Skip to content

Photo Editor Neon & Effect Art pentru Android | iOS

Dezvoltator > SevenApp Tech

Photo Editor Neon & Effect Art Toata lumea Conține reclame Editorul foto NeonArt vă oferă cea mai bună experiență de editare foto cu zeci de efecte de neon și spirale de neon. Imaginile tale vor uimi cu efectul artistic de desen cu neon. Pregătește-te pentru experiența de editare foto de generația următoare, cu autocolante strălucitoare […]

Photo Editor Neon & Effect Art

Toata lumea

Conține reclame

Editorul foto NeonArt vă oferă cea mai bună experiență de editare foto cu zeci de efecte de neon și spirale de neon. Imaginile tale vor uimi cu efectul artistic de desen cu neon. Pregătește-te pentru experiența de editare foto de generația următoare, cu autocolante strălucitoare și fonturi interesante. Editarea imaginilor cu NeonArt este foarte ușoară și distractivă. Combină fotografiile tale frumoase cu generatorul de colaje folosind șabloane foto neon. Editorul de fotografii aduce distracție fotografiilor tale cu artă schiță neon. Combinați arta schițelor uimitoare cu efecte de scurgere uimitoare. Încercați schița cu neon și autocolante drăguțe, apoi partajați-vă poza pe Instagram, Facebook, Snapchat, Twitter, VK și Tik Tok pentru a obține multe aprecieri :).

🎨 Editor foto profesional:
Editorul foto NeonArt are toate instrumentele de editare a imaginilor pentru a crea opere de artă uimitoare. Combinați efectele de neon cu filtre retro pentru a crea modele unice :). Încercați desenul cu neon în multe culori diferite. Descoperiți efectul uimitor de scurgere și schimbați-vă fundalul în fundal neon pentru a vă face fotografia și mai specială :).

✨ Efecte foto neon și spirale:
Fă-ți fotografiile să strălucească în întuneric cu efecte foto neon :). Fundalurile emoji și ramele colorate pentru a crea imagini uimitoare sunt toate în această aplicație. Editorul uimitor de spirale AI are multe spirale neon pentru a aduce distracție imaginilor tale. Există chiar și spirale legendare făcute din emoji și flori. Utilizați spirale geometrice frumoase, cum ar fi cercuri sau triunghiuri pentru a realiza artă digitală :). Încheiați editarea foto cu rame neon uimitoare pentru imagini.

😎 Schimbător de fundal:
Eliminați fundalul cu un singur clic și adăugați cu ușurință un fundal frumos neon :). Datorită fundalurilor cu neon, vă puteți găsi pe o stradă plină de lumini cu o singură atingere. Multe modele de fundal luminoase sunt disponibile pentru a vă aduce creativitatea în prim-plan.

💖 Autocolante și text neon:
Utilizați autocolante pentru a vă personaliza imaginile, este grozav să sărbătoriți ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere. Există, de asemenea, o mulțime de autocolante drăguțe cu animale, alegeți unul și schimbați-i cu ușurință dimensiunea. Există zeci de șabloane de text strălucitoare, puteți, de asemenea, să scrieți ceea ce doriți și să îi schimbați stilul și culoarea pentru a vă personaliza fotografiile.

🤳 Efecte ale camerei selfie:
NeonArt vine cu o cameră selfie superbă. Fă-ți un selfie și încearcă efectele camerei pe fața ta cu un singur clic :). Camera selfie găsește cea mai bună lumină pentru tine și netezește automat pielea. Bucurați-vă de efectele live ale camerei selfie și filtrele pentru imagini! Efectul de scurgere este perfect pentru selfie-uri. Scoate în evidență artistul din tine cu efecte de picătură.

🎉 Creator de colaje și rame foto:
Datorită filtrelor AI și instrumentelor de editare a fotografiilor, cum ar fi desenul de artă, veți avea o mulțime de fotografii frumoase :). Deconstruiți-vă imaginile împreună cu creatorul de colaje foto NeonArt. Îți va plăcea experiența combinării imaginilor cu cutii de colaj strălucitoare, șabloane de imagini și rame. Producatorul de colaje foto are șabloane foto pentru toate gusturile, creează un colaj foto sau postări amuzante în câteva secunde. Nu uitați să explorați autocolante neon pentru o experiență de neuitat de colaj foto.

Editorul foto NeonArt este cel mai bun program de editare foto cu efecte neon și filtre de imagine grozave. Editează-ți fotografiile ca un profesionist și combină efectele de picurare cu spirale orbitoare. În cele din urmă, utilizați aplicația de îmbinare a fotografiilor NeonArt pentru a îmbina imaginile într-o postare personalizată. Nu aveți nevoie de nicio altă aplicație de editare foto atunci când aveți un editor foto neon. Distribuie-ți imaginea pe Instagram, Facebook, Snapchat, Twitter, VK și TikTok pentru a obține multe aprecieri :).

Informații suplimentare

Eligibil pentru Biblioteca de familie

Eligibil dacă este cumpărat după 02.07.2016.
Aflați mai multe

Actualizat

29 aprilie 2022

Dimensiune

42M

Se instalează

100+

Versiune curentă

1.0.2

Necesită Android

6.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

SevenApp Tech


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Photo Editor Neon & Effect Art

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Photo #Editor #Neon #Effect #Art

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS