă în orice poziție specifică.
Nu trebuie să vă faceți griji dacă nu vă place fundalul existent, puteți elimina cu ușurință fundalul din imagine cu ajutorul bg remover și puteți adăuga fundal la alegere. Photo Editor vă sugerează opțiunea de a personaliza imaginea de fundal pentru a face imaginile simple atractive și unice.
Cu ștergerea de fundal în avans, fotografiile tăiate cu bg remover pot fi ajustate la orice imagine selectată din galeria dvs., iar arta poate fi realizată rapid cu funcțiile uimitoare pe care le oferă editorul de fotografii. Schimbătorul de fundal pentru fotografii HD poate tăia fundal, iar fotografiile de fundal din galerie pot fi selectate ca fundal nou pentru imagine. Radierul de fundal și schimbatorul de fotografii vă ajută să eliminați obiectele și persoanele nedorite pentru ca imaginea să arate perfect.
Redimensionarea imaginii cu redimensionarea fotografiei poate reduce dimensiunea fotografiei în funcție de nevoile dvs. Dacă imaginea dvs. preferată nu se încadrează în categoria în care doriți să o încărcați, redimensionarea imaginii vă va ajuta să reduceți dimensiunea fotografiei. Puteți edita fotografii și decupa fotografia online și puteți modifica dimensiunea imaginii acolo unde se potrivește cel mai bine. Editorul de fotografii artistice facilitează arta neon pe imaginile selectate sub formă de linii de neon, rame estetice neon, efecte de strălucire neon, lumini de neon și multe altele.
Competiția dintre influenți crește în zilele noastre pentru a atrage publicul pe platforma socială, așa că imaginea trebuie să fie incredibil de minunată pentru a capta mai mulți adepți în acest fel, editor foto editează uimitor fotografiile și crește grația fotografiilor tale la nivelul următor.

Funcția Square Quick vă permite să adăugați o imagine pătrată la conturile de rețele sociale cu efecte neon cool care fac imaginea și mai delicată și mai artistică. Potrivirea pătrată poate decupa fotografia cu funcția suplimentară de editare a decupării imaginilor.

Mirror Photo Editor este un instrument uimitor de editare a imaginilor care creează oglindă oglindă pentru fotografia dvs. cu efecte speciale de oglindă și creator de colaje. Photo Frame Collage vă ajută să vă adunați diferitele amintiri frumoase într-un singur cadru. Selectați fotografia preferată din galerie, faceți un colaj foto frumos, adăugați text la imagine și, de asemenea, partajați și salvați această imagine în galeria dvs. Alte snaps-uri pot fi adăugate înmulțiți cu funcția de adăugare snaps.
Editorul de fotografii vă va îndeplini cu siguranță toate cerințele. Ghidează-ne cu comentariile tale valoroase.

Ce mai e nou

Funcție de estompare automată 📷📱
Fundaluri noi 🎴⛺️
Autocolante noi 👓🎩
Efect neon și autocolante noi ✨➰
Noi efecte de oglindă 3D ♠️🎭
Au fost adăugate noi rame foto 🖼️🖼️
Actualizare interfață utilizator 🧑‍🎨
Blocările au fost eliminate 👨🏻‍💻✔️
Erori remediate 🧑🏻‍🔧

Informații suplimentare

Actualizat

21 aprilie 2022

Dimensiune

31M

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

1.0.21

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții în aplicație

Produse în aplicație

0,99 USD – 14,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

Aplicații foto Arcade


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca PhotoEditor Background Remover

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#PhotoEditor #Background #Remover

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS