Skip to content

Edit Brush pentru Android | iOS

Dezvoltator > Mariia Sadova

Editați pensula Toata lumea Editorul de fotografii Edit Brush este cea mai bună aplicație de editare foto. Dacă aveți cunoștințe de fotografie, puteți face multe cu editorul de imagini Edit Brush. Editor foto extrem de ușor de utilizat de la toți. Transformă-ți fotografiile în opere de artă uimitoare cu cel mai bun editor de fotografii […]

Editați pensula

Toata lumea

Editorul de fotografii Edit Brush este cea mai bună aplicație de editare foto. Dacă aveți cunoștințe de fotografie, puteți face multe cu editorul de imagini Edit Brush.

Editor foto extrem de ușor de utilizat de la toți. Transformă-ți fotografiile în opere de artă uimitoare cu cel mai bun editor de fotografii Edit Brush. O mulțime de funcții vă ajută să editați fotografiile și să vă ducă divertismentul Instagram la nivelul următor. Folosește-l gratuit!

Editați funcțiile editorului foto profesional Brush
Aducerea fotografiilor la cele mai înalte standarde.
Pentru toate tipurile de fotografii, Editorul de imagini Edit Brush vă va ajuta să editați fotografiile și să le faceți la fel de frumoase ca și cum ar fi fost făcute de profesioniști. Explorează mai multe funcții și creează-ți propriile postări interesante cu cel mai bun editor de fotografii din 2022.

Filtre elegante
Fiecare culoare are propria poveste. Zeci de filtre foto și efecte foto cu diferite scheme de culori în editorul de imagini Edit Brush pro vă permit să editați imagini și să vă exprimați sentimentele altora fără cuvinte.

Adaugă text
Adăugați text într-o abundență de fonturi și culori pentru a scrie povestea, indicați ora, unde vă aflați, cum vă simțiți. Adaugă-ți semnătura pentru a spune lumii că această postare unică este a ta!

Unelte la îndemână
Mutați, rotiți, redimensionați fotografia atingând orice parte a acesteia, decupați fotografia în orice proporție și poziție, Editorul Edit Brush pro vă oferă libertate deplină de acțiuni.

Distribuiți pe rețelele dvs. de socializare
Distribuie fotografii noi pe Instagram, Telegram, Viber dacă vrei să postezi și să le salvezi în galeria foto. O poți face fără a părăsi editorul nostru de imagini!

Tot ce ai nevoie pentru a crea imagini frumoase este o cameră și ceva procesare a imaginii. Descărcați aplicația Edit Brush de editare a imaginilor pentru a vă transforma editorul foto obișnuit într-unul grozav acum! Editarea fotografiilor cu aplicația de editare a imaginilor Edit Brush este ușoară.

Să creăm cu aplicația noastră de editare foto!

Ce mai e nou

v1.02

Informații suplimentare

Actualizat

1 aprilie 2022

Dimensiune

11M

Se instalează

1.000+

Versiune curentă

1.02

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează

Permisiuni

Oferit de

Mariia Sadova


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Edit Brush

Edit Brush
Edit Brush
Developer: Mariia Sadova
Price: Free
  • Edit Brush Screenshot
  • Edit Brush Screenshot
  • Edit Brush Screenshot
  • Edit Brush Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Edit #Brush

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS