Skip to content

Magic FX Video & Photo Editor pentru Android | iOS

Dezvoltator > xLabs Dijital Hizmetler A.S.

Magic FX Video & Photo Editor Toata lumea Conține reclame · Magic FX este un creator video și un editor de fotografii pentru a aplica efecte secundare videoclipurilor tale și pentru a edita aplicația feței. Editarea video este atât de ușoară cu Magic FX. Creați stea video folosind efecte videofx live uimitoare și aplicați filtre […]

Magic FX Video & Photo Editor

Toata lumea

Conține reclame

·

Magic FX este un creator video și un editor de fotografii pentru a aplica efecte secundare videoclipurilor tale și pentru a edita aplicația feței. Editarea video este atât de ușoară cu Magic FX. Creați stea video folosind efecte videofx live uimitoare și aplicați filtre folosind filtre pentru imagini. Creatorul de desene animate Magic FX vă permite să vă desenați cu o singură atingere. Puteți anima fotografia cu un editor foto puternic și puteți utiliza acea imagine ca imagine de profil.

💥 Magic FX Video Effects & Video Editor
Filmați un videoclip uimitor dintr-o mare varietate de biblioteci de efecte video magice. Editați videoclipuri cu instrumente puternice de editare video. Încercați efecte video videofx live și filtre video pentru a crea conținut uimitor. Utilizați Video maker pentru a alege dintre șabloane video exclusive. După efecte, începeți editarea video și îmbunătățiți videoclipul folosind instrumente de editare video.

🎨 Aplicație pentru filtre faciale și îmbătrânire din desene animate
Creați personaje de desene animate, schițe, picturi în ulei sau desene în creion din fotografiile dvs. în doar câteva secunde. Verificați filtrele magice pentru fețe cu aplicația de desene animate. Încercați efectele de îmbătrânire a feței și creați o față uimitoare de desene animate. Editați fotografii cu editorul de fețe și filtrele de față. Utilizați funcția toonme pentru a crea imagini de desene animate cu fața dvs. Aplicația Face pentru fotografii include instrumente uimitoare de editare a imaginilor de care aveți nevoie pentru a mă ajuta!

🤳 Editor de fotografii și Creator de imagini de profil
Cu funcția de creare a desenelor animate, desenați singuri și transformați-vă într-o caricatură. Încercați generatorul de avatare de desene animate și utilizați-l ca imagine de profil. Aplicați filtrul de desene animate și creați o aplicație de desene animate. Toon art cu desene animate eu și aplicația de editare foto toonme.

🔥 Efecte video în tendințe și filtre foto
Adăugăm noi efecte video uimitoare în fiecare săptămână pentru a ne menține conținutul proaspăt. Nu uitați să încercați colaj foto și efecte speciale. Fx video live – vfx și filtrul anime vor fi disponibile în curând. Alăturați-vă celei mai tari tendințe de editare foto și efecte video!

📹 Cum să utilizați filtrele video și funcțiile de editare a efectelor?
Alegeți dintre efecte video uimitoare din biblioteca noastră exclusivă de aplicații video. Filmați videoclipuri magice urmând ghidul nostru videofx live. After Effects utilizați Video maker pentru editare video. Creați stea video cu funcții de editare profesionale.

📸 Cum să te desenezi cu efecte foto?
Alegeți o fotografie din laboratorul dvs. foto sau fă-ți selfie folosind o cameră de desene animate. Accesați pagina de efecte ale editorului foto pentru a edita fotografii. După ce ați terminat editarea fotografiilor, alegeți dintre desenele animate foto Toonme. În comparație cu alte aplicații de editare foto, Magic FX oferă efecte foto exclusive și filtre faciale pentru ca tu să le folosești ca editor foto de desene animate Toonme.

Te-ai săturat să folosești aplicații de editare foto și video? Nu mai aveți nevoie de After Effects sau Photoshop. Doar descărcați Magic FX pentru a aplica cu ușurință filtre de desene animate pentru imagini și pentru a începe editarea video. Este foarte ușor să creezi videoclipuri magice after effects și filtre de desene animate cu șabloane video la modă. Obțineți cea mai bună aplicație de editare video și editor foto de desene animate cu funcții uimitoare de editare a fotografiilor.

Puteți chiar să utilizați aplicația Magic FX ca creator de avatare utilizând funcții avansate de editare a fotografiilor. Utilizați efecte de desene animate ca creator de imagini de profil. Fără a utiliza aplicații complexe precum Afters Effects sau Photoshop, puteți deschide cu ușurință Magic FX și puteți realiza videoclipuri cu efecte de înaltă calitate. Salvați videoclipuri vfx de înaltă calitate și partajați-le în aplicații sociale precum TikTok, Instagram, Reels, YouTube, Shorts, Facebook, Whatsapp etc.

Puteți avea acces nelimitat la toate efectele editorului video și foto, filtrele faciale, desenele animate și efectele secundare cu MagicFX premium. Ai o idee sau un feedback? Trimite-ne un mesaj la xlabsapps@gmail.com.

informatii suplimentare

La curent

20 martie 2022

Dimensiune

202M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0.1

Necesită Android

7.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Achiziții în aplicație

Produse în aplicație

6,49 USD – 47,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

xLabs Dijital Hizmetler AS


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Magic FX Video & Photo Editor

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Magic #Video #Photo #Editor

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS